Christian Westbrook og grunnstøtningen som blokkerer Suez-kanalen: Som bestilt for å ta ned verdensøkonomien

Grunnstøtningen av containerskipet Ever Given som symbolsk er merket med Evergreen for å fortelle verden hvem som står bak dette som mange mener er en bevist og villet handling av noen for å ta ned verdenshandelen og ramme den viktigste forsyningslinjen av viktige varer. Containerskipet står ennå bom fast og enkelte frykter at det vil ta både dager og uker for å løs skipet. I mellomtiden stopper alt opp, varer og forsyninger blir liggende på skip uten å nå fram til til forbrukere i Europa og Amerika. Konsekvensene kan bli mangel og i går kunne E24 fortelle at proppen i Suez-kanalen kan føre til dopapirmangel i Norge

Bill Gates og World Economic Forum er åpne om sin plan om “The Great Reset” og Agenda2030

“En bevist og manipulert og villet hendelse for å ta verdensøkonomien akkurat som Corona-pandemien er, sier Christian Westbrook i Ice Age Farmer. Over hele jorden pågår det en krig mot matforsyningslinjene og det er en bevist handling for å ta ned det eksisterende verdenshandelsystemet for å bringe frem “The Great Reset” og Agenda2030. I følge de siste meldinger fra Suez kanalen står skipet bom fast og det kan ta uker å få det fjernet. Hver eneste dag kanalen er stengt taper næringslivet milliarder av kroner. I og utenfor kanalen som er den viktigste transportlinjen står hundrevis av skip og venter og kommer ingen steder. Og dermed stopper all frakt av varer og tjenester vil alle er avhengige av opp. Konspirasjonsteori? Tja – den globale elite er åpne om den reset de ønsker å skape og etter Corona-krisen kan alt tenkelig og utenkelig skje. I videoen under forteller Christian Westbrook om hva som skjer. Kanskje det er på tide å hamstre dopapir og andre nødvendigheter

 

Facebook Comments

7 tanker om “Christian Westbrook og grunnstøtningen som blokkerer Suez-kanalen: Som bestilt for å ta ned verdensøkonomien

 1. Nok en gang pisspreik fra Westbrook. Skipet er på rett kjøl og verdenshandelen kollapset ikke. Hvorfor skiver søkelys om denne tullignen her???

 2. På kveldsnytt i kveld ble sjefen for Suez-kanalen intervjuet. Han antydet at kapteinen på dette svære skipet – som stenger kanalen – har gjort dette med overlegg.” Kapp det gode håp ” blir da redningen – men en svær omvei. Videre minner russerne oss om at vi også har nordøst-passasjen langt der oppe i nord.

 3. Det skal nok mer til enn et skip som sitter fast for at verden går under.
  Evergreen er heller ikke et symbolsk navn, det er navnet på et av verdens største rederier.

 4. Kanskje vi må tilbake til “Moses metoden?
  5 mosebok:”Og mellem dine redskaper skal du ha en spade; med den skal du grave et hull, når du setter dig der ute, og så igjen dekke over det som er gått fra dig;” Er best for de som har plen:-)
  Fin nyhet for forbudt partiet- MDG?

  • Kalsa er inne på noe her. Vi hadde en grevlinghund i mange år – han lærte meg hvordan det skal gjøres om man mangler dopapir. Videre er jeg meget heldig som har både stor plen og et nedlagt småbruk -der mosen gror. Således kan proppen i Suez-kanalen bare bli stående !

  • Ting går etter planen. The Great Reset er i gang. Coronaviruset, nedstengningene og sosial isolasjon av befolkningen og omfattende media-sensur har gått etter planen.
   Det er ingen folkelig motstand mot dette globalist-kuppet. Det finnes riktignok noen lommer av motstand, men disse blir effektivt skremt ned av frykt for politi og bøter eller av falsk teologi.
   I tillegg har vi en god del falske profeter som utrustet med sine egne tolkninger av bibelen forteller at kristenfolket skal underordne seg den globale maktelites onde planer. I tillegg pålegger de kristne til å be for disse myndighetene selv om Herren selv ler og spotter dem. Salme 2,4

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *