Pastor Torp gleder seg og gjesper over politiets henleggelse av Christensens anmeldelser av ham

Pastor Jan-Aage Torp i Oslokirken tilfreds med henleggelsen. Foto: Majoren 08 lisens

Blogger Christensens mange anmeldelser av pastor Torp har ikke gått upåaktet hen oss Oslokirkens pastor. I en oppdatering på Facebook og egen blogg skriver Torp fredag dette: “Fra tid til annen følger vi med på politianmeldelser. Ikke minst har vi opplevd en rekke sådanne fra en viss straffedømt hetsblogger som aldri får nok av Aina & meg! ? Han husker ikke fra den ene dag til den neste hva han har skrevet og begått. Hatet er grenseløst. Men vi gjesper. Dog har det vært nyttig å sette seg inn i lovverket og rettsprosedyrene i Norge. Vi har merket oss at hver gang hans politianmeldelser av oss blir henlagt, nå sist av Statsadvokaten i Oslo, da forsøker han å kamuflere eller endog skjule hva Politiet faktisk skriver til ham, åpenbart fordi han ønsker at utfallet var blitt et annet,” skriver pastor Jan-Aage Torp som også har registrert de mange anmeldelser som har vært rettet mot TV Visjon Norge og Jan Hanvold og Rick Vera. Ingen av disse anmeldelsene har ført til annet enn henleggelse

“Vi følger også med på andre henleggelser, f eks når Politiet har henlagt minst to politianmeldelser av vår venn Jan Hanvold, TV Visjon Norge og Rich Vera for «demonutdrivelse» overfor «barn». Også her vil anmelderne ikke akseptere faktum, men kommer med svulstige bortforklaringer om hvorfor Politiet henla sakene.
Det er en skvær sak å fortelle at Politiet ikke var enige, ikke fant beviser, ikke har kapasitet etc. Standardformuleringene fra Politiet er enkle å forstå, og bør kunne offentliggjøres. Men det kan såre ens sårede stolthet at man rett og slett tok feil da man gikk til det alvorlige steg å politianmelde en annen,” skriver Torp som slett ikke har begått noen straffbar handling mot Christensen. Allerede fra dag en av denne anmeldelsen var Søkelys klar på at bloggerens anmeldelse ville ende i henleggelse, da materialet Christensen brukte for å begrunne sin anmeldelse ikke kunne dokumentere at Oslokirkens pastor har begått noe lovbrudd. Hele anmeldelsen bygde i realiteten på gamle påstander som har vært fremsagt igjen og igjen på Christensens blogger, og det ville være en fornærmelse mot skattebetalerne dersom politiet skulle bruke ressurser på slikt tøv. Les hva Lovdata sier om lovbestemmelsene for «henleggelse». Enkelt og greit: Lovdata om henleggelse: https://lovdata.no/sok?q=henleggelse+av+anmeldelser

3 tanker om “Pastor Torp gleder seg og gjesper over politiets henleggelse av Christensens anmeldelser av ham

 1. 2. Tim. 4. 14. Kobbersmeden Aleksander gjorde mig meget ondt; Herren vil lønne ham efter hans gjerninger.

  Ja, Jan Aage Torp kan godet seg nå. Men den dagen han skal stå innforbi Gud med sitt liv og skal da ”forsvare” sitt liv, hva da?
  Jeg mener jan spiller «Russisk rulett» med sitt liv med å være gjengiftet. Da tar han en kjemperisiko, jeg tror det ikke holder.
  Med andre ord, han byttet ut frelsen for å kunne leve et liv i synd her på jorden. Da tror jeg ikke han er så arrogant og sier at det er et stort jesp!
  Stakkars mann!
  Kobbersmeden Alexander og Jan Aage Torp tror jeg er et alen av samme type.
  Se her: http://justismord.janchristensen.net/2019/08/nr-441-hvorfor-ser-du-splinten-i-din.html

 2. Det er kun hor/ekteskapsbrudd fra den andre ektefellen eller død som kan oppheve et gyldig ekteskap mellom mann og kvinne. Ved ekteskkapsbrudd KAN den uskyldige part velge skilsmisse eller å forbli i ekteskapet.

  I det den uskyldige part imidlertid gjenopptar det seksuelle samlivet ETTER å ha blitt gjort oppmeerksom på ektefellens fullbyrdede seksuelle utroskap, kan hun/han ikke lenger kreve skilsmisse på bakgrunn av det inntrufne.

  Men det kan finnes forhold der den ene parten kan velge separasjon. (Ikke skilsmisse) Dette kan eksempelvis være p.g.a. vold og noen andre alvorlige forhold. Ved separasjon er IKKE noen av partene frie til å finne et nytt menneske å dele livet med. Er det mulig etter en tid bør da også ektefellene forsøke å finne sammen igjen. Er ikke det mulig må partene fortsette å leve enslige frem til eventuell død/hor inntreffer.

  Det beste er derfor å bruke god tid i forlovelsestiden. Forlovelse gir IKKE rett til fullbyrdet seksualitet, men er en medmenneskelig prøveperiode med tanke på et mulig, fremtidig ekteskap.

  6
  1

Det er stengt for kommentarer.