Paul Mills: “Denne skapningen er i demon-juicen de gir deg som vaksine”

Denne skapningen er i demon-juicen eller dyrets merke de nå gir deg som vaksine. Påstanden kommer fra Paul Mills som igjen bygger sin påstand på et intervju på Stew Peters show med dr Carrie Madej. Inne i det Paul Mills kaller “demon-juice” er det levende parasitter som ved vaksinasjonen blir injeksert i dine blodårer for deretter å gjøre sin gjerning. Denne skapningen er i “demon-juicen” eller dyrets merke som blir gitt som injeksjoner til befolkningen verden over.

Du vil kanskje ikke tro meg, sier Mills i sin video. Din kropp vil være hylsa disse skapningene bor i. Dette er hva du får i demon-juicen sier Mills videre. Intervjuet med Dr Carrie Madej er i linken under Paul Mills gjengivelse av hva som er i demon-juicen som han mener er dyrets merke. Intervjuet med Dr Carrie Madej er nå langt mer interessant enn Paul Mills utlegninger. En av grunnene til at vaksinen får ulike kallenavn er for å unngå YouTubes sensur-regime. Å snakke om Covid og vaksinen åpent kan som mange vet føre til utestengelse og bannlysning. Det samme vil ikke skje dersom man bruker andre ord om vaksinen.

https://odysee.com/@OffGridDesertFarmingwithPaulandAdrienne:9/Dr.-Carrie-Madej-first-U.S.-lab-examines-quotVaccinequot-vials-horrific-findings-revealed:f

 

Facebook Comments