Tysk etterretning skal kartlegge (les overvåke) Coronaskeptikere

Bundesarchiv Bild 183-1990-0116-013, Berlin, Stürmung Stasi-Zentrale

I 1990 stormet øst-tyske demonstranter bygningen til den østtyske etterretningen, det beryktede Stasi. Nå strammer tysk etterretning grepet og vl “kartlegge” Coronaskeptikere

En tyske sikkerhetstjenesten skal nå begynne å kartlegge sentrale personer i protestbevegelsen mot Covid-19 restriksjonene, opplyser det tyske innenriks-departementet. I følge innenriksdepartementet har enkelte demonstranter vist en agenda som går utover å bare samles mot restriksjonene. Demostrantene forsøker å undergrave tilliten til landets institusjoner og deres representanter, og derfor er det viktig for etterretningen å sørge for å motarbeide personer som stiller kritiske spørsmål til propagandaapparatet ensrettede tankekontroll. I følge tyske myndigheter forsøker Covid-19 motstandere å knytte seg til ekstremistbevegelser på høyresiden.   Kartleggingen skal i hovedsak rette seg mot medlemmer av den såkalte Querdenker-bevegelsen, som har vært den mest tydelige i kampen mot smittevernrestriksjoner i landet,” melder NTB.

Dermed ser det ut som om det moderne Tyskland er i ferd med å hente frem redskapene som Stasi brukte for å kartlegge regimemotstandere og opposisjonelle under kommunisttiden i Øst-Tyskland. Nyheten om at tysk etterretning skal “kartlegge” og dermed overvåke Coronaskeptikere kommer samtidig med at det kontroversielle vaksinepasset begynner å bli rullet ut i den vestlige verden. Et slikt “pass” åpner for diskriminering og forskjellsbehandling mellom dem som har tatt Covid-19 behandlingen og dem som ikke vil være prøvekaniner for legemiddelindustrien. Vaksinemotstandere og kristne som nekter å la seg infisere med det evangelist Levi Jensen omtalte som “en rottegift fra helvete” går vanskelige tider i møte. Ordet “kartlegging” er et annet ord for å overvåke, og siden Staten krever full kontroll og blind lydighet er det ikke bare Corona-skeptikere på høyresiden som har grunn til å se seg bak ryggen fremover. Brysomme element i kristenheten vil nokså på sikt risikere å påkalle seg interessen til diverse staters overvåkingstjeneste.

6 tanker om “Tysk etterretning skal kartlegge (les overvåke) Coronaskeptikere

 1. Tysk etteretning av i dag framstår nesten enda mer hjernevasket og farlige enn det Stasi gjorde. Også verdt å merke seg at Angela Merkel er øst-tysker.

  3
  3
  • Kan du gi et passende eksempel på hvordan påstanden din gir mening?

   Altså hvordan tysk etterretning overgår Stasi? (Utover de teknologiske mulighetene hvor man i tilfellet må forestille seg hvilke av disse mulighetene det er rimelig å anta Stasi ville benyttet seg av for å gjøre en slik sammenligning.)

   Hvor mange er fengslet urettmessig av tysk etterretning? Blitt torturert? Ikke fått en rettferdig rettsak/overhode ikke fått en rettsak?

   Påstanden din er rett og slett ekstremt uinformert og historieløs og er heller ikke nødvendig for å komme med en saklig kritikk av tysk etteretnings metoder og prioriteringer.

   1
   1
 2. Ja det har vi ventet på 🙂
  Lurer på hvem det vil bli som de plager først når det kommer til Norge…
  En pastor? Kari Jaquesson? En kristen politiker eller en mor som beskytter tenåringen sin mot vaksinen?

  3
  2
  • Man kan så spørre. Dettehar gått veldig fort. 13 måneder og hele samfunnet er forandret. Vi har fått angivere som sladrer på biler utenfor kirker og moskeer. Vi har fått angivere som ringer politiet dersom de mistenker at naboen har for mange gjester.
   At myndighetene vil overvåke vaksinekritikere og folk som ikke underkaster seg reglene bør ikke overraske.
   Det skjer jo i regimer vi normalt sett ikke sammenligner oss med.
   Men det var før det unormale ble normalt.
   At kristne ikke reiser seg i protester er meg ei stor gåte.

   3
   3
 3. Jeg forstår ikke dette. Hellig overbeviste og åndelig inspirerte kristne har garantert Jesu komme i 2016, så i 2017, så i 2018, så i 2019, så i 2020, så nå i 2021, sist forrige torsdag. Men hvor blir det av fyren?

  Tror som mange her at Jesus absolutt vil fordømme Angela Merkel fordi hun er tidligere øst-tysker. Eller fordi hun er kvinne.

  Matteus 10, 34–39:

  Tro ikke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd. Jeg er kommet for å sette skille: Sønn står mot far, datter mot mor, svigerdatter mot svigermor, og en manns husfolk er hans fiender. Den som elsker far eller mor mer enn meg, er meg ikