Iran traff israelsk containerskip med missil torsdag

Massemedia har vært forholdsvis tause om at et israelsk containerskip ble truffet av en iransk missil torsdag. Missilen førte ikke til alvorlige skader på det israelske skipet som kunne seile videre for egen maskin,

Facebook Comments

4 tanker om “Iran traff israelsk containerskip med missil torsdag

 1. JEHOVAHS DAG NÆRMER SEG MED STORMSKRITT!

  Det nærmer seg den bibelske dagen kalt HARMAGEDDON! Da skal den frafalne kristenheten sanne hvem som er Skaperen. “Det blir ikke mange mennesker tilbake på jorden”, sier Bibelen etter at Jehovah Guds første odelsskapning Kristus sa: “Mon jeg finner troen når jeg kommer ?”

  ENESTE håp for de jordiske nesepusterne er “Hver den som påkaller Jehovahs Navn skal bli frelst”. Slik både GT og NT fremholder. Bønnene må så avsluttes med “i Jesu navn amen” for å vise at vi verdsetter gjenløsningsofferet Jehovah lot den førsteskapte Jesus gi.

  Når Dagen først er begynt “vil Gud ikke lenger høre nyes bønner”. Lykke til med DIN frigjøring fra den falske kristenheten!

  7
  2
  • Hvordan ville den nidkjære fariseeren Saulus fra Tarsus identifisere de jødene som var begynt å tilhøre det som ble omtalt som Veien? Disse jødene var etterfølgere av Jesus, men Saulus så på dem som en farlig messiansk sekt.

   Var det det gamle hebraiske gudsnavnet JHVH som var selve markøren for å identifisere disse Jesus-etterfølgerne fra alle andre jødiske grupperinger? Ikke i følge Ananias, en av disse Jesus-etterfølgerne som bodde i Damaskus, dit Saulus hadde vært på vei for å bringe dem han fant som kristne i lenker til Jerusalem. I et syn hadde han en samtale med Jesus og sa: “Og her har han (Saulus) fullmakt fra yppersteprestene til å legge i lenker alle dem som påkaller ditt (Jesu) navn.”

   Vi kan forestille oss at Saulus planla å luske rundt i gatene i Damaskus, og på torgene, lytte ved bodene til hva folk samtalte om. Kanskje ville han oppspore noen husmøter. Var det noen som snakket om denne Jesus eller rettet bønner til ham eller ba i hans navn, ville det være en sikker markør på at disse tilhørte Veien.

   Etter at Jesus fòr opp til himmelen har han blitt gjort til både Herre, og til Hode for legemet (den kristne menighet). (Apg. 2:36; Kol. 1:18a). Han har blitt delegert oppgaver som Gud tidligere gjorde selv eller gjennom profetene. (Heb.1:1,2). Konklusjonen må bli at vi må ha samfunn med både Faderen og med hans Sønn, Jesus Kristus. (1. Joh.1:3).

  • Og Den Hellige Ånd.

   Ef 2:18
   Gjennom ham har vi begge i én Ånd adgang til Faderen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *