Australia under Covid-19 diktaturet -er blitt en politistat hvor myndighetene bruker vold mot egen befolkning -og nå er Marburg viruset neste

Diktatur og tyranni er kommet til Australia. Stadig flere borgere ser det absurde i myndighetenes maktovergrep mot egen befolkning og mener at regjeringen er i krig med sitt eget folk. Svake politikere trenger svartkledd “gestapo” til å beskytte seg mot folket, og svartkledd Gestapo går hardt til verks for å knuse all opposisjon. Scenene er ikke fra Nazi-Tyskland 1936 eller fra Sovjetunionen 1983 eller fra Kina. Scenene er fra gater i det moderne Australia, et land som i navnet av smittevern og nødlover, skyver til side tradisjonelle rettigheter, bruker vold mot egne borgere og holder befolkningen i et jerngrep som minner om Øst-Tyskland før Sovjetunionen kollapset. Og er du lei Covid? Frykt ikke. Et nytt virus, Marburg som krever samme behandling som Covid er allerede på trappene

På tross av lave smittetall, få Covid dødsfall målt opp om befolkningen på nesten 26 millioner, holder landet fast på et beinhardt Covid-regime som i praksis gjør befolkningen til fanger i eget land. De scener som utspiller seg i krigen mellom regjeringen og befolkningen er ikke et demokrati verdi. Flere kristne røster i Australia taler i Guds navn i mot det som skjer og enkelte oppfordrer til sivil ulydighet. “Australia is officially the most locked down nation on earth. If restrictions worked, we’d be free from covid. But it’s not enough. They will shut the churches, intimidate worshippers, muzzle the preachers. Evil never stops. Till justice comes,” sier pastor Steve Cioccolanti. “The NWO hates Christians, national, civil and personal liberties.
Folded handsFolded handsFolded hands Australia #FREEDOM,” skriver en profil på Twitter.

“Are you tired of COVID? Fear not, the next virus is here: Marburg.
Coincidentally d same treatment 4 this virus as Covid: quarantine, self-isolation, social distancing, contact tracing, mandatory vaccination, a police state, censorship, the mark of the beast & global government,” skriver pastoren videre.

39 tanker om “Australia under Covid-19 diktaturet -er blitt en politistat hvor myndighetene bruker vold mot egen befolkning -og nå er Marburg viruset neste

 1. Det tradisjonelle kristenfolket i Norge bryr seg ikke. De er sykelig opptatt av å gjøre det de får ordre om av deres herre, MYNDIGHETENE.
  Lydighet mot myndighetene er deres nye GUD.
  Mange kristne er likegyldige til tyranni som blir tredd ned over hodene på folk.
  NWO følger med på hva elevene på fangeøya Australia gjør.
  I Norge så de blind lydighet fra befolkningen, media, kristenheten og de få som våger å si i mot har fått sitt stempel.
  Den store skare i kristenheten har faret vill fra sannheten fordi de ikke kjenner Guds Ord eller Guds kraft. De setter sin lit til løgnaktige falske profeter regjering, helsevesen og media og tror blindt på systemet/dyret.
  Vi lever i en virkelig trengselstid nå. De neste få år vil vise hvem som er lys og hvem som er i mørke.
  Gud bruker denne plandemien til å skille hveten fra ugresset. Ugresset skriker høyt, men vil bli kutten ned og kastet på ilden mens hveten vil bli høstet inn av høstfolket.
  De bilder som ble vist i videoen viser hvordan bibelske kristne vil bli behandlet under den store trengsel. De har ikke tatt dyrets merke, ikke falt ned og tilbedt dyrets bilde, har Jesu Kristi vitnesbyrd og holder fast på Guds ord og løfter.
  De fleste navnekristne som sitter i kirker og menigheter og som lyder dyret og systemet, vil ikke bli forfulgt.
  Den store trengsel vi nå er inne i er kommet for å sette et skille mellom lysets barn og mørkets barn. Vi ser her inne klart hvem som tror på Herren og hvem som ikke gjør det. Noen av dem som raser mot oss her inne, er helt åpenbart ikke Guds barn og raser, håner og spotter deretter. Andre som skriver har et delt hjerte. På den ene siden er de litt religiøse -og kan gjerne sitere skriften -og bruker den for å motstå de frelste her inne. Disse har ikke vitnesbyrdets ånd. De uttrykker tydelig at de er en del av dyrets system, selv om de kan sitere bibelvers.
  Vi må aldri glemme at djevelen siterte bibelvers da han fristet Jesus.
  Vi ser også hvem som er Lysets barn, hvem som er lydige mot Ordet, som har respekt for Guds ord og som ikke bruker verdslige hersketeknikker.
  Lær deg å kjenne ånden i et menneske. Vi lever i en tid hvor millioner av kristne er utsatt for forføreriske åndsmakter, og befinner seg under demoners kontroll og innflytelse. Jeg har møtt mange kristne opp gjennom tiden som har vært besatte av onde ånder, så det at de kaller seg “kristne”, siterer Bibelen osv osv er ingen garanti for at ikke de kan ha onde ånder i seg.

  5
  7
  • Veldig bra skrevet Randi, og jeg er så enig med deg. Det er en vei å gå og et mål å nå. Som Fill: «Brødre (søstre), jeg mener ikke om meg selv at jeg har grepet det. Men et gjør jeg: Jeg glemmer det som ligger bak og strekker meg ut etter det som er foran»!

   3
   5
  • Jeg kan egentlig ikke si jeg har møtt «besatte» kristne, men jeg har opplevd en konkret åndelig konfrontasjon for flere år siden, da en ufrelst mann begynte å hyle og skrike da jeg kom dit han satt om at han hatet kristne og mye annet. Kjente ikke mannen i det hele tatt, og ble helt satt ut.

   2
   5
  • Vel – jeg har sagt det før, men jeg har selv blitt befridd. Men det var fordi jeg dro med meg mine åndsmakter – selv etter at jeg ble frelst. For det meste slektsånder. Og det tok meg 20 år – før Herren ledet meg til befrielse – og det foregikk i hele 7 år – og en stund etter. Du kan lese vitnesbyrdet her:

   https://www.korsfestet.com/446349111

   Men du kan være frelst, og ha ånder i deg – altså i din sjel. Du vil føle dem som oftest som følelser i mageregionen – og som vil drive tankene – alt ettersom hva slags ånd det er.

   Men det er ikke det verste – for man kan komme til himmelen selv om man er plaget. Det er egentlig motivene og hjertelaget gud søker etter. Om ett menneske dras mot forførende ånder og deres heksebrygg (som teks. vaksiner) – er det fordi folk har det bedraget i sitt eget hjerte. Men om man ydmyker seg og ber om nåde – så kan Gud opprette det – jeg tror det.

   Men jeg har også en mistanke om at det ligger noe djevelsk bak vaksinene – det kan hende at folk åpner opp for urene sykdomsånder. Eller bedrag og andre ting. Fordi flere folk får gjerne spesiell oppførelse etterpå. Men mest vanlig, om man ikke blir syk – er at man blir oppblåst og arrogant – mot andre “mindreverdige” – som ikke har tatt vaksinen. Sånn sett ligner det litt på det nazistiske systemet – som var totalt okkult. Hitler var med i den okkulte Thule ordenen.

   2
   1
 2. Abraham var rettferdig for Gud ved tro. Han fikk beskjed om å ofre sinn sønn. Han hadde ikke laget en plan B for å unngå å ofre Isak. Men Gud grep inn. Vi mennesker lager ofte en plan B, ja, så får vi bruke plan B, og Gud bryr seg ikke mer med det.

 3. Dette ser lovende ut og er grei skuring for sanne kristne tilbedere av Jehovah Gud Fader og Kristus. Lyd myndighetene i alle ting. ENESTE BIBELSKE UNNTAK er når “dyret” krever noe som er i strid med Jehovah Guds vilje. Da godkjenner Han at vi avstår fra underkastelse.

  De som imidlertid deltar i politikken – som ved å stemme ved valg – er IKKE KRISTNE.

  5
  5
  • Hva vet du om hva som er kristent?

   8 For av nåde er dere frelst, ved tro. Og dette er ikke av dere selv, det er Guds gave.
   9 Det er ikke av gjerninger, for at ikke noen skal rose seg.
   10 For vi er hans verk, skapt i Kristus Jesus til gode gjerninger, som Gud forut har lagt ferdige for at vi skulle vandre i dem.
   Ef 2:8-10

   Dømmer du folk etter om de stemmer eller ikke – så er du virkelig djevelens advokat – håper du stortrives der….

   4
   1
  • Tore: “For av nåde er dere frelst, ved tro”.

   Og:
   “TRO UTEN GJERNINGER ER EN DØD TRO”.

   Det du refererer til er mosaiske gjerninger. Kristne gjerninger derimot er helt nødvendig. Som f.eks. å forkynne.

   Tore er følgelig her som vanlig helt på bærtur.

   5
   4
  • Tore:”Dømmer du folk etter om de stemmer eller ikke – så er du virkelig djevelens advokat – håper du stortrives der….”

   Tore dømmer jo her selv. “Hele verden er i den ondes vold”. Ergo er politikk Satans verk. Sanne kristne omtales som “ambassadører og utsendinger”. Og som kjent deltar ikke diplomater i politikken til de landene de er utsendte til.

   5
   4
 4. Det som skjer i Australia er et varsel på hva som skal komme. Dette er spiren som vil vokse, der vesten vil bli satt under diktatur og vold. Konforme mennesker i vesten er ikke vant til dette, men det vil bli vond. De som underkaster seg, vil ikke bli forfulgt. Når de neste terningene skal kastes, vil dette utvikle seg til henrettelses orgier i hele verden. Da blir det ikke bare spørsmål om å holde seg inne, holde avstand, gå med maske hele tiden og ta vaksine. Alle må da tilbe dyret og ta merket. Det blir det spørsmål om du tror på Jesus Kristus. Sier de ja blir du likevel tvunget til å tilbe dyret og ta merket. Nekter du, blir du henrettet.

  2
  1
  • Enig – godt at hun forsvinner fra sin trone – som hun har lagd for seg selv, sammen sammensuriumet i regjeiringen…..

   1
   1
  • Ja der kom den…Har ventet på det. Hver uke kommer nye ting til å skje.

   Erna: «Jeg mener det er din borgerplikt å gå og vaksinere deg – det er frivillig å gjøre det – men du bør tenke på litt flere i dette landet enn deg selv».

   Frivillig. Og borgerplikt…

   Først overtalte Erna nordmenn på den snille måten å ta vaksinen, siden hun visste at det var lureste måte å overtale flest mulig.

   Det er Erna sin borgerplikt å tie stille og la folk bestemme selv.

   2
   1
 5. Jeg har skrevet endel profetisk på min blogg om det som skjedde i slutten av 2019 og starten av 2020.

  Det var spesielt 2 ting som skjedde – Covid 19 oppsto i oktober november 2019 – så kom det naturkatastrofer i Australia – som minner om bibelske plager. Først var det store skogbranner – så kom det flom, så kom det store sandstormer – så kom det hagl store som golfkuler – og noen steder så store som appelsiner. Alt på en gang. Jeg skjønte at det var en advarsel til Australia – men ettersom Australia er vel en av de landene hvor solen kommer først – så vil ulykken som kom der, også spre seg videre – akkurat som solen gjør ved sin oppgang. Vi ser noe lignende eks. i Canada, men de har enda ikke gått så langt som Australia, men både USA og Canada ligger tett opp til – der Biden får makt.

  Men hovedpunktet til at alt dette skjedde – som jeg tror – er at Århundrets avtale med Trump – var ett angrep på land løftene til Israel – eks. skulle endel av Jerusalem gis til palestinerne. Og det som var interessant var at avtalen ble gitt ut dagen etter Holocaust minne dagen. Trump og hans svigersønn Jared Kushner åpnet Pandoras eske av ulykker.

  Vi ser at det ikke tok lang tid – før Israel ble den store eksperimentet for Globalistene – hvor det var ett tyrkisk ektepar som utviklet Pfizers vaksine og via det tyske firmaet Pfizer (begge landene har gjort stor skade mot jøder og Israel i fortiden). Ettersom Israel fikk flest doser – så solgte politikerne helseopplysningene til alle i Israel, til Pfizer. Dette her er ren ondskap – pga alt dette – tror jeg at både Netanyahu i Israel ble felt – samme med Trump i USA.

  Enda i dag skjønner ikke kristne hva som egentlig skjer. Men Bibelen er klar – man sår og høster. Og de fleste kristne rundt Trump – var ikke så veldig åndelig oppvakte – de støttet Israel – men så ikke hva Trump drev med – og sånn sett har de kristne i Vesten – blitt sløvet av den tåken av forvirring som har senket seg ned blant oss alle.

  1
  5
  • Rent sludder og vås. Atombombenasjonen Israel er så langt fra Guds åndelige Israel “av alle folk og stammer,ætter og tunger” som det er mulig å komme.

   Stikk i strid med Bibelens ord om “ikke å bygge bommer og porter (grenser)” og “ikke engang lære å føre krig” er ikke engang dagens innbyggere i Israel opprinnelige jøder. Og INGEN vet heller hvem som er det fordi romerne ødela og brente ned tempelet der ættetavlene ble oppbevart før de spredte og bortførte de overlevende jødene for alle vinder.

   Nicket “Tore” er narret av Djevelens forsøk på å omgjøre åndelige kristne til å tro at Jehovah Guds ord dreier seg om kjødelige ting.De fleste mennesker ser kjødelig på ting, og derfor “blir det bare FÅ mennesker tilbake etter Harmageddon.

   Ikke la DEG narre til å tro at den kjødelige nasjonen dagens Israel med sine rendyrkede, onde masseutryddelsesvåpen er Jehovah Guds og Kristi folk. Da vil DU , som Tore og hele kristenheten lide deres samme skjebne – avskjærelse av det fremtidige, evige livet.

   4
   3
  • Israel har atomvåpen, og uten atomvåpen intet Israel. Ellers er det riktig at nasjonen Israel ikke har omvendt seg enda, men ett skritt om gangen. Først må folket tilbakevende og bygge opp nasjonen, så vil omvendelsen skje når Jahve`s tid er inne.

   I motsetning til hva mange tror, anerkjenner Bibelen prinsippet om selvforsvar. Vi kan dele det inn i tre nivåer :

   a) Personlig eller familiært selvforsvar (2. Mosebok 22:2). En innbruddstyv kunne drepes uten videre straff for huseieren om innbruddet skjedde om natten. Husk at de ikke hadde elektrisk lys dengang.

   b) Samfunnsmessig selvforsvar. Myndighetene kan ilegge dødsstraff for farlige forbrytere, f.eks mordere.

   c) Nasjonalt selvforsvar (krig). Et sterkt forsvar vil i de fleste tilfelle hindre krig.

   Et blikk på skaperverket viser at selvforsvar spiller en viktig rolle i selvoppholdelsen for så godt som alle former for liv. Også menneskekroppen er designet slik at hvite blodceller angriper bakterier og andre inntrengere som kan gjøre skade og tilintetgjør dem.

   Profetien i Jesaja 2: 2-4 vil nok få sin oppfyllelse i Tusenårsriket. I dag må Israel kunne forsvare seg selv.

  • Kristne lever ikke under Moseloven. Moseloven viste at ingen jøder var i stand til å oppfylle den – leve etter den – unntatt den fullkomne Kristus.

   Sanne kristne “skal ikke en gang lære å føre krig”, sier Bibelen, og det nye åndelige Israel har hverken bommer eller poster. De er av alle stammer, ætter, folk og tunger” og trenger ingen nasjon fordi de er ÅNDELIGE JØDER.

  • Du har rett i at vi ikke er underlagt Moseloven som kristne. Den inneholder likevel prinsipper som vi kan lære mye av, bl.a retten til selvforsvar. Når det gjelder hver enkelt kristen, må det være en samvittighetssak om en vil gjennomføre militærtjeneste eller siviltjeneste som førstegangstjeneste. Selv valgte jeg siviltjeneste i min ungdom.

  • Sanne kristne ha rett til selvforsvar, men ikke på vegne av denne verdens nasjoner som er i djevelens eie.

 6. Les dette høringsforslaget.
  https://spikerscorner.blogspot.com/

  Regjeringen har nå valgt å fremlegge et høringsforslag der de vil kartlegge mulighetene for å stemple de som motsetter seg vaksinene som “mentalt forstyrret/farlige for seg selv og andre”, som i sin tur vil føre til tvangsinnleggelser, tvangsvaksinering, frarøvelse av omsorgen for barn, osv.

  https://www.regjeringen.no/no/dokumenter/213110-horing-oppfolging-av-forslagene-fra-tvangslovutvalget/id2865789/

  1
  2
  • Sludder og vås rj
   dette står i høringsnotatet “Innføring av ny tvangslov
   vil være et viktig bidrag i arbeidet for riktigere og redusert bruk av tvang.”
   Det er en revidering av gjeldende lov.
   Men spør du meg så skulle du ha vært sperret inne pga usannheter og løgn

  • Du sprer løgn her Richard. Å leve i synd…gjelder ikke bare i samboerskap eller homofilt samliv, men også i løgn. Du og Kjell serverer løgn daglig, og lever i synd! Hvorfor, og hvordan tør dere?

   3
   1
  • Otto, jeg forstod ikke det om Richard
   Har han skrevet noe jeg ikke hsr fått med meg?

  • RJ
   Ta ikke Otto alvorlig.
   Han er mannen under mange nick; Roprid, Otto, Birger Nilsen, Qanon med flere.

  • Hei Randi.

   Det er ikke så mange her inne som jeg tar alvorlig, bare de jeg kjenner som har bøyd seg for Jesus. Forøvrig mener jeg også at alle bør få en sjanse til å vise hva de står for, og det har jo disse du viser til mf. avslørt til gangs, så jeg vet nøyaktig hvor jeg har det mannskapet der hen.

   Mvh RJ

   1
   1
  • Randi, det var ment til deg.
   Otto er Roprid , Birger og Qanon ?
   Tror du virkelig selv på det?

  • Hannah.
   Det er bare å se bakover. Den samme ånd, de samme allianser, alltid spottende enten det gjelder oss kristne vaksinemotstandere eller når det gjaldt profetiene om Donald Trump.
   Samme språkbruk, samme retoriske triks, og overfladisk religiøs selvgodhet. Personen bak disse forskjellige nick navn er alltid i oposisjon til Guds ord, alltid spottende og alltid kritiske.
   Har sett det lenge. De skal alltid trakassere og skrive negativt om troende. Når jeg så hvordan de angrep Ture Andersen i noen artikler ble jeg helt matt. Ture er en av de mest rederlige som skriver her inne. Jeg tror mange merker hvem som skriver fordi de har noe på hjertet som er alvorlig og betyr noe for dem, og alle de som skriver for å provosere og trekke opp folk.

  • Randi, tror du tar feil😊

   Vet ikke med alle, husker litt lite fra dem, men du kan ikke ha lest mye Qanon har skrevet. Forresten så tror jeg faktisk du har…

   Mange er automatisk veldig kritiske til ham fordi han stiller spørsmål ved ting. Er ikke enig i alt han skriver, men veldig mye.

   De aller fleste her inne har llitt å lære fra ham når det gjelder saklighet og høflighet. Tross alt stygt som har blitt skrevet mot ham fortsetter han høflig. Det er det få som gjør her inne. Jeg selv har gått i grøften mange ganger og måttet si unnskyld. En gang ble det hintet litt om at jeg fremstod som from. (Jeg måtte kanskje ikke si unnskyld fordi det minner visse andre om at de selv har noe uoppgjort… ) Det meste er visst galt med en så fort man sier fra om noe.

   Jeg synes ikke mye om det som har foregått her inne mot ham. Jeg fatter ikke at han gidder å være her.

   Nevn gjerne EN konkret ting du har reagert på at han har sagt.

   1
   1
  • Hannah, vi går alle i grøften til tider, det er da en trøst at vi ikke er perfekte noen av oss, så da får man prøve å være litt overbærende med hverandre. Søkelys har flere informative artikler, og noen legger til lenker som hvert fall jeg synes er verdt å høre på. Kommentarfeltet på Søkelys er lite konstruktivt, faktisk ganske ille. Det er spotting og håning/skittslenging og anklager, mange godter seg over andres meninger og vrir og vrenger for å få andre til og fremstå i et mest dårlig lys. Blir rett og slett uvel av å lese mye av det som skrives. Kommer ikke til å være noe aktiv her, men vil fortsette å få med meg relevant info som Kjell legger ut, og andre som gidder å komme med supplerende info.

  • Hannah.
   Har merket meg metoden denne personen opererer på. Roperid, Birger Nilsen, Otto Halvorsen, Qanon, Vegar med sikkert flere.
   Bare legg merke til det, enten bruker de hån, spott, hersketenknikker eller klander og kritikk.
   Av og til gjemmer den seg bak religiøse vendinger, men det er det samme budskap, den samme ånd, den samme agenda.
   Jeg kan umulig se for meg Qanon, Birger Nilsen. Roperid eller Otto i Guds lovsangskor foran tronen eller i dette selskap her:
   https://www.youtube.com/watch?v=r8n8CaKzDKQ
   Personen bak alle disse nickene har en kritisk og klandrende ånd.
   Lett gjenkjennelig. Men dersom denne personen skulle omvende seg og bli frelst -er han sikkert å finne i lovprisningskoret. Men da må vi se frukter som svarer til omvendelsen her nede.

  • Til Randi,

   Jeg kan ikke snakke for den andre du omtaler, men jeg operer ikke under andre nick enn Qanon.

   “Personen bak alle disse nickene har en kritisk og klandrende ånd.”
   Den, eller de, eneste jeg husker å ha klandret for noe er Kjell Andersen og hans medredaktør. Disse har jeg klandret for å ikke ha sannheten og seriøsiteten i fokus.
   At jeg har en klandrende ånd kjenner jeg meg ikke igjen.
   Jeg vet ikke om det er helt presist å si at jeg har en kritisk ånd, men å si at jeg prøver og at jeg undersøker påstandene som fremsettes er rikigt. Det er sunt for alle å sjekke om en påstand er riktig og om den er i henhold til det bibelen sier. Jeg har aldri påstått at jeg har presentert fasiten, men alltid sagt at jeg har presentert alternativ informasjon og at alle også må sjekke mine påstander.
   Ingen har til nå påpekt feil i mine innlegg. Jeg har kun blitt kalt for alle mulige stygge kallenavn og beskrivelser.

   Så nei, jeg er ikke Roprid, Otto eller Birger Nilsen.

Det er stengt for kommentarer.