Risikerer tiltale å straff etter å ha hvert en del av det kriminelle nettverket som ville fjerne Trump fra makten med alle midler

Donald Trump skulle aldri ha vunnet over Hillary Clinton under presidentvalget i 2016. En av dem som skulle forhindre det var Andrew Mccabe som hadde en sentral rolle når Clinton tilhengerne i “the deep state” forsøkte å ta ut presidenten ved å manipulere og skape en konspirasjonsteori om at president Trump hadde konspirert med Russland for å få hjelp til å vinne valget i 2016. Allerede fra etterforskningens tidlige dager stod Søkelys fast på at presidenten ikke hadde gjort noe galt, og at det hele var en Hillary Clinton skapt heksejakt skapt av mennesker som hatet Donald Trump og som misbrukte sin makt i jakten på å fjerne Donald Trump fra makten. En av dem som velsignet de kriminelle lovbrudd som fant sted var  Hillary Clinton tilhengeren Andrew McCabe var en tidligere Federal Bureau of Investigation Agent og advokat som fungerte om assisterende direktør for FBI. Andrew McCabe ser ut til å bli den første av Donald Trump etterforskerne som risikerer å bli tiltalt for ulovligheter begått under den korrupte etterforskningen av Donald Trump

Andrew McCabe er i hardt vær. Den tidligere assisterende FBI direktøren, FBI agenten og personlig venn av Hillary Clinton risikerer nå å bli siktet og straffeforfulgt for kriminaliet begått under heksejakten mot Donald Trump. Nå fungerer Andrew McCabe som ekspert-kommentator i CNN, the biggest name in fake news. Det faktum at den korrupte tidligere FBI direktøren nå risikerer å bli tiltalt og straffeforfulgt etter at spesialetterforskningen har avdekket flere kriminelle forhold blant klanen av Donald Trump hatere som søkte å styrte presidenten. Her forteller Tucker Carlson i Fox News detaljene

https://www.youtube.com/watch?v=6IDGwnUjoOU

Og i CNN eller Clinton News Network og MSNBC raser man selvfølgelig over det hele

 

5 tanker om “Risikerer tiltale å straff etter å ha hvert en del av det kriminelle nettverket som ville fjerne Trump fra makten med alle midler

 1. ” Den beste av dem er som en tornebusk, den ærligste verre enn en tornehekk.”, sier profeten Mika i 7:4. Han fortsetter:

  ”For en sønn forakter sin far, en datter setter seg opp mot sin mor, en svigerdatter mot sin svigermor, og en manns husfolk er hans fiender.”

  Så galt gikk det med et samfunn der egosentrisiteten tok fullstendig overhånd og Gud bare var en forgangen, kulturell entitet fra fortiden.

  Akkurat det samme ser vi nå rulle opp i nyhetsmediene. Lik de frafalne israelittene som leflet med fremmede guder går vesten i nøyaktig den samme fellen og glemmer sin sanne Skaper Jehovah Gud. Tenk dere hvilke milliarder av måpende fjes når Dagen snart kommer og hver sjel må erkjenne at det likevel fantes en himmelsk Skaper til alt rundt oss, inkludert oss selv.

  Vil DU møte en blidere skjebne enn disse? Det vil du helt sikkert! Vend deg allerede NÅ til din himmelske Far Jehovah i bønn og be om nåde og tilgivelse og avslutt din bønn ”i Jesu navn amen”. Er du oppriktig og vedholdende vil du kunne vinne håp om å få overleve Harmageddon og komme inn på en ny,renset jord der rettferdighet bor.

  Lykke til med dine bestrebelser!

  10
  1
 2. Tenker også på at om antisemitten Jeremy Corbin blir statsminister i Storbritannia, og en radikal demokrat blir president i USA etter neste valg, kan Israel stå uten venner i verden. Det kan friste både erkefienden Iran og andre til et angrep på landet.

  Om det blir en koaliasjon av nasjoner som angriper en gang, er Esekiel 39 spesielt interessant.

 3. Eg tenkjer på deg Torstein – og kva du har vore gjennom den siste tida. Det er underleg at me to har same syn på endetida / trengselstida – ser ikkje andre som frambér dette. Ja , eg trur framleis at Donald Trump er Antikrist etter den opplevinga eg hadde ei vårnatt i 2016. Du har gått heilt andre vegar i Bibelen og funne ut at Jesu attkome på denne jord vert i 2028. Eg nyttar profeten Daniel og kjem fram til 2027 – men er open for feilmargin – eller ” slingringsmonn “- om du vil.
  Men : Me veit at Antikrist skal styra i 3 1/2 år før han vert avslørt og avsett. Såleis : I juli 2020 får me stadfesta om me er på rett spor !
  Situasjonen i Midt-Austen er mykje spent. Det verkar på meg som Donald Trump held att – han vil ikkje gå til åtak på Iran. Men Iran har langdistanse-rakettar som når heile Europa. Dei er truande til å senda sine rakettar både mot Israel og storbyar i Europa. Ja , som før skrive ; så kan Israel verta utsett for ein 3-frontskrig pluss rakettar frå Iran. Kan henda har Iran også atomvåpen ; dei samarbeider både med Russland og Nord-Korea. Me veit at Nord-Korea freista å smugla A-våpen inn i Syria for nokre år sidan ; men E-tenesta i Israel oppdaga dette – og på nattestid gjekk israelske jagarfly i lufta og bomba lageret i Syria . Desse våpna som var skjult i eit mellombels lager. Denne saka er lite kjend .

 4. Blir Benjamin Gantz ny statsminister i Israel ; så vil han nok draga landet meir mot venstre . Han har vore positiv til at Israel trekte seg ut av Gaza og vil visstnok at israelske busetnader skal trekkjast ut av den såkalla Vestbreidda.
  Då spørs det korleis Donald Trump ser på denne tidlegare generalløytnanten som også var sjef for generalstaben. Vert det dårleg ” kemi ” mellom desse personane ; kan det føra til at Trump trekkjer si støtte til Israel. Då er Israel verkeleg ” ute og køyrer “. Men – først må Gantz verta statsminister – og det er ikkje klart enno.

 5. Hello!
  This is Greg an I am owner of https://hClicks.com
  I just noticed that your site sokelys.com does not contain push notifications and I would like to offer you the highest rates for this type of ad!
  Only one step and you will start to get profit.
  Do you want to know our advantages?
  -> Anti-AdBlock Domains
  -> Personal approach
  -> Daily payments
  To get the maximum rates, please send your request with a personal code to our support team hClicks-sokelys.com-2021.
  We are waiting for you
  https://hClicks.com

Det er stengt for kommentarer.