Pastor-ektepar knivstukket flere ganger mens de sov i sin senger

21 åring som skjøt og drepte ni personer i kirke i Sør-Carolina pågrepet  og fremdeles søker politiet etter Maxim Llyod Chisholm som knivstakk et eldre pastor-ektepar mens de sov

pastor-ektepar-knivstukketDet pågikk i dag en omfattende menneskejakt etter personen som stod bak en brutal skyteepisode som krevde ni menneskeliv i  en kirke i Charleston i Sør-Carolina. Mannen, en 21 åring er nå pågrepet. Samtidig som politiet jaktet en brutal massemorder i Sør-Carolina leter politiet også etter Maxim Llyod Chisholm som skal stå bak et brutalt overfall på et eldre pastor-ektepar i Virginia som ble alvorlig knivstukket av en 21 år gammel mann de hadde tatt inn i sitt hjem for å hjelpe ham. Pastor Hugh Mayes og hans kone Carol fra Shiloh Baptist kirke i Carson ble påført flere stikk med kniv og ligger nå på sykehuset med alvorlige skader.

Det pågår tirsdag to omfattende politijakter i USA i forbindelse med angrep rettet mot kirker maxim-chisholmog kristne. Nyheten fra Charleston i Sør-Carolina forteller historien om en farget kirke som ble utsatt for det myndighetene omtaler som en hat-forbrytelse. 9 mennesker, deriblant en kjent lokal pastor og seks kvinner og tre menn ble drept i det brutale angrepet. Angrepet skal ha blitt gjennomført av en hvit mann tidlig i tjueårene. I Virginia foregår det også en omfattende menneskejakt etter Maxim Llyod Chisholm som skal ha stått bak et brutalt knivangrep på en sovende kristent pastor-ektepar fra Shiloh Baptistkirke i Carson. Den ettersøkte der er den 21 år gamle Maxim Llyod Chisholm som ble behandlet som et barnebarn av det eldre pastor-ekteparet. Det eldre kristne ekteparet hadde tatt seg av Chisholm, åpnet sine hjem for 21 åringen, gitt han mat, klær, funnet en jobb til ham og endog kjøpt ham en bil. Bare timer før den brutale knivstikkingen hadde pastor Mayes fortalt menigheten at ting ikke gikk så bra for Chisholm. Den unge mannen som hadde fått en utstrakt hånd skal ha slitt med mentale problemer og tidligere forsøkt å ta sitt eget liv. Under søndagens dylangudstjeneste hadde den knivstukne pastoren oppfordret menigheten til å be for den unge mannen. For ni timer siden postet Shiloh Baptistkirke en melding på Facebook hvor de oppfordrer troende til å huske på det kristne ekteparet i bønn. I Sør-Carolina er den 21 år gamle Dylann Roof fra Lexington tatt i forvaring som antatt gjerningsmann etter en omfattende politijakt torsdag. 21 åringen ble stoppet under en kontroll og raskt pågrepet av politiet. 21 åringen som står bak det brutale massemordet av 9 kristne i Emanuel African Methodist Episcopal kirke. Blant de 9 døde finner vi revpinckneypastor Clementa Pinckney som hadde betjent menigheten siden 2010. Pinckney ble bare 42 år og etterlater seg kone og to døtre. Pastor Clementa Pinckney begynte å preke som 13 åring og 18 år gammel var han ordinert pastor. På menighetens nettside som ikke har vært oppdatert de siste månedene står det intet om tragedien som rammet den fargede metodistkirken, men på  Facebooksider til menigheter i Charleston blir det oppfordret til forbønn for de ramme rammede av den grufulle bloddåden.