Pastor Steve Cioccolanti: The Biggest Lies in Modern History | Australian Pastor Exposes the Injustices of Lockdown

Sensur, Bidens massive fadese i Afghanistan, lockdown og tyranniske myndigheter i Australia og alle løgnene som blir servert av våre myndigheter er tema for Steve Cioccolanti`s siste budskap til hans online menighet. Australia er i ferd med å bli et fullverdig diktatur hvor Covid-19, vaksinen og trusler om å bli fratatt tradisjonelle friheter i navnet til smittevern er en reell utfording til våre grunnleggende friheter som mennesker. Myndigheter over hele verden forsøker å slavebinde verdens borgere ved hjelp av løgn og bedrag, forklarer Steve Cioccolanti i sitt siste budskap

Facebook Comments

5 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: The Biggest Lies in Modern History | Australian Pastor Exposes the Injustices of Lockdown

 1. Til Stian
  Trodde at “profetene” viss de var ekte, så netto resultatet/fasiten?
  2020/21 forteller meg at de fleste “Seerne” på youtube serverer “Bullshit”

 2. Steve Cioccolanti Var en av mange «profeter» som i 2020 lovet valgseier til Trump,

  Kort sagt, slike kan en ikke stole på….

 3. OM..
  ..du har den minste tro på Bibelens profetier er tiden nå inne for å bestemme deg for hva du vil gjøre med livet ditt!

  Tar du skrittet fullt ut og døper deg til ånden og Jehovah og Kristi navn vil du måtte påregne hån, spott og forfølgelse av mange slag. Vi har besøkt alle husstander i vårt nærområde og levert vår egenproduserte litteratur til samtlige.

  De aller fleste ber oss straks dra til Piper Nigrums hjemland der den gror. Men på grunn av omfattende reiserestriksjoner svarer vi vennlig at vi må vite om de mener Peru, Karibien, Etiopia eller Guiana…

  Så som du skjønner byr forkynnelsen på mange interessante opplevelser. I Oslo ba en eldre herre oss inn i villaen på Frogner, men forlangte å sitte med en 44 magnum revolver i fanget mens vi fremførte vårt bibelske budskap.

  Vi besøkte også ambassadene langs Drammensveien.På en ambassade fikk vi møte ambassadøren, men rett bak oss gikk livvaktene med trukne maskinpistoler. De var opptatte av konas bibel der så godt som hvert eneste skriftsted har kommentarer med penn.

  Den nå avdøde, tidligere sjefsbokbinderen på Universitetsbiblioteket har bundet inn ekstrasider foran og bak med ekstra opplysninger og hele dette “åndens sverd” er bundet inn i langt over hundre år gammelt, lutet kalveskinn. Så går man inn for det blir det fryktelig moro og bøttevis av spennende opplevelser.

  Man møter masse spennende mennesker. En velrenommert fysiker måtte til og med medgi at vår forklaring av Guds eksistens var saklig og velbegrunnet. Men uten at han fikk ånden av Pappa og storebror ble det nok skralt med videreformidling av dette i universitetsmiljøene.

  En meget kjent biskop ville ikke høre ett ord da vi nevnte Guds Navn, Jehovah, og hushet videre over gaten. Bibelen krever jo at en tilsynsmann formaner oss en og to ganger før han viser oss bort, men denne karen…Nix. Han virket redd.

  Slik har vi gledet oss over både lydhøre og de avvisende i over 50 års tjeneste. Nå er det himmelropende åpenbart at vi står foran det mest skjebnesvangre event i verdenshistorien – Harmageddon. Valget er fortsatt DITT. Men husk at når fasiten opprinner og alle ser hva som hender er det for sent. Da gjenstår bare en gru for dom. Dagen for DEG og DITT valg tør derfor være NÅ. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *