Pastor Rob McCoy: “Dette er galskap -ta av deg munnbindet!” -Pastor “omgjorde” kirke til strippeklubb

Pastor Rob McCoy, som beskriver seg selv som en “ja til livet demokrat” omgjorde nylig sin kirke, Godspeak Calvary Chapel i Thousand Oaks, California, til en strippeklubb. Ja, du leste riktig, en strippeklubb. MCcoy handlet som en reaksjon på California guvernør  Gavin Newsom’s pålegg om at kirker og menigheter ikke kan samles for å tilbe Gud, mens han tillater strippeklubber og lignende etablisiment å være åpne. Den demokratiske guvernøren for California har under hele Corona-pandemien pålagt kirker og synagoger strenge restriksjoner og forbud, samtidig som han selv er blitt avslørt idet han bryter sine egne Covid-19 forskrifter. Stadig flere reagerer på at Covid-19 er blitt et politisk verktøy som brukes for å undertrykke den kristne kirke og konservative som ikke lar seg kue av manipulerte smittetall og frykt

Under sekvensen i kirken danset pastor McCoy inn på plattformen til musikk fra David Rosers  “The Stripper” og tok en rask stripp med å løsne på jakka, strippet av seg slipset og deretter kaste ut i forsamlingen. Deretter avleverte han en preken hvor han gikk hardt ut mot guvernør Newsom og andre myndighetspersoner rundtforbi i landet som undertrykker folk med såkalte “smittevernregler” under Covid-19 hysteriet. “Ingen nekter på at det er tragisk når noen dør enten det er av Covid-19, influensa, selvmord, kreft eller i ulykker, Det er mange måter vi kan forlate verden på. -Det som er mer truende er at den amerikanske friheten også ser ut til å lide en tragisk død fordi folk blir kvelt av en rekke ulogiske regler og forordninger under pandemien,” sa McCoy under sin preken. Bakgrunnen for at pastoren omgjorde kirken til en strippeklubb er fordi guvernør Gavin Newsome mener at kirker og kristne gudstjenster utgjør en større smittetrussel enn strippeklubber og kasino. Dette reagerer nå kristne sterkt på og stadig flere gjør nå det eneste rette. Nemlig å nekte å underordne seg tyranniet den demokratiske guvernøren representerer.

 

Facebook Comments

3 tanker om “Pastor Rob McCoy: “Dette er galskap -ta av deg munnbindet!” -Pastor “omgjorde” kirke til strippeklubb

  1. PLANEN:

    New World Orders viktigste fiende er den nasjonalsinnede kristenheten. På sikt er all religion en trussel mot globalt verdensherredømme. Det beste for Demokratene er derfor full krig i Midtøsten. Da håper de på at alle de tre mektigste verdensreligionene – kristenheten, jødedommen og islam – utrydder hverandre og alle de hellige stedene deres. Og da satser NWO’ene på at troen endelig blir borte blant de mest ihuga religiøse når deres gud ikke kommer dem til unnsetning, og at hele menneskeheten etter hvert derfor ser hen til en ny global verdensregjering som eneste alternativ. Først lager de kaos. Dernest kommer de for å redde oss fra kaoset de selv lagde. En gammel strategi.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *