Donald Trump og kona testet positiv på Covid-19 virus -har lette forkjølelses-symptomer

Facebook Comments

9 tanker om “Donald Trump og kona testet positiv på Covid-19 virus -har lette forkjølelses-symptomer

 1. Hvorfor skriver dere at Trump har viruset når dette “viruset” bare eksisterer i hodene til fake media, BLM, sosialister, islamiter og annen dritt ?

  Donald Trump har vanlig influensa og det vet alle som ikke tilber fake media og satan.

  3
  2
  • Sannheten kommer frem en dag. Jeg lurer litt på dette VG skrev om -at de ser skader på hjernen etter korona (jeg kommer ikke inn på saken). Noen som vet hva de så på scanningene? Vi har også hørt om lunger tette av gele. (Hadde vært fint nå å hatt en måneds tid nå der ALT vi leste var sant -en liten ferie…) Det er egentlig ikke store vitsen å lese noe. Kanskje har ikke Trump korona heller. Alt er mulig 🙂

   Men jeg tror nok helst han har testet positivt og ikke er helt i form, og vi ber for ham og Melania. Gud har kontroll og vet alt. Det er bra.

  • Biden har testet negativt nå? Rep senator Mike Lee positivt, og han var en halv meter fra den nominerte høyesterettsdommeren Tirsdag. Mitch McConell var der også. Sannsynligvis ryker høringen. Republikanerne, med Trump i spissen har oppført seg som ignorante naut i forhold til covid.
   Håper at The Orange Thug overlever, slik at han opplever å bli knust av Biden 3. November. Etterpå venter personlig konkurs og bedrageritiltale.

  • Du håper egentlig ikke han overlever. Innerst inne håper du han dør, da det sataniske hatet ditt renner av munnen.

   1
   2
 2. 02/10/2020, kl. 10:45 sa “Guds sønn og arving til Riket”:

  Jehovah Gud – himmelens og jordens Skaper og skaper av Kristus

  Hvor står det at Kristus er “skapt”???
  Jeg trodde det bare var den alkoholiserte harmageddonforkynneren Rutherford som sa dette. Han som ville redusere Jesus til et vanlig menneske.

  En far “skaper” ikke en sønn. Sønnen som blir født er av hans eget kjøtt og blod på samme måte som Jesus er av Gud. Han og faderen er ett og bare disse har evig liv i seg.

  Men med englene er det selvsagt andeledes. De er skapt. Det samme gjelder mennesker som ikke er født på ny og har fått del i gudommelig natur.

  Dette er helt grunnleggende lære for bibeltroende. Og det alle selvsagt bør spørre seg om er hvilken kategori de som rir hemningsløst på Rutherfords harmageddonslære tilhører.

  • Så du mener Jehovah Gud er kvinne og presset den himmelske Ordet ut av sine fødselskanaler? Du verden som Satan har bedratt deg. I himmelen finnes det ikke menneskekjønn. Ordet “født” brukes bare slik at vi lettere skal skjønne at Ordet er like nær Jehovah som en jordisk sønn er til sin jordiske far.

   I Ordspråkene 8 omtales Ordet som “visdommen” – “det første Gud skapte i fordums tid” i form av sin odelssønn. Jeg er også sønn av Jehovah og således bror til Kristus/Ordet.

   Vend om ellers vil Jehovah ta tilbake det håpet du har om evig liv på jorden og minnet om deg vil være glemt for alltid.

   2
   1
 3. DITT FREMTIDIGE LIV AVGJØR DU NÅ!

  Det nærmer seg raskt tiden for at Jehovah Gud – himmelens og jordens Skaper og skaper av Kristus – ”skal legge i dyrets (nasjonenes) hjerte å kle skjøgen (all falsk religion) naken og brenne henne opp med ild (total ødeleggelse)”.

  Dette vil få nasjonene til å ”utbryte et kraftig rop om fred og sikkerhet. Men mens de sier fred og sikkerhet kommer en brå undergang over dem”. HARMAGEDDON! ”Det blir bare få mennesker tilbake”, før oppstandelsen av de døde til nytt liv på jorden begynner i tusenårsriket her på planeten.

  Søk Jehovah Gud NÅ, mens det ennå finnes tid, så slipper DU å dø for Hans hånd til evig tid. Lykke til med DITT frie valg.

  2
  1
  • Det er ellers pussig at med denne fæle corona-sykdommen, så må du testes for i det hele tatt å vite at du er alvorlig syk og må interneres. Jaja, ikke så verst å måtte lukkes inne med Melania da.

   Værre om det hadde vært Nancy Skeletor Pelosi. Skal forresten vært en dame som sa til Winston Churchill: -Hadde jeg vært gift med deg hadde jeg gitt deg gift i teen. Hvorpå Winston repliserte tørt: -Hadde jeg vært gift med deg hadde jeg drukket den frivillig…

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *