Pastor John MacArthur og Grace Community Church med underskriftskampanje for å kreve åpne kirker

Covid-19 og Corona-pandemien har stengt ned det meste av kristen virksomhet i mange amerikanske delstater. I California utkjempes nå en kamp mot myndighetene som krever at alle kirker skal være lukket av smittevernhensyn. Også i New York kjemper nå troens folk mot maktpersoner som forsøker å hindre religionsfriheten gjennom å holde kirker og synagoger stengt. En av dem som har tatt opp kampen for forsamlingsfriheten og retten til å komme sammen til gudstjenester, er John MacArthur i Grace Community Church.

Den velkjente pastoren har nå startet en underskriftskampanje hvor kravet er at kirker og gudstjenester skal bli ansett som essensiell virksomhet slik at folk skal kunne samles til møter og gudstjenester. Underskriftskampanjen kan du finne på denne linken

https://www.youtube.com/watch?v=2dM_UsN6Vjg

Én tanke om “Pastor John MacArthur og Grace Community Church med underskriftskampanje for å kreve åpne kirker

  1. Det er tydelig at Guds straffedom rammer USA hardt etter at Obama gikk av dom president. Der har Trump og hans supporterne åpenbart irritert den dømmende Allmektige. De samme ulykkene rammer det kristne Sør-Amerika og ikke minst Russland etter at kirken fikk større makt. Sekulære land som hos oss i Nord- og Vest-Europa har like tydelig blitt spart for Guds vrede. Det er lett å forstå!

    ,

Det er stengt for kommentarer.