John MacArthur tyr til twitter for å lovprise Herrens beskyttelse over arbeidet etter dommer Ruth Ginsbergs død

Den kjente amerikanske pastoren og bibellæreren John MacArthur er blant dem som sjeldent tyr til Twitter. Men etter at det ble klart at USAs høyesterett har satt foten ned for at lokale myndigheter og guvernører kan sette antallstak på hvor mange som kan samles til gudstjenester, gjorde MacArthur et unntak. I en tweet lagt ut etter høyesteretts kjennelse skrev pastoren dette: “Det er guddommelig beskyttelse i arbeidet mens Herren bruker dommer Ruth Bader Ginsbergs død, New York guvernør Cuomo`s stolhet og president Donald Trumps besluttsomhet og høyesterettsdommer Barretts overbevisning til å beskytte Sin menighets frihet,” skriver MacArthur som er en av flere kristne pastorer og forkynnere av evangeliet som trosser de Demokratiske myndighets-personene som misbruker sin makt.

Det Demokrat-kontrollerte California er en av de delstater som har slått hardest ned på kristen virksomhet under Covid-19 pandemien. Ved å bruke bøter, trusler og avsindige Covid-19 restriksjoner, har lokale myndigheter åpent valgt å trosse president Trump som allerede i vår slo fast at gudstjenester er essensielle. Både i California og New York har borgermestre og guvernører iverksatt en rekke smittevern-tiltak som i realiteten har betydd forbud mot kristne gudstenester og samlinger i synagoger og andre gudshus. Dette har ført til sterke reaksjoner og sivil ulydighet -og nå har det konservative flertallet gitt den kristne kirke og president Trump en viktig seier. Donald Trump utnevnelse av konservative dommere, kan komme til å prege amerikansk politikk og etikk i flere årtier. Ruth Bader Ginsbergs død kan bety et tilbakeslag for de liberale verdier som har vært toneangivende i det amerikanske samfunnet i flere tiår.

Facebook Comments

5 tanker om “John MacArthur tyr til twitter for å lovprise Herrens beskyttelse over arbeidet etter dommer Ruth Ginsbergs død

 1. De utkommanderte globalsosialistiske portvokterne jobber frenetisk på alle nettsteder der nordmenn kan gi rom for sin frustrasjon over den revolusjonen som pågår for deres egne skattepenger. Portvokterne er også narret, og er de første “bevisene” som blir fjernet med makt når NWO blir et faktum. Les om Stalin så ser dere en blåkopi av planene.

 2. Det er mange republikanske delstater som stenger ned kirker og moskeer. Vettet har ikke alltid en partifarge…
  Forøvrig er det helt ufattelig at de tilsynelatende prøver så godt de kan å bli smittet. De store forsamlingene trump tiltrakk seg, er et evig bevis på at det er de enfoldige som stemte på ham. Ingen grunn til å tro at dumskapen vil avta der borte, dessverre. Nei til munnbind, ja til våpen?

  • Sitat: “ja til våpen”.

   Vil bare nevne at Trump ikke har startet en eneste krig. Tvert i mot trekker han troppene ut av de landene Obama sendte dem til. Obama på sin side drepte og lemlestet 70 000 libyere. “Fredspris”-vinneren! Og vips startet nord-afrikanerne med emigrering til Europa. Planen synes soleklar. Ikke underlig at han lurte på hvorfor i all verden han ble vinner av “fredsprisen”. For sikkerhets skyld slapp denne “fredspris”-vinneren 28 000 tonn bomber rundt om i verden hvert år av sine åtte ved makten. verden vil bedras.

 3. PLANEN:

  New World Orders viktigste fiende er den nasjonalsinnede kristenheten. På sikt er all religion en trussel mot globalt verdensherredømme. Det beste for Demokratene er derfor full krig i Midtøsten. Da håper de på at alle de tre mektigste verdensreligionene – kristenheten, jødedommen og islam – utrydder hverandre og alle de hellige stedene deres. Og da satser NWO’ene på at troen endelig blir borte blant de mest ihuga religiøse når deres gud ikke kommer dem til unnsetning, og at hele menneskeheten etter hvert derfor ser hen til en ny global verdensregjering som eneste alternativ. Først lager de kaos. Dernest kommer de for å redde oss fra kaoset de selv lagde. En gammel strategi…

  • Ja globalisme i seg selv er utgangspunktet for NWO som ender med Antikrist, den store hersker som spotter Gud selv og setter seg som gud over hele verden. Man ser opptakten til hva som kommer. Dette har akselert mye de siste årene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *