New York guvernør Andrew Cuomo: Religiøse forsamlinger må følge forbudet mot ansamlinger eller bli permanent stengt ned

Guvernør  Andrew Cuomo som er bror til CNN aktivisten Chris “Fredo” Cuomo er fortsatt på hugget etter å få stengt ned virksomhet i kirker og synagoger. Cuomo som i likhet med borgermester Bill de Blasio er demokrater har begge effektivt anvendt den pågående Corona-pandemien til å stenge ned kirker, synagoger og andre gudshus. De samme øvrighetspersoner som tiljublet og deltok i Black Lives Matter markeringer uten å tenke på smittefaren, holder fortsatt fast på ideen om at kristne og jøder ikke skal få anledning til å ansamles til gudstjenester eller feiring av religiøse høytider. Under en pressebriefing tidligere i denne uka gjentok guvernør Cuomo trusselen om å stenge ned religiøse massesamlinger. “Religiøse forsamlinger må følge forbudene mot ansamlinger ellers vil vi med makt stenge dem ned,” sa en brysk guvernør tidligere i denne uken.

New Yorks Covid-19 restriksjoner møter motstand både blant kristne og ortodokse jøder som nektes å kunne holde samlinger omkring jødiske høytider som det har vært flere av denne høsten. I en uttalelse tidligere denne uken understrekte guvernøren at religiøse må etterkomme smittevern-restriksjonene -eller risikerer å se sine kirker og synagoger ble stengt permanent. Reaksjonene på nedstengningen har vært sterke og tirsdag kom det til tumulter mellom ortodokse jøder som lagde et stort bål i gata -og politi som var beordret til å løse opp ansamlingen av mennesker.

Mens Black Lives Matter demonstrasjoner er innafor er kristne eller jødiske ansamlinger “superspredere” av VIRUSET

I følge guvernøren er jødiske og kristne folkeansamlinger og anse som “superspredere” av det fryktede Coronaviruset. “Vi vet at det har vært store sammenkomster i forbindelse med religiøse feiringer i disse samfunnene i ukevis. I følge Cuomo har det vært en rekke lovovertredelser i forbindelse med religiøse fester hvor så mange som 1000 mennesker har vært ansamlet utendørs. I følge reglene kan man maks være 50 samlet sammen utendørs. Under seansen med guvernøren ble det vist en “PowerPoint” presentasjon mens han snakket til media hvor det ble vist fotografier av jøder som hadde samlet seg utendørs i forbindelse med ulike religiøse fester de siste ukene. “Religiøse institusjoner og massesamlinger utgjør den største smittetrussel i samfunnet og dette har pågått i ukevis,” sa Cuomo som la til at han ikke kunne se at jødene brukte ansiktsmaske eller praktiserte sosial avstand. Det vi ser er tydelige overtredelser av reglene om sosial avstand. -Dersom disse religiøse institusjonene, enten det er snakk om jødiske samfunn, svarte kirker eller romersk katolske kirker – må disse etterleve reglene -eller bli stengt ned med makt, sa Cuomo som ikke hadde den samme bekymring når det gjaldt masseansamlinger i forbindelse med Black Lives Matter demonstrasjoner. Mange har reagert sterkt på den helt åpenbare dobbeltmoralen og tidligere i uken oppstod det tumulter mellom politi og jøder i New Yorks gater. I etterkant av tumultene har mange reagert på at New York politiet tok i bruk hardhendte metoder mot ortodokse jøder og videoklipp viser forskjellen i politiets opptreden.

 

 

Facebook Comments

3 tanker om “New York guvernør Andrew Cuomo: Religiøse forsamlinger må følge forbudet mot ansamlinger eller bli permanent stengt ned

 1. Coronaviruset har vært planlagt sluppet ut på verden lenge, nettopp pga. det som nå skjer. Kontroller samfunnet og mennesker med makt. Viruset er på linje med andre influensavirus og tar livet av stort sett allerede syke og gamle mennesker på 90-100 år som allerede har en fot i graven. dødeligheten er totalt sett er 1-3 promille, eller overlevelsen er 99,997 % Man bør beskytte syke og gamle på sykehjem, mens coronaen burde få “brenne” seg igjennom befolkningen. Å holde på å slå ned på covid slik de driver med nå, vil dette ta mange år. Maktovergrepene kan bli permanente. Samfunnet vil bli ødelagt til slutt og vi ender i anarki og lovløshet.

  • ” Samfunnet vil bli ødelagt til slutt og vi ender i anarki og lovløshet.”

   Ja, eller drømmen for tilhengere av et diktatur som er coming up.

 2. Snart skal Dyret (nasjonene) ved hjelp av Dyrets bilde (FN) forby Skjøgen (religionene). Det er forpostfektningene vi nå er vitne til. Religionene har opp igjennom tidene vært nyttige idioter for konger og keisere.

  Nå er religion blitt en trussel mot den ateistiske eliten. Derfor vil verden slutte seg til utropet om “endelig fred og sikkerhet” når religionene blir knust. Men “mens de sier fred og sikkerhet, kommer en brå undergang over dem”, heter det videre. Harmageddon!

  “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier skriften. Men så begynner oppstandelsen av de døde til nytt liv på en ny og renset jord der rettferdighet bor. Vil DU være med, eller vil du dø for alltid sammen med alle de andre onde. Valget er DITT! Påkall Jehovahs navn NÅ, og avslutt bønnen i Jesu Kristi navn. Lykke til!

  3
  3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *