Pave Francis til Mahmoud Abbas: “En fredens mann og måtte du være en fredens engel””

abbas-popePave Francis  ønskede “freds engel” Mahmoud Abbas aka Abu Mazen skal ha vært ansvarlig for finansieringen av München-massakren i 1972 som krevde livet av 11 israelske idrettsmenn og en tysk politimann, nå 43 år senere omtaler den katolske paven PLO president Mahmoud Abbas for en “fredens mann” samtidig som han ønsker at , melder Charisma magazine som beretter om møtet mellom paven og den palestinske lederen og tidligere finansarkitekten bak terroraksjonen i 1972. 

Det var under et møte mellom paven og den palestinske presidenten lørdag at paven omtalte Mahmoud Abbas med noen ord som feilaktig skal ha blitt oversatt “du er en fredens engel” av en rekke medier. Paven, som tidligere har omtalt Abu Mazen eller president Abbas som “en fredens mann” gav den palestinske lederen en medaljong som skal bety “fredens engel” samtidig som han uttrykte at Abbas kunne bli en fredens engel. Uttalelsen kom dagen etter at Vatikanet offentliggjorde en avtale som formaliserer Vatikanets anerkjennelse av den palestinske  staten. De to møttes i omlag 20 minutter i Vatikanet lørdag og de to skal også møtes søndag under en seremoni hvor to palestinere blir kanonisert til helgener. Tidligere i uken kunngjorde Vatikanet at de snart ville undertegne en formell avtale med den palestinske staten. Dette er den første bilaterale avtale mellom Vatikanet og bekrefter at Vatikanet i realiteten anerkjenner den palestinske staten. De to herremenn skal ha snakket om “fredsprosessen” og uttrykt håp om at samtaler mellom Israel og palestinerne kan komme igang igjen snart. Mange kristne anser ennå den katolske kirke som “mor til skjøgene på jorden” og en forfalskning av den egentlige kristendommen. Andre kristne igjen har lagt bort den eskatalogiske forståelsen av den katolske kirke, men fastholder at den katolske kirke er en ubibelsk størrelse som farer med vranglære. Video: Pavens “fredens mann” lovpriser palestinske terrorister ansvarlige for drap av sivile israelere, menn, kvinner og endog barn under en tale i januar 2013.

Facebook Comments

1 tanke om “Pave Francis til Mahmoud Abbas: “En fredens mann og måtte du være en fredens engel””

 1. Den falske profet – paven er i aksjon.

  Omtrent alle dei geistlege i den katolske kyrkja og ein stor del i den norske statskyrkja står på dette falske fundamentet – erstatningsteologien.

  Alt som kan omdefinerast er forandra.

  http://www.idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=18303

  Nordhaug kan stå som talsmann for denne falske teologien.

  Den har sitt opphav frå ein person med namn Paulus.

  Jeg vet om dine gjerninger, ditt strev og din utholdenhet. Jeg vet også at du ikke kan tåle de onde. Du har prøvet dem som kaller seg apostler, men ikke er det, og du har funnet at de er løgnere…

  “Jeg vet også at du blir spottet av dem som kaller seg jøder, men ikke er det. For de er Satans synagoge. 10 Vær ikke redd for det du skal lide! Djevelen skal kaste noen av dere i fengsel for at dere skal bli satt på prøve, og i ti dager skal dere lide trengsler. Vær tro til døden, så skal jeg gi deg livets seierskrans”

  Dei 10 dagane kjem.

  http://heartofwisdom.com/blog/wp-content/uploads/2014/09/rosh-hash-time2.gif

  “Se, jeg skal la noen komme fra Satans synagoge, slike som lyver og sier de er jøder, men ikke er det. De skal komme og kaste seg ned for føttene dine, og de skal forstå at jeg har elsket deg. 10 Fordi du har tatt vare på mitt ord om å holde ut, vil jeg bevare deg gjennom den tiden av prøvelser som skal komme over hele verden for å prøve dem som bor på jorden.”

  Det burde ikkje vera vanskeleg å forstå kven som går under namnet “Satans synagoge” eller på godt norsk
  “Satans kyrkje”.

  “Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ 23 Da skal jeg si dem rett ut: JEG HAR ALDRI KJENT dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!’

  Eller som ein falsk profeteier:

  “Omskjærelsen gagner deg nok, men bare hvis du holder loven. Bryter du loven, er du som en uomskåret. 26 Men hvis en uomskåret holder lovens bud, skal han ikke da regnes som omskåret? 27 Den som er uomskåret fysisk, men oppfyller loven, skal dømme deg. For du bryter loven, enda du har lovens bokstav og er omskåret. 28 Rett jøde er ikke den som er jøde i det ytre, og rett omskjærelse skjer ikke i det ytre, på kroppen. 29 Jøde er den som er jøde i det indre, og omskåret er den som er omskåret i hjertet,”

  “Jeg erklærer igjen: Hver den som lar seg omskjære, er forpliktet til å holde hele loven. 4 Dere som vil bli rettferdige ved loven, er skilt fra Kristus; dere er falt ut av nåden”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *