Edgar Andres Sandoval i video: Alle kirker som er venn med vår tids kultur, er en fiende av Gud,

“Jeg lurer på hva som har hendt med kirken i Amerika (og her hjemme også) den som er mainstream, den som er populær. Hvorfor er de populære? Hvorfor er de mainstream? Jesus var ikke mainstream. Han ble drept. Han ble bokstavelig drept, hengt opp på et tre, på et kors, med sine armer spredt vidt. Alle kirker eller menigheter som er venn med vår tids kultur, er en fiende av Gud,” sier Edgar Andres Sandoval i sin tankevekkende video. Sandoval som var en figur innenfor popverdenen hvor penger, ytre glamour og likes er det viktigste av alt, har tatt et brutalt oppgjør med sin fortid -fordi han har funnet Ham som er selve Livet med stor L.

En totalt forandret Edgar Andres Sandoval deler her et vitnesbyrd om vår tids kultur-kristendom som søker å være lik verden, være relevant for hva som er tidsriktig og populært i vår tids kultur. En av de figurer og megakirke-pastorer som har lagt seg på den linje å være kultur-relevant, tidsriktig, populær men uten reell åndelig kraft. til å forandre verden. Blant slike finner vi navn som Joel Osteen, Rick Warren og Bill Johnson som alle er populære pastorer for sine megakirker, men som ikke er i stand til å ta et oppgjør med synden og de åndelige krefter som preger vår tids kultur. “Tiden er kommet for å fornekte seg selv og ta opp korset og følge Kristus Jesus.

9 tanker om “Edgar Andres Sandoval i video: Alle kirker som er venn med vår tids kultur, er en fiende av Gud,

 1. At vår tids kultur er kristendomsfientlig er jo til overmål tydelig. Og i den åndelige kulturkampen har de fleste havnet på gal side. For meg ser det ut som om slaget er tapt. For noen tiår siden var det kanskje håp men laodikeamenigheten var vel alt et faktum. Kanskje lever vi nå i overgangen mellom “postlaodikeamenigheten” og antikrists maktovertagelse?

  I hele den vestlige verden ser man tydelig hva som har skjedd. I årevis fikk antikristelige medier, som f. eks NRK her i Norge, fremstå akseptable for “kristne”. I dag er de en av de tydligste aktørene for avkristning. Og det kan de være fordi veldig få tok avstand fra dem når det fremdeles var mulig. Ordtaket om å gi djevelen fingeren så tar han hele handa er ganske relevant. For noen tiår siden kunne man bare si opp abonnementet. I dag blir NRK tvangsfinnansiert av skattebetalerne.

  Jeg tror dette er ett av mange eksempler på noe vi kan lese om flere steder i Bibelen. LIkegyldigheten og syndens konsekvenser kan virke uvesentlige i øyeblikket men det er bare fordi man ikke ser sammenhengene. Alle ulykkene som rammet Israel og til slutt nasjonens undergang i gammel tid var en konsekvens av folks liberale holdninger og synd.

  Ganske mye av Norges avkristning er “demokratisk”. Den er en direkte konsekvens av at folk har betalt for medier som har hatt en undergravende karakter eller en klar antikristelig profil. Man finansierer bokstavelig talt avkristningen. Noen tror til og med at man er “ekstra hellig” hvis man klager og uffer seg over ett eller annet av det man betaler for.

  I dag er det ganske lett å tenke seg hvor vanskelig det måtte være for profetene under Israels forfallstider. “De skapte jo bare pesimisme og negativitet”. Men vi vet hvordan det gikk.

  1
  1
  • Enig at vi bør vende tilbake til den opprinnnelige lære. Mye å lære av oldkirken. Luther og Hans etterfølgere er Satans yngel. Kirketukten må gjeninnføres, og ikke minst steining sv utro. Det er mange som får leve som ifølge Skriften burde ha blitt håret straffet, slik Faderen befaler. Vi er alle syndere. Og syndens sold er døden. Gud “leker ikke butikk”!

 2. Hvem er det som hele tiden blir forfulgt, forbannet, baktalt og forfulgt?
  Er det de store kirkesamfunnene? Eller de som påkaller Guds egennavn Jehova?

  1
  5
 3. 10/10/2020, kl. 10:36 sa Jesu bror:

  Hvem er det som hele tiden blir forfulgt, forbannet, baktalt og forfulgt?
  Er det de store kirkesamfunnene? Eller de som påkaller Guds egennavn Jehova?

  Svar:
  Ingen av disse blir nødvendigvis bli forfulgt. Som Jesus sa. Mange av de som “påkaller” guds navn skal bli avvist på dommens dag. De kan gjerne være ufrelste. Jesus advarte bønner og bekjennelser for å promotere seg selv.

  Når det gjelder de store kirkesamfunnene så har disse variert veldig. Det gjelder for så vidt de små også. Harmageddonforkynneren Rutherford var f. eks helt ekstrem når det gjaldt å baktale kristne. Alle var de “djevelens barn” sa han. Kun han selv og de som underkastet seg hans harmageddonlære ble godkjent av hans jehova. Noe mange av hans etterfølgere utbassunerer den dag i dag.

  Hvem blir forfulgt? Tradisjonelt har det vært de som omvender seg fra synd og innvier seg for Gud. Jo mer Jesus blir synlig i hans etterfølgere, jo større er sjansen for de blir forfulgt.

  Og en ting er sikkert. Jesus var verken masete eller påtrengende. Han gjorde aldri noe nummer av seg selv. Enda han var Gud kalte han seg selv kun for menneskesønnen.

  Et godt råd. Jesus prøvde ofte å komme seg unna men folk fulgte etter ham. Kanskje han som kaller seg “guds sønn” kunne prøve det samme? Bare som en test?

  • Jesus er IKKE Gud Fader Jehovah selv. En far er ikke sin egen sønn. Tanken er så dum at den påkaller psykiatrien. Ordet gud/theos betyr imidlertid “mektig person”. Kristus er derfor en gud, englene omtales i Bibelen som guder og endog menneskelige dommere i det gamle Israel ble omtalt som guder.

   1
   5
  • JV, Gud er en og Gud er tre. Du kan lete opp bevisene i Guds Ord. Du er godt kjent i Bibelen. Du kan Google emnet og lese i 40 dager eller noe slikt om du vil 🙂

   https://www.foross.no/hva-tror-vi/laeren-om-treenigheten/

   Fra Hannah skal du få en hilsen; sitter ute inntil husveggen i sola og tenker at sola er som Gud 🙂

   -SOLA ER GUD, FADEREN.
   -DET STERKE LYSET ER GUD, SØNNEN. JESUS KRISTUS. Vi kan se ham 🙂 Og vi skal snart se Ham i sky, jippi!
   -VARMEN (kraften, styrken) SOM JEG KJENNER ER GUD, DEN HELLIGE ÅND. Vi kan kjenne Ham 🙂 Vi kjenner Hans oppmuntring, Han styrker oss og gir kraft. Og Han virkelig varmer vårt hjerte. Takk Gud

   -DE ER EN.
   -OG DE ER 3.

   Kult 🙂 Håper du kan tro littegrann på at det er sant og dele min glede JV. Jeg tror nok det 🙂

   For Hannah har sola i mange år minnet meg om Gud 🙂
   Heretter vil nok også sola minne meg om hilsenen til deg JV.
   Alt godt.

   3
   2
  • Dette er det største uteologiske vissvasset Hannah noen gang har klemt ut mellom ørene. Makan til sprøyt. Ikke rart verden blir som den blir når kvinnfolk settes til å styre. Hjelpe seg mann!

 4. 10/10/2020, kl. 20:28 sa Jesu bror:

  “Jesus er IKKE Gud Fader Jehovah selv. En far er ikke sin egen sønn. Tanken er så dum at den påkaller psykiatrien. ”

  Ja. Paulus skrev jo at de åndelige sannhetene var uforstand for de verdslige. De som er av jorden tenker som alle de andre som er av jorden. Og jordisk tenkning kan ikke favne den åndelige virkeligheten.

  Og dette er vel forskjellen på Rutherfords stanhaftige etterfølgere og de som velger å tro på Bibelen. F. eks Jesaja 9. 6:

  For et barn er oss født, en sønn er oss gitt. Herreveldet er lagt på hans skulder , og hans navn skal være: Underfull Rådgiver, Veldig Gud, Evig Far og Fredsfyrste.

  2
  2
 5. Arthur, hvilken teologi (eller uteologi) kom jeg med?
  Jeg sa hva sola minner meg om.
  Og litt om treenigheten -som du ikke liker da. (det er ikke mitt problem)

Det er stengt for kommentarer.