Dr Steve Turley: The TIDE HAS TURNED! The Biden Vote FRAUD Is About to IMPLODE!!

“Tidevannet har snutt. Bidens valg svindel holder på å eksplodere,” sier Dr Steve Turley i sin siste oppdatering. Samtidig som konservative og kristne flokker seg om One America News Online, NewMax TV og Rightside Broadcasing, fortsetter seerne og rømme fra Fox News som nå populært omtales som “Judas News”. Selv populære Tucker Carlson opplever nå at seerne vender han ryggen. I videoen under presenterer Dr Turley de siste oppdateringer og sin analyse av årets valgjuks i det amerikanske presidentvalget.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Dr Steve Turley: The TIDE HAS TURNED! The Biden Vote FRAUD Is About to IMPLODE!!

 1. PLANEN:

  New World Orders viktigste fiende er den nasjonalsinnede kristenheten. På sikt er all religion en trussel mot globalt verdensherredømme. Det beste for Demokratene er derfor full krig i Midtøsten. Da håper de på at alle de tre mektigste verdensreligionene – kristenheten, jødedommen og islam – utrydder hverandre og alle de hellige stedene deres. Og da satser NWO’ene på at troen endelig blir borte blant de mest ihuga religiøse når deres gud ikke kommer dem til unnsetning, og at hele menneskeheten etter hvert derfor ser hen til en ny global verdensregjering som eneste alternativ. Først lager de kaos. Dernest kommer de for å redde oss fra kaoset de selv lagde. En gammel strategi.

 2. …. og snart setter Kjell Andersen seg ved peisen og venter på at julenissen skal komme sprettende ned gjennom pipa med mer Lego til han….

  Det mens Joe Biden og resten av verden, de av oss som har vett og er ved våre fulle fem, forbereder oss på innsettelsen av Joe Biden som den nye presidenten i amerika.

  Det var ingen fusk og det er ingen bevis for fusk. Selv barn vet dette.

  5
  5

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *