Pastor David Lynn om hensikten med Covid-19 nedstengning og tvungen vaksinering -tøffe tider ligger foran oss

Endel kristne over hele kloden er kritisk til Covid-19 vaksinen av flere grunner. Noen frykter de bivirkninger vaksinen gir, andre igjen frykter at det er dyrets merke. Kristne er dypt splittet over vaksinespørsmålet, og mens enkelte troende mener at det er en kristenplikt å ta vaksinen er andre kristne dypt uenig. Vaksinen kan skade deg og vitner om vantro mot Ham som erklærer: “Jeg er Herren din læge!” (2.Mos.15,26) En av mange som er kritisk til vaksinen, selv om den ikke er dyrets merke, er pastor David Lynn i Christ Forgivnes Ministries.

David Lynn mener at vaksinen er det nærmeste vi hittil har kommet dyrets merke og det system som Johannes Åpenbaring avslører. Hva er hensikten med nedstengningen av samfunnet og økonomien? er spørsmålet pastor Lynn besvarer i videoen under. Coronaviruset og vaksinen har ført til at kristne over hele verden står mot hverandre og de tvilsomme vaksinene ser ut til å dele den kristne kirke i to leire.

 

 

Facebook Comments

13 tanker om “Pastor David Lynn om hensikten med Covid-19 nedstengning og tvungen vaksinering -tøffe tider ligger foran oss

 1. KOMMUNE SIER OPP KVINNE FOR SMITTEVERNMOTSTAND
  Gran kommune har avsluttet arbeidsforholdet til en av arbeidstakerne ved bofellesskapet Solgløtt. Arbeidstakeren har ved flere anledninger unnlatt å overholde smittevernrutinene, skriver de i en pressemelding lagt ut på kommunens hjemmesider.

  – Vi anser dette som et grovt pliktbrudd, og har derfor gitt vedkommende avskjed. Arbeidsforholdet ble avsluttet 27. april. Vi har et pågående smitteutbrudd ved bofellesskapet, som startet 8. april, står det videre.

  Normalt deler ikke kommunen informasjon av denne typen, men sier de gjør et unntak nå fordi smitteutbruddet knyttet til Solgløtt er godt kjent i lokalsamfunnet, og er mye omtalt i pressen

  1
  1
 2. Det er en selvfølge at man skal være kritisk til vaksiner som ikke er utprøvet og testet gjennom flere år. Men at vaksinen skal være dyrets merke, er jo bare tull. Det samsvarer ikke med Guds Ord. Det finnes mange andre vaksiner og. Til og med misjonærer må ha vaksinepass, vaksine mot gulsott, for å komme inn i enkelte land. Ingen av de snakker om at de er merket med dyrets merke. At globalistene utnytter situasjonen til bristepunktet, ser vi jo daglig. Det gjør de uavhengig av covid-19.

  4
  4
 3. SÆRDELES VIKTIG MELDING TIL LESERNE AV SØKELYS:
  Det er globalistenes førsteprioritet å skape et så stort kaos i samfunnet at folket etter hvert begynner å rope på ”en sterk mann”. På grunn av den falske pressen og mediene er det fortsatt svært mange som ikke ser hva som foregår i samfunnet. Denne ”sterke mannen” er nøyaktig de samme som bevisst har ødelagt de vestlige samfunnene med islam-import, barnedrap, vingeklippe politiet, hat mot annerledes tenkende og hets mot de få som tør stå i mot. Målet er å knuse hele Vesten og i særdeleshet kristendommen. De er åndelige etterkommere av Vidkun Quislings trosfeller.

  Det finnes kun få nettsteder som kan kalles uavhengige. Som Document.no, Resett, Lykten.no pluss noe ytterst få til. Woke-kulturen og nasjonsnedbrytningen er kommet så langt at de globale aktørene retter sitt søkelys også på de små nettstedene som Søkelys.

  ROPERID OG SHULEM SHTISEL M.FL.
  De har egne undergravere til hvert formål. Her inne er det Roperid, Shulem Shtisel og et par til som under ateistisk og sosialistisk flagg gjør det de kan for å få også de siste kristne lesere så redde at de ikke tør kommentere av frykt for å bli kalt rasister, høyreekstreme, brune nazister og fascister.

  Det er derfor MEGET viktig å ikke svare disse undergraverne på Søkelys, men elegant hoppe bukk over dem. De står i direkte ledtog med Satan Djevelen og hans flokk av demoner.

  8
  1
  • Kunne ikke ha vært mer enig, jeg også hopper over det å lese hva enkelte her skriver.

   Og vis jeg starter å lese noe, så kjenner jeg fort hva enkelte av den er laget av, da stopper jeg der.

   Nå blir de fleste kristne ikke redde av slike, men svarer dem ikke av den enkle grunn at de ikke leser dem.

   Enkelt, ikke sant?

   Mvh RJ

   2
   1
  • Du har virkelig rett Gjest. Det er en taktikk som brukes bevist av bestemte krefter. Enkelte kristne er også ubevist en del av dette dessverre. Uvitenheten er stor blant Guds folk.
   Kunnskapsnivået blir lavt når troens folk fyller sine dyrkjøpte sjeler med skitt klekket ut i helvete av seksulære medier som VG og ARK.
   Guds folk må bli som dem i Berøa
   Apg 17,11 Men disse var av et edlere sinn enn de i Tessalonika; de tok imot ordet med all godvilje, og gransket daglig i skriftene om det var således som det blev sagt dem.

   3
   1
  • Helt riktig. Mange kristne nettsider utsettes for slikt. Har lagt merke til flere navn i avisen Dagen som fungerer som Roperid/Birgir Hermansen/Birger Nilsen osv osv.
   Denne karen her

   Edvart Kristian Askjem
   Men de som ikke vil la seg vaksinere, gjør det vanskeligere å overvinne pandemien og kan også bida til at flere blir smitta.

   Her ser vi hvordan djevelens agenter virker. De opererer på kristne nettsider, og de som ikke vil være prøvekaniner for legemiddelindustrien skal bli syndebukker og få skylden for at pandemien ikke overvinnes.
   Dyret (den store staten) krever blind lydighet, underkastelse og tåler ikke at borgere er troløse mot dem og dyrker en annen guddom enn dem. Alle dem som ikke faller ned, tar vaksinen og hyller vaksinen og frelsen den tilbyr, skal bli uglesett, mistenkeliggjøres og stemples som “høyreorienterte” “folk som dyrker konspirasjonsteorier” osv.

   Som et folk fylt av Den Hellige Ånd må vi være svært beviste på hvem vi lyder og følger.
   Verdens barn følger verdens myndigheter, mens Guds barn underordner seg kun Guds myndighet.
   Vi må også være klar over at det er en ekte brud og en falsk brud.
   Den ekte brud følger med på tidens tegn, graver i Ordet, søker åpenbaringskunnskap om det som er av Gud.
   Den falske brud latterliggjør oss for våre standpunkter, latterliggjør det vi tror og kaller det konspirasjonsteorier.
   Den falske brud drøsser om seg med snusfornuftige argumenteter mens den ekte brud går til Ordet og Ånden.
   Coronaviruset og Covid-19 passet som nå tres ned over hodene på folk, er redskaper som de som fremmer antikrist-riket anvender for kontroll. Guds folk bør lære av historien om frosken som gradvis blir kokt til døde.
   Du og jeg er frosken, de kaster oss i gryta og har begynt å skru opp varmen på ovnen. Den som er åndsdøpt merker hva som skjer, og spretter opp, og hopper utenfor leiren.
   De som ikke er fylt av Den Hellige Ånd merker ingenting og tror at alt er normalt -som det skal være.
   Derfor aksepterer de vaksinepass og kontrollsamfunnet og lar seg selv og dem som følger dem, bli forført til å bli kokt i gryta.
   Våkne opp!!! Våkne Opp!

   5
   1
 4. “Jeg er HERREN din læge”, skriver Kjell Andersen. Han mener altså at Skaperens navn er Baal som er arameisk for “Herren” og som settes inn av den bånnfalske kristenheten i deres “bibeloversettelser” der det i grunntekstene står JHVH. Disse konsonantene kan oversettes med a) Jahveh, eller b) Jehovah.

  De to ulike gjengivelsenes vokalisering starter med JA.. eller JE… Dette prefixet – forstavelsen i Guds navn er også prefixet i Jesu navn. Jesu navn betyr jo JHVH er frelse.

  Det pussige er imidlertid at mens hele kristenheten fortsetter å si JEsus, så sier de under press også JAhveh. Men sier du JAhveh, må du også konsekvent si JAsus. Og sier du JEsus, så må du si JEhovah.

  Dette hyklerske ugrammatikalske ståstedet skyldes selvsagt at JEhovah ikke tillater dem å bruke sitt hellige Navn. Det var for øvrig derfor Jesus ble drept, fordi han benyttet Jehovahs navn. Jødene hadde allerede den gang forkastet Guds sanne Navn. I stedet skrev de Baal inn i sine avskrifter.

  Dette er en veldig fin måte å avsløre falske kristne på. For både i GT og NT sitert heter det:

  “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN SKAL BLI FRELST!”

  Guds Navn skulle skille Ham fra de andre gudene verden tilber. Og slike “herrer” er det nok av. Så Bibelens poeng er helt klart og greit. Påkaller du IKKE Jehovahs Navn vil du IKKE bli frelst. That’s it.

  3
  1
  • JV. Du vet like godt som meg at de aller fleste bibeler oversetter med “Herren min læge” og ikke Jehova min læge. Jeg tror du tilskriver folk motiver og meninger de aldri har.

   4
   1
  • Selvsagt gjør de fleste Bibler det. Jesus sa jo at bare få gikk på den smaleveien til livet. Derfor sa han også: -Mon jeg finner troen når jeg kommer. Og drept ble han fordi han benyttet Jehovahs egennavn.

   1
   1
 5. Hvis ikke diskusjonen om covid og vaksine illustrerer hvordan spekulasjoner tar helt av så vet ikke jeg. Det jeg innså ganske raskt var at mange “antikristspekulasjoner” er like spekulative og like vanskelig å dokumentere som mangel på annen sikker informasjon om hva som egentlig skjer.

  Det handler om millitær kinesisk virusforskning, om en reell uforutsigbar sykdomsepedemi, sterke økomomiske interesser for selskaper rundt i hele verden, lobbyvirksomhet og politisk påvirkning av kunnskapsløse politikere, åpenlyst korrupte fn-organisasjoner og ikke minst, et virvar av politiske agendaer som prøver å slå mynt på det som skjer.

  Mange spekulative politikere prøver å blande sammen flyktningekrise, klimakrise og viruskrise for å tvinge frem aksept for en upopulær politikk. Men hva kan tenkes å ligge bak? Det eneste jeg kan tenke meg er at globale politiske organisasjoner bruker en åpenbar kommende katastrofe som argument for å etablere en overnasjonal styring som skal lede verden inn i en helt ny tilstand. Katastrofen består i en eksplosiv folkevekst i den tredje verden med et påfølgende eksplosivt økende forbruk av veldig begrensede ressurser kombinert med at befolkningen i den vestlige verden eldes og dør sakte ut. Den store utfordringen med globaliseringen er alle de religiøse og politiske motsettningene. Og at de prøver å bryte ned disse ser vi mange eksempler på. I første omgang gjennom å tukte og undertrykke tradisjonelle vestlige verdier. Hva planene er i neste omgang er ikke godt å si. Men i et historisk perspektiv ser man at slike planer ofte blir kuppet av en eller flere maktsyke personer.

  Og det jeg lurer mest på er hvorfor ingen snakker mer om hva Bibelen sier om dette. For den sier mye. Det nye testamentets forfattere levde i en tid som kan sammenlignes med vår. Det antikristelige romerriket var alt preget av forfall og skulle snart overta kontrollen over hele kristendommen. Det greide de med stort hell og man fikk den katolske kirken. Luther skapte bare en ny variant av denne. Helt frem til i dag har disse statlige kristendomsvariantene bestått i en blanding av verdslighet, åndelighet og politikk. Og de fleste har vært blinde for dette.

  Men til alle tider siden Jesus ble korsfestet har det eksistert grupper av evangeliske kristne. Mange gikk i oppløsning eller ble sekteriske. Men hele tiden var det noen som førte arven videre. Det nye Testamentet gir et godt bilde av dette.

  Så det alle burde spørre seg om er hva det nye Testamentet faktisk sier om hvordan man skal leve i antikristelige diktaturer. Hva kjennetegnet de som førte arven videre gjennom vanskelige tider? De som var prester for den høyeste Gud og var som salt i verden. I en tid hvor alt skal skje på facebook og google synes vel de fleste at dette har blitt alt for kjedelig. Dagblad, VG og NRK ol. har blitt mye mer spennende enn Bibelen, enn Ordet fra Gud. Fokuset på livet her i verden er for de fleste langt viktigere enn den åpne kommunikasjonen med Gud. Deres “tro” kan være som en hvilken som helst tro på et eventyr. En tro uten ånd som kun befinner seg i deres egne hoder.

  Det har alltid handlet om noen som ikke er av denne verden og som heller ikke har blandt seg med den. Gjennom disse har Jesus vært til stedet. Noen ganger har ett eneste menneske gjennom bønn gjort mer for menigheten verden enn hundre millioner overfladiske “blandingskristne”.

  Jeg har i hodet en formel for sannsynligheten for å bli fanget i antikrists bedrag. 100 dividert på antall timer med bibellesning og tid brukt på medier som f. eks VG og NRK ganger anntall timer brukt på det siste. Tallet er sannsynligheten i prosent for å bli bedratt. Og jo mer overbevist man er om at man ikke påvirkes av medier, jo mer sikker kan man være på at man er det. Jeg tror ikke antikristelige åndsmaktes påvirkning handler om enkle svar som ja -eller nei til noe. Men mer som kong Salomos vei til frafall. Han mistet evnen til å forstå hva som hadde skjedd. Eller bevisstheten om synd. Han trodde han hadde “kontroll” men ikke at denne “kontrollen” var verdiløs når han hadde mistet kontakten med Gud. Som Samson hadde han gradevis beveget seg bort fra Gud og passerte en grense uten å vite det selv. Hvor mange er i samme situasjon? Hvor mange tror at de kan redde seg selv bare de greier å “avsløre antikrist”? Hvor mange lever i det samme selvbedraget som kong Salomon? Og hvor mange forstår at dette var den eneste årsaken til nasjonen Israels katstrofer?

  3
  1
 6. Denne pastoren er virkelig en pastor jeg har fått sansen for.
  Uredd taler han sannhet og betaler prisen.
  Han har rett. Vaksinene er det nærmeste vi har vært dyrets merke.
  De som har tatt vaksinen, vil sannsynligvis også stille seg fremst i køen for å ta dyrets merke. Ingen bør bli overrasket over at flertallet av dem som kaller seg kristne, vil ta både vaksinen og dyrets merke.
  Bibelen advarer tydelig. Og dere som venter å bli hentet opp før dette kommer vil jeg oppfordre til å være våkne, søke i Guds ord og søke Åndens åpenbarelse over tiden.

