Pastor Steve Cioccolanti: Sammenligner australske myndigheters Corona-restriksjoner med Taliban i Afghanistan

I Australia er det regimet til statsminister Scott Morrison fra Liberal Party som har innført diktatoriske og fascistiske restriksjoner mens i Afghanistan er det Taliban-regimet som nå har kontrollen. I Afghanistan har de nå portforbud og det samme har befolkningen mange steder i Australia. I Afghanistan blir jenter og kvinnelige studenter nektet å gå på skole, og i Victoria som er styrt av Premier Daniel Andrews -blir alle barn nektet å gå på skole på grunn av Corona-frykten. I Victoria blir du straffet hvis ikke du dekker til munn og nese, og i Afghanistan blir kvinner som ikke er tildekt straffet. Både australske myndigheter og afghanske Taliban oppfordrer folk til å angi hverandre og vi skal ikke være overrasket, for det står i Bibelen, sier pastor Steve Cioccolanti i en video lagt ut på Rumble.

Pastor Steve Cioccolanti sammenligner australske Covid-19 restriksjoner med restriksjonene praktisert av Taliban

På grunn av at YouTube hardt sensurerer alt som ikke er politisk korrekt å hevde, er pastor Steve Cioccolanti blant den stadig voksende skare av konservative og kristne som er tvunget til å flytte over til Rumble hvor det ennå er mulig å kunne ytre seg uten at de politisk venstreorienterte plattformene sensurer dem eller kaster dem ut av plattformen. Kristne som opererer på YouTube og som har et minimum av kunnskap om det profetiske ord og øyne å se med, bør kjenne sin besøkelsestid og opprette kontoer på Rumble eller andre åpne og frie sosiale plattformer.  Både Twitter, Facebook og YouTube er kontrollert av Covid-19 kulten, venstresiden og politisk og religiøst korrekte, og etterhvert vil handlingsrommet til kristne på de plattformene bli kraftig redusert. Informasjonskontroll er nøkkelen til makt, og ettersom vi kryper stadig lengre inn i endetiden og “The New World Order” må vi gjøre forberedelser for å søke til de plasser og plattformer der det ennå er ytrings, tanke og trosfrihet. For i navnet av Corona, Agenda2030 er den i ferd med å bli tatt fra oss. Mens vi her i Norge stort sett kan leve normale liv med minimale restriksjoner, er Australia er blitt en politistat helt på linje med Kina eller det tidligere Sovjet. Alt i Corona-navnet. Veien fra frihet og demokrati til undertrykkelse, maktovergrep og ufrihet er ikke akkurat svært lang. I hvertfall i Australia.

Her er pastor Cioccolanti`s video som ikke er lagt ut på YouTube på grunn av sensuren i disse siste dager. I sitt budskap ber pastor Cioccolanti kristne til å gjøre forberedelser og preppe for det som ligger foran oss alle.

 

26 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti: Sammenligner australske myndigheters Corona-restriksjoner med Taliban i Afghanistan

 1. Så da mener han at Australske myndigheter avretter folk uten grunn. Og slikt søppel formidler Kjell Andersen altså.

  1
  25
  • Det står da intet i artikelen eller blir sagt i den videoen at australske myndigheter avretter folk uten grunn,
   Dette er noe fariseeren Birgir Hermansen finner opp. Det er slik løgnens ånd virker i mørkets barn. Gud har sendt dem en kraftig villfarelse så de tror løgnen og fordi de ikke har behag i sannheten.

   3
   2
  • Du sier jeg er en fariseer fordi jeg har delt noen ord av Paulus. Du sier de ordene er LØGN. Så hva er DU da Bjørn? Jeg venter i spenning på svar.

  • Selv djevelen siterte fra Bibelen da han fristet Jesus.
   Så at du kan lire av deg et sitat av Paulus forteller jo ikke noe om din tilstand. Det er mange selvutnevnte religiøse som skjuler seg bak bibelvers, men de har ikke summen av Guds ord som er sannhet.

   1
   1
  • Ser autokorrekturen er i det humoristiske hjørnet. Det skulle stå:
   Jeg har sett hvordan du og djevelen tar slutninger av Guds Ord.
   Og dessverre gjør dere det i lag.

 2. Denne artikkelen er et eksempelen på den propagandaen Kjell Andersen selv advarer mot. Enkeltutsagn, bruddstykker og uriktige slutninger sauset sammen til en usann, villedende og tendensiøs suppe.

  Kjell: noen ganger har du artikler som er informative og belyser viktige temaer, men dette er rent søppel. Innholdet i artiklene på Søkelys varierer så mye at jeg er mer og mer sikker på at det må finnes flere enn en redaktør. En som klarer å holde en viss seriøs tone og en som er både frustrert, løgnaktig og sint.

  Jeg skal ikke gå igjennom videoene i detalj, men en liten sekvens i youtube-videoen fra Sky er bare så dum at jeg ikke klarer å la være.
  I videoen viser de til at alle som skal inn på en byggeplass må registrere seg, og fremstiller dette som et overgrep fra “kontrollsamfunnet”. På en byggeplass skal kun arbeidere som har noe der å gjøre slippe inn, og dersom det skjer en ulykke på en byggeplass skal man vite hvem som er på stedet. Det kan nevnes at også i Australia er det et problem at illegale innvandrere utnyttes i byggeindustrien.
  I Norge kreves det også ID-kort (https://www.arbeidstilsynet.no/hms/hms-kort/) for alle på en byggeplass. Det er for å sikre at ikke hvem som helst oppholder seg der og at de som jobber der har ordnede forhold og betaler skatt.

  • Jeg tror du er inne på noe her, Qanon. Siden Kjell ikke har svart deg, så kan det tyde på at du traff spikeren på hodet.
   Jeg tror “Tore” har en finger med i spillet her inne, jeg legger merke til at han røde bokstaver i navnet når han kommenterer, noe som tyder på at han har en eller annen rolle her.

 3. I går fikk jeg telefon fra smitte sporer team i Klepp kommune, pga en som hadde vært på drop-in surfekurs hos oss hadde testet positivt på Corona. Han som ringte lurte på om jeg hadde lister med navn på alle som hadde vært på kurs den dagen , jeg sa det er drop-in og vi fører ikke lister med navn og jeg vet at det var ca 100 personer denne dagen , utfra omsetning .
  Dersom det skal være 100% kontroll på dette , må jeg ha en skanner, der jeg kan skanne person opplysninger , til alle folk som kommer på kurs , denne skanneren har jeg alt på mobil telefon min, alle med smart telefon har det .

  Dyrets merke kommer ! Corona , vaksine og vaksine sertefikat er siste innspurt og er viktige verktøy for å kunne påtvinge folk ett fysisk helse sertifikat, mest sannsynlig i form av en intaovert QR kode eller strek kode .

  • Eller du kan oppfordre folk skrive navn og telefonnummer på en liste.

   Jeg var selv på bedriftsbesøk i går. Ved inngangen lå en liste vi førte oss opp på – og som de sa: ” det er frivillig, men det hjelper oss med oversikten dersom noe skulle skje”

  • Mitt svar heter “å ikke lage et problem av noe som ikke er et problem”.

   Kverulering er å blåse det opp til at da “må jeg ha en skanner, der jeg kan skanne person opplysninger , til alle folk som kommer på kurs”.

   (denne kommentaren kan sikkert kalles kverulering 🙂 )

  • Til Rune Lye:
   ja, du har antakelig rett i at jeg er en kverulant, men du gjør det jo relativt lett for meg også.
   Du bare slenger ut en påstand, og når jeg ber om forklaring er det veldig sjelden du kan underbygge argumentene dine. Man trenger ikke være en erfaren debattant for å sette en slik motdebattant fast. Jeg er ikke på jakt etter deg, men så lenge det fremsettes løgn og udokumenterte påstander her på Søkelys kommer jeg ikke til å la dem gå upåaktet.
   Men som jeg har sagt før: ingen skal akseptere mine påstander eller argumenter ukritisk. Undersøk selv, kom med (seriøse) motargumenter og forklar meg hvor jeg evt tar feil eller har misforstått. Jeg er mann nok til å innrømme feil og til å beklage.

   Så Rune, beklager at vi har kommet skjeivt ut, men jeg klarer ikke å la være å påpeke misforståelser, halvsannheter eller direkte løgn. Så får det være opp til deg og andre å påpeke mine feil.

  • Godt at du ikke angir dine kunder. Vi har sett hvordan disse opererer. De finner en påstått “smittet” ved en korrupt PCR test. Ringer så opp alle som har vært i nærheten av den påståtte smittede for å sette folk i husarrest. Godt du ikke er en angiver Rune!
   Slike folk vi vi ha flere av!

   2
   2
  • Seriøst Randi? Virkelig?
   Hvorfor skulle “de” ville gjøre det?

   …eller er det ironi?

  • RJ: takk for info, denne funksjonen var jeg ikke klar over 🙂
   Men der var flere grunner, Tore driver egen nettside, korsfestet.com, hvor du bl.a finner video av samme person som i videoen her. Det var derfor nærliggende å tenke at der kunne være et visst samarbeid.

  • Hr. Kvist jeg tror at dette kommer under kategorien: «forhastede slutninger»

   Hvis to forskjellige nettsteder skriver om samme sak så skulle de da samarbeide?

   Eller hvis to forskjellige aviser skriver om samme sak, er det da samarbeid?

   Det kan jo hende at det finnes noen etterrettelige mennesker enda i dette landet.

   Mvh RJ

 4. Hvordan preppe for endetidens frafall?

  Hva burde kristne frykte mest? Selvsagt evig fortapelse. Hvordan kan folk gå evig fortapt? Ved å synde med viten å vilje. Hva er synd? Det kan være mye men synden over alle synder er vel å gjøre seg selv til gud. Eller eventuellt å lage en gud som mener det samme som seg selv for på den måten å gi sine egne meninger enda større tyngde. En vanlig måte å gjøre dette på er å si at Bibelen er uforståelig men mine antagelser om hva den mener er ganske sikkert riktig. Og hvis noe i Bibelen ikke stemmer med antagelsene må dette “omfortolkes” eller ganske enkelt legges i boksen for “det uforklarlige”. Kanskje det kan overføres på en “hård og ukjærlig stråmann”? Slik lager man en avgud som er en forfalsket utgave av Gud.

  I neste omgang kan man enkelt gjøre seg selv til talsmann for denne guden. For man mener jo akkurat det samme som guden. Og omvendt. Og historien viser at uendelig mange har byttet ut Gud med slike avguder.

  Spørsmålet er hvordan man kan skille mellom representanter for Gud og representanter for menneskelige forfalskninger. Noen som vet?

  Hvor store avvik kan tillates før man snakker om en forfalsket Gud?

  Eller sagt på en annen måte, hvor mye av det man ikke forstår kan erstattes av spekulasjoner før man står i fare for å ha laget en falsk religion?

  Og hvor går grensen mellom å spekulere og spre falsk lære?

  Er det synd å innrømme at det er mye man ikke forstår?

  3
  1
  • Som sagt, tror dere ikke profetene, så hjelper det ikke at noen står opp fra de døde å forteller dere det.

   1
   2
  • Rune har rett. De som ikke tror på Moses og de bibelske profetene vil antagelig ikke omvende seg selv om noen av de døde stod opp for å advare dem.

   Men Jesus advarer mot å bli ført vill av falske messiaser og falske profeter som skal stå frem i endetiden. Matt 24, 11-13: “Mange skal da falle fra og de skal angi hverandre og hate hverandre. Mange falske profeter skal stå frem og de skal forføre mange. Og fordi normløsheten tar overhnd skal kjærligheten bli kald hos de fleste. Men den som holder ut til enden, han skal bli frelst.

   Vi bør prøve å forstå alt som skjer i lyset av det som står i Bibelen. Og hvis det er vanskelig vil nok Den Hellige Ånd åpenbare det for oss.

   1
   2
 5. Forstår fortsatt ikke at kristne surrer seg bort i konspirasjonsteorier og endetidsfantasier. Vel, at noen gjør det, forstår jeg. Men ikke at det er en trend blant proamerikanske pinsevenenr eller hva de kaller seg. Det gir et meget dårlig inntrykk.

  • “…endetidsfantasier.”

   Søkelys er vel et forsøk på nettopp å formidle Bibelens løfter om en at “en kommende frelse fra verdens trengsler er nær”. Skriftene forteller også at de fleste skal “skyve dagen langt bort”, mens de kristne skal “fremskynde dagen i sine hjerter”.

   Mulig Ansgar er fornøyd med verden som den er, og har forvillet seg inn på feil nettside?

   9
   1
  • til Margit:
   Jeg frykter at Søkelys med sine harde og til tider usannferdige påstander hjelper til med villfarelse. Søkelys formidler alle mulige sanne og usanne påstander fra selverklærte profeter, privatpersoner og dommedagprofittører. At det finnes seriøse artikler og oppfordring til forbønn og omvendelse inn i mellom endrer ikke det faktumet at Søkelys hjelper til med å spre villfarelse. Søkelys kan ikke dekke seg bak at “vi bare forteller det som andre sier”.

   1. Kor 15,33 La dere ikke føre vill! «Dårlig selskap ødelegger gode vaner.»
   Fil 4,5-7 La alle mennesker få merke at dere er vennlige. Herren er nær. Vær ikke bekymret for noe! Men legg alt dere har på hjertet, fram for Gud. Be og kall på ham med takk. Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og tanker i Kristus Jesus.

Det er stengt for kommentarer.