Paul Washer: Det er ikke bare Jehovas Vitner, mormonere og venstandsevangelister som er falske profeter -MSM er det også

Falske profeter forbindes vanligvis ved representanter for Vakttårnselskapet som banker på din dør, unge amerikanske menn fra mormonerkirken omtalte som eldste av kirken eller grådige velstandsforkynnere som tilbyr slangeolje og en endeløs rekke av løfter og fremgang som er falske profeter. Media, nyhetskanaler, CBS, ABC & NBC og CNN er endel av koppelet av falske profeter som er ute etter å forføre og villede, forteller den kristne predikanten Paul Washer i en video som gjengir noe av det Gudsmannen sa i en preken

Det er mange røster som forsøker å forme deg til å bli slik de ønsker at du skal være. “Dette er farlige tider og selv utdanningssystemet er falske profeter fordi de presenterer og fremmer et kristendomsfiendtlig bilde av virkeligheten. Guds barn utsettes for et omfattende sosialt og mentalt press fra media og røster -og svært mange troende kristne lar seg vellvillig forme. Kristne foreldre overlater sine barns oppdragelse og opplæring til et skoleverk som hater Gud, avskyr Guds verdier, avskyr den kristne moral, lærer barna opp til å tro på “hen” som et tredje kjønn og forteller dem at abort er normalt. Kristne foreldre burde være langt mer kritisk til hvem man gir dette oppdrager og opplæringsansvaret til.

4 tanker om “Paul Washer: Det er ikke bare Jehovas Vitner, mormonere og venstandsevangelister som er falske profeter -MSM er det også

 1. Paul Washer
  Jeg ser på noen av hans taler på Youtube. Jeg synes han taler et rent og klart evangelium. Det er mange taler, både på engelsk og spansk. Han er utdannet jurist, men fikk kall til misjon. Han har vært 10 år i Peru. På universitetet i USA, fikk han tilbud om stipend for å studere til phd, men evangeliet om frelse ved Jesus Kristus var viktigere for han. I en av talene hans spurte han forsamlingen om hvor de kom til å ende opp i dersom de døde der og da. Legger ved en nettadresse.
  http://www.youtube.com/watch?v=cncEhCvrVgQ

 2. Valdres profetien !
  DA ER MÅLET FOR VÅRE SYNDER NÅDD !!

  Rytteren på den hvite hest nådde Norge med seier og seiret Norge 12 mars 2020

  Dersom du i 2019 tok en båt og reiste til Middelhavet for å redde emigranter i havs nød , for så å ta dem til eks Italia ville du blitt arrestert , om du derimot etterlot disse emigranten i havs nød ville du ikke fått straff. Like før andre verdens krig flyktet jødene fra Nazi Tyskland, men de ble nektet å komme inn i mange land .

  Målet for våres synder er nådd , det ble nådd 12 mars 2020 !

  Valdres profetien !

  JEG HAR FÅTT DETTE FRA GUD ! INGETING AV DETTE STRIDER MOT BIBELENS ORD. SE JOHANNES ÅPENBARING KAPITTEL 6 OG UTOVER.
  MEN DEN SOM HAR FÅTT SIN SYND TILGITT OG HAR JESUS TIL FRELSER OG HERRE ER TRYGG.

  Guds straffe dom over jorden har startet , den startet da rytteren på den hvite hest red ot med seier for å seire , kun oss som har Jesus er trygge nå , derfor søk Jesus mens han fortsatt er og finne , for denne verden er nå under Guds dom , tro ikke det blir bedre , det blir ikke bedre , det blir verre , vi ser alt konjekturene av rytteren på den røde hest ( les spenningen mellom øst og vest ) Kina og Russland bruker begge rødt i sin våpen farge ( rød stjerne ) de har makt til å ta freden bort fra jorde og effektivt knuse vesten ( les Babylon den store skjøgen , med sitt hovedsete i Newyork ) .

  Våk og be !

  1
  1
  • Jeg er enig i at vi er kommet mye lenger enn de fleste krsistne ser. Jeg tror rytteren på den hvite hest er antikrist og at corona er forløperen. Tror det er Guds dom vi har begynt å oppleve.

  • Jorunn skriver “Jeg er enig i at vi er kommet mye lenger enn de fleste krsistne ser”

   Slik skulle det jo bli. Dem som sover. Og dem som ikke gjør.

   De som våker vet godt at i følge Guds Ord kan bortrykkelsen skje når som helst nå, og de er klare.

Det er stengt for kommentarer.