  2
  1
 7. Et innlegg til med graut Norsk, fordi Google ikke kan Norsk.
  Linken til artikkelen er her:
  https://z3news.com/w/the-unvaccinated-can-be-vaccinated-with-pcr-tests-and-or-from-the-shed-spike-proteins-from-the-vaccinated-which-are-aerosolized/

  Mer info. ligger under den kopierte teksten i linken.

  De uvaksinerte kan vaksineres med PCR-tester og / eller fra skurene Spike-proteiner fra de vaksinerte som aerosoliseres. Uvaksinerte folks immunsystemer vil angripe piggproteinet.
  Uvaksinert kan vaksineres med PCR-tester og / eller fra Shed Spike-proteiner fra vaksinerte som er aerosolisert. Uvaksinerte folks immunsystemer vil angripe piggproteinet.

  Johns Hopkins University bekrefter: Du kan bli vaksinert med en PCR-test, selv uten å vite

  11. april 2021
  “Nå advarer flere eksperter og tidligere vanlige journalister som John O’Sullivan om at den massive PCR-testkampanjen kan være et WHO-vaksinasjonsprogram i forkledning. (se Principia Scientific ) [3] O’Sullivan refererer til en ny teknologi utviklet ved Johns Hopkins University som skal gjøre det mulig å utføre skjulte vaksinasjoner gjennom en PCR-test. (Se Johns Hopkins University ) [4]

  Vennligst se denne Z3-nyhetsartikkelen “ Nanopartikler, som endrer DNA, er i COVID-testene! Nanopartikler og smart støv i kroppen din vil koble deg til utyret / 5G / Wifi / Lifi-systemet ved å bruke kroppen din som datamaskingrensesnitt ” 19. februar 2021

  Merk: Hvis du ikke kan forestille deg at regjeringen administrerer giftstoffer til deg mot din vilje og uten ditt samtykke, kan du tenke på alle de forferdelige eksperimentene på mennesker som ble innlagt etterpå, og som ifølge Wikipedia [7] har fortsatt langt inn i moderne tid. . I 2007 innrømmet CDC [8] til og med at mellom 1955 og 1963 ble 10-30 millioner innbyggere smittet med kreftfremkallende SV40 via polio-vaksinasjon.

  I denne sammenhengen skal det ikke glemmes at det amerikanske selskapet modeRNA Therapeutics ble grunnlagt i 2010 ikke som en vaksineprodusent, men som et GenTech-selskap. Eksemplet på de mange Monsanto-skandaler gjør det krystallklart at genteknologi ikke tjener til å beskytte arter, men snarere for å få makt.

  Den skjulte agendaen er å genetisk modifisere arter for å patentere eller eie dem. USAs tidligere utenriksminister Henry Kissinger sa en gang: ‘Den som kontrollerer frøet, kontrollerer verden.’ (Se presseportal) [11]

  Dr. Carrie Madej, [12] en spesialist i indremedisin med over 19 års erfaring, sier at COVID-19-vaksinen faktisk kan være en trojansk hest for å patentere mennesker fordi den endrer DNA. I følge en artikkel publisert i det britiske vitenskapstidsskriftet Phys.org i januar 2020 [13], er det bekreftet at modifisert RNA har en direkte innvirkning på vårt DNA.

  Følgende passasje er spesielt alarmerende: ”Flere forskningsgrupper jobber nå sammen for å undersøke hvilken effekt dette kan ha på DNA-molekylet. Vi vet allerede at R-loop-regioner er assosiert med DNA-sekvenser som inneholder aktive gener, og at dette kan føre til kromosombrudd og tap av genetisk informasjon. ” Også alarmerende er det faktum at ledende vaksineprodusenter som Pfizer advarer fagene sine om å reprodusere seg etter vaksinasjon (se Pfizer, s. 132 ) [14 PDF]
  Se original artikkel for å klikke deg gjennom for fotnote ressurser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *