Pastor Jan-Aage Torp: Avisen Vårt Land og Alf Gjøsund nører opp grumsete krefter med sin svertekampanje

Avisen Vårt Land har i den senere tid kjørt en voldsom kampanje for å ramme pastor Jan-Aage Torp, hans nasjonale og internasjonale virke. Den religiøse Osloavisen og redaktør Alf Gjøsund har åpenbart gjort det til sin viktige misjon å angripe Jan-Aage Torp. Torp selv mener at avisen nører opp under grumsete og antikristelige krefter og postet tidligere i dag dette på Facebook: Hvilke miljøer Vårt Lands grumsete kommentar igår fôrer, fikk vi et innblikk i igår ved en ullen «drapstrussel» og sverting av min kone og en medarbeider.I løpet av den neste natten har en gammel kjenning kommet på banen – igjen med henvisning til Vårt Land. Her fremmer han endog drapspåstander,” skriver Oslokirkens pastor. Vårt Lands mange oppslag for å skremme norske kristenledere til å ta avstand fra Torp, viser at avisen bruker tungt med ressurser for å sverte det de mener er en “ubetydelig pastor”,

“Hvilke miljøer Vårt Lands grumsete kommentar igår fôrer, fikk vi et innblikk i igår ved en ullen «drapstrussel» og sverting av min kone og en medarbeider.I løpet av den neste natten har en gammel kjenning kommet på banen – igjen med henvisning til Vårt Land. Her fremmer han endog drapspåstander. Og han drar frem sine påstander om at Politiet støtter meg nærmest carte blanche – imot Jan Kåre Christensen og Jan-Erik Hansen. Ikke nok med det, men han oppfordrer min kone til å skille seg fra meg.
Gratulerer, Vårt Land, med grumset som dere nører opp! Dette er hva den offentlige pressestøtten kan brukes til. I skjermbildet som jeg tok før jeg slettet kommentaren og utestengte Jan-Erik Hansen fra min offentlige Facebookside, har jeg sladdet et navn på en slektning, men ellers latt resten stå,” skriver pastor Jan-Aage Torp mandag, Pastor Torps kone, Aina Anine Lanton Torp som også er under angrep etter Vårt Lands mange oppslag kommenterer Jan-Erik Hansens nå slettede Facebookpost slik: “Denne Jan-Erik Hansen er en syk mann! Jeg vil sterkt oppfordre han til å søke hjelp istedetfor å gå rundt.”  Jan-Erik Hansen som har bånd til blogger Jan Kåre Christensen hevder på egen Facebookside at pastor Torp er onkel til en som drepte hans kjæreste den 9 april 2011. Levi Fragell som er en del av det antikristelige grumset pastor Torp mener at Vårt Lands oppslag virvler opp, har ikke kommentert det siste utspillet fra Torp, men nøyer seg med å kommentere Vårt Lands oppslag og skriver dette: “Vårt Land går nå ut og tar et oppgjør med pastor Jan-Aage Torp og en skammelig kristen mediepolitikk – og blir her idag imøtegått av Torp. Men av påstått taktiske grunner holder kristne ledere og livssynsdebattanter seg «tause», for ikke å gi pastor Jan-Aage Torp «oppmerksomhet». Denne taushet er farlig strategi – som i den løpende prosess skader både samfunn og individer. Deler av Europa opplever nå alvorlige brytninger når det gjelder toleranse og personlig frihet, og den mentalt usunne apostel-karismatikken spres fra land til land – nå også Sør-Amerika, Afrika og Østen. Det er gode grunner til å takke et fåtall utbrytere og varslere om det som skjer i vårt eget land – men flere trengs,” skriver Fragell som klokelig nok unngår å rote seg inn i et samrøre med Jan-Erik Hansen. Christensen som selv tidligere har sluppet Jan-Erik Hansens påstander til på egen blogg, vil ikke kommentere sin relasjon med Jan-Erik Hansen og svarer kort at “Torp er ute av min verden!.”

Jan Erik Hansen: Torps korthus faller sammen -min versjon av hendelsene

Jan Erik Hansen har en helt annen versjon av virkeligheten og har sendt dette til Søkelys

5 tanker om “Pastor Jan-Aage Torp: Avisen Vårt Land og Alf Gjøsund nører opp grumsete krefter med sin svertekampanje

 1. Malakias 3:18:

  “Da skal dere atter se forskjell mellem den rettferdige og den ugudelige, mellem den som tjener Gud, og den som ikke tjener ham.”

  Jesus Kristus i Matteus 7:21-23:

  “21 Ikke enhver som sier til meg: ‘Herre, Herre!’ skal komme inn i himmelriket, men den som gjør min himmelske Fars vilje. 22 Mange skal si til meg på den dagen: ‘Herre, Herre! Har vi ikke profetert ved ditt navn, drevet ut onde ånder ved ditt navn og gjort mange mektige gjerninger ved ditt navn?’ 23 Da skal jeg si dem rett ut: ‘Jeg har aldri kjent dere. Bort fra meg, dere som gjør urett!”

  • Ja. Må Gud la Levi Fragell finne ny nåde slik at han omvender seg og blir frelst. Uten å ta i mot Jesus så vil Fragell sitte å synse for alltid i et brennende helvete der det er gråt og tenners gnissel.
   Fragell er smart nok til å holde fingrene unna et samrøre med Jan Kåre Christensen og denne Jan Erik Hansen.
   Torp må gjøre noe riktig siden så mange av djevelens barn er sinte på ham.

   1
   1
 2. Artig logikk. Her får altså Vårt Land ansvaret for hva noen gærninger skriver i kommentarfeltet.

  Når det samme skjer etter et utspill mot f. Eks homofili fra Torp, så hevder dere at han ikke bærer noe ansvar for hva det «virvler opp» i kommentarfeltet.

  Dobbeltmoral?

 3. Guds rike har mange fiender. En av dem er Marit Magdalena Øvretveit, en kvinne som åpent opererer på antikristelige facebooksider og som selv er en del av den store skjøge, den katolske hore som sprer sitt falske evangelium.
  Marit Magdalena Øvretveit er en kvinne, som drevet av Jesabel forfølger og kritiserer Guds tjenere som Jan Aage Torp i en rekke facebookgrupper.
  Hun nører opp under grumset som de religiøse forsøker å virvle opp.
  Det er klin umulig å tilhøre Kristi legeme og samtidig være medlem av den store skjøgekirke -som den gamle katolske hore er.
  Vi heier på Torp. Torp utkjemper en åndelig krig på vegne av oss alle.
  At han stadig blir angrepet av folk som er kontrollert av religiøse demoner er ikke det minste merkelig.

Det er stengt for kommentarer.