Pastor Steve Cioccolanti ser det positive med president Trumps Covid-19 karantene

Nyheten om at både president Trump og hans kone Melania begge har testet positiv for Coronaviruset er i dag hovedsak i pressen verden over. Dermed må presidenten tilbringe de neste ukene i karantene og vil styre landet derfra. President Trump skal i følge de siste meldinger ha lette symptomer for forkjølelse, mens hans kone ikke skal merke noe.  Samtidig meldes det nå at visepresident Mike Pence har testet negativ for Covid-19. Donald Trump delte nyheten om at de var Corona-smittet på Twitter og blant dem som har respondert er pastor Steve Cioccolanti som mener at karantenen kan ende opp til å bli noe bra.

“De bør ikke være tilstede i det offentlige rom for øyeblikket. Og de er nå beskyttet fra muligheten til å bli utsatt for et attentat, noe som er bra. I løpet av en måneds tid vil de ha utviklet immunitet mot Covid-19,” skriver pastor Cioccolanti. Andre kristne oppfordrer nå til forbønn for president Trump og førstedamen.

 

 

Facebook Comments

2 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti ser det positive med president Trumps Covid-19 karantene

 1. Kommer mye bra ut av dette….
  Nå trenger Trump Mesteren enda mer og tar seg bedre tid til å lytte på Ham.

  Det blir en annen Trump i debatter heretter. Nå skal han i skole hos Mesteren.

  • Er man endel av det Bibelen omtaler som “denne verden” blir man underlagt “denne verdens gud” og det er som kjent Satan Djevelen. Alle verdens politikere er følgelig underlagt Satans regime. Han er derfor også Trumps “herre og mester”. Du er narret trill rundt her også Hannah.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *