Diktaturet er kommet: BRITISK MINISTER BER HELSEPERSONELL VAKSINERE SEG ELLER FORSVINNE

Hjemmehjelpere og pleieassistenter som ikke vil vaksinere seg, bør komme seg ut og finne en annen jobb, sier den britiske helseministeren Sajid Javid. Javid avviser appeller om å ta en pause i kravet om vaksinering fordi noen eldresentre ikke vil klare seg om ansatte tvinges til å slutte. Fristen for å være fullvaksinert er 11. november. Men Javids kompromissløse budskap er at om folk ikke er rede til å la seg vaksinere, skulle de ikke jobbe med eldre i det hele tatt. Ministeren unnlater selvfølgelig å nevne at selv vaksinerte helsearbeidere kan smitte de eldre. Vaksinebløffen vil med andre ord fortsette

– Hvis du jobber på et eldresenter, jobber du med noen av samfunnets mest sårbare, og hvis du ikke kan være brydd med å ta vaksinen, så kan du slutte og finne deg en annen jobb, sa han til BBC.

– Hvis du ikke vil vaksinere seg, hvorfor jobber du i helsesektoren i det hele tatt, la han til og viste til at vaksinen er fullstendig trygg, godkjent og brukt over hele verden.

Nadra Ahmed i Storbritannias organisasjon for helsetjenester, sier at helsesektoren allerede har overvunnet betydelig vaksinemotstand hos sine ansatte.

I november i fjor sa 40 prosent av de ansatte at de ikke ville vaksinere seg, men nå er 86 prosent fullvaksinert. Med andre ord står vi nå overfor det faktum at vaksine ikke lenger er et valgfritt for helsearbeidere. Ta den eller forsvinn!

12 tanker om “Diktaturet er kommet: BRITISK MINISTER BER HELSEPERSONELL VAKSINERE SEG ELLER FORSVINNE

  • Jeg blir alltid forundret når skribenter og kommentatorer blir sjokkert over alle de nye utspill vi erfarer i endetiden. De skjønner åpenbart ikke at hele hensikten er å ødelegge vesten totalt.

   Det er demokratiet hos oss som er det siste hinderet for en nye verdensregjering, og dette må derfor bort. Så derfor nytter det ikke å argumentere med politikere og pressefolk om selvmotsigelser eller annen galskap i utspillene. Hele poenget er å avvikle vesten – den nye verdensordens siste hinder.

   Skjønner du ikke dette, så blir du stående og trå vannet. EN GANG TIL: All galskapen vi ser balle på seg hver dag er styrt av nær samtlige vestlige politikere unntatt i Øst-Europa. Men det vil garantert komme der også.

   Egentlig er det Satan Djevelen som står bak denne verdens styringsorganer – noe sanne kristne selvsagt tar fullstendig avstand i fra. Hans hensikt er å danne en verdensregjering som i siste fase kan stå opp i mot Guds rike – de 144000 under Kristus.

   3
   1
  • Ja, Jehova vil drepe alle slike politiske ledere i Harmageddon.
   Jehova er vred på denne verdens ledere. De skal møte sin undergang sammen med alle ugudelige i Gehennas flammer.
   Så skal jeg og de andre 143 999 salvede vitner regjere verden fra vår himmelske regjering.
   De som er tro mot Jehovas ord og organisasjon har fått det jordiske håp om oppstandelse for å leve på den fullkomne jord.

  • Helt korrekt Jonas. Fint å kunne benytte nettet til forkynnelsen så lenge Covid har hindret oss i å forkynne på feltet fra hus til hus. Selv om restriksjonene er opphevet merker vi at engstelsen for smitte har satt seg.

  • Å – du mener JHVH – som Jesus sa i Getsemane – Jeg Er – så falt soldatene. Takk Jesus – for din underbare frelse – uten deg hadde jeg aldri blitt kjent med Faderen og Hans Hellige Ånd. Takk Jesus – i Evighetenes evighet!

 1. Jeg undrer om noe forferdelig er i ferd med å skje : I dag ( 02.10.21 ) har jeg hatt den følelsen som jeg får når slikt vil skje. Men som før nevnt ; vet seg ikke hva som vil skje – eller hvor på denne kloden.

  • Visst skal noe for dere forferdelig skje snart. Det er den store trengsel som kulminerer i Harmageddon Ture. Og står du ikke på Jehovah Guds side i dette oppgjøret mellom Gud og Satan – ja så ender ditt liv der.

  • Ja, for alle som står på Jesus sin side, i Herrens Kraft – ved talsmannen Herrens Ånd – i Faderens vilje. Takk Jesus – for din frelse!


 2. Se, jeg kommer snart, sier Herren. Jeg er med dere( troende) ALLE DAGER INNTIL VERDENS ENDE. De hensovede( troende) skal først oppstå og vI skal sammen med dem ryKkes opp i sky.
  For 2 år siden hadde vi vel ikke hørt om Covid eller alle disse forskjellige medikamenter som skal hjelpe de smittede.
  I løpet av denne tiden, opplever vi magne forskjellige oppfatninger og meninger om medisinering, spredning og dødsfall.
  Nå er det altså kommet dit hen, at de som ikke vil vaksinere seg, heller ikke trenger å komme tilbake på arbeid ??????
  Det forlanges dokumentasjon, grønt kort for å komme tilbake på jobb, og likeledes det samme om man skal inn på offentlige steder eller ut å reise.
  Hva vil neste steg bli fra myndighetene. For de må nok innse at det vil være mange som ikke vil ta denne vaksinen. Personlig tror jeg dette er veien til en registrering med å få innlagt denne chippen, som kan brukes til alt, alle helseopplysninger, nøkkel til arbeidsplass, betaling m.m.m. Regner med at de som leser dette, har hørt om Dyrets merke.
  Vi ser naturkatastrofer som herjer på kloden, trengselstider for millioner av mennesker, umoral, kriger og rykter om kriger for å nevne noe.
  Her i Norge kjenner vel de fleste av oss ikke til dette.
  MEN!!! Er vi forberedt, med alt vi har av jordisk gull og glans, fast arbeid, familie og venner, til å si NEI TIL DYRETS MERKE.
  Det er dette som ligger på mitt hjerte. Klare vi å se oss selv i den situasjonen. Tenker du på den dagen det skjer. Ps. Jeg tror ikke vi slipper unna trengselstiden.
  Vi kan ikke kjøpe eller selge. Ikke betale strøm, mat bensin, forsikringer, klær, huslån ……..osv.
  Dette er nok for mange ikke lystig lesestoff .
  Har lest i Matteus brev, om en trengselstid som aldri før har vært på jorden, og aldri mer skal komme.
  Det blir en spennende tid vi går i møte, hvor vi bare har tro for Guds løfte om han skal passe på oss inntil enden
  Kjære bror og søster i Kristus, PASS PÅ Å HA LAMPEN FULL MED OLJE.

  • Trist at «Det er dette som ligger på mitt hjerte.» (Sier du, etter å spurt «er vi forberedt til å si nei til merket?») Nei du, INGEN vil være forberedt til å ta imot merket. Folk vil være VETTSKREMTE. Det vil være FORTVILELSE OG STOR NØD OG GRUSOMME TING SKJER. Som du sa selv; som det ALDRI før har vært…

   Det er ikke Gud som har lagt «dette « på ditt hjerte. Han fridde ut Noah, Lot, og skal også fri oss ut før de 7 år. Noah var i Arken 7 dager før regnet kom. Vi er ii himmelen i 7 år sammen med Jesus.

   Du har lest sier du -i Matteus, om en trengselstid som det aldri før har vært og aldri mer vil bli… (Angående det disiplene gikk igjennom og annet da? Altså , det blir VERRE)

   Krig tortur antikrist jordskjelv kometer hungersnød mm.Hodene ruller. Og du må dø hvis du vil være med Jesus. Det blir giljotinen.

   MEN, gode nyheter; Han har ingen plan med å la sin brud gå igjennom dette.

   Om man har det ene eller andre synet på endetiden så anbefaler jeg studie og masse taler og undervisning på motsatt syn, for å finne ut om man har misforstått eller ei. (Med det så mener jeg ikke at du ikke har gjort det)

   Usnsett, jeg forstår godt dem som samler på det ene og det andre, som tror dem skal i trengselstiden. Det vil ikke hjelpe. Det forstår man når man leser joh Åp. Man kan ikke annet enn å grue seg noe helt forferdelig om man tror man skal være her under trengselen.

   Det hjelper ikke med matlager da. De dreper deg for å ta det og stedet ditt.

   Gud har noe bedre for sine. Som Han hadde for Noah m.fl.

  • Eldre person døde av coronaviruset i Molde i dag. Personen som døde, var fullvaksinert, skriver lokalavisa.
   – Dette viser at det fortsatt er et farlig virus, og at vaksine ikke nødvendigvis gjør at vi er trygge, sier kommuneoverlege Cato Innerdal i Molde kommune til avisa.
   Personen ble smittet av hjemmetjenesten (som var vaksinert).
   Hva er da vitsen med vaksinen??? Fullvaksinerte blir smittet, blir syke og smitter videre….

 3. Australia ble utvalgt for mange år siden til å være et testregime for å innføre NEW WORLD ORDRER. Det er dette som skjer der nede nå. En drakonisk politistat er i emning, der innføring av kontroll av alle til enhver tid. Dette vil bre seg til hele verden også Norge.

Det er stengt for kommentarer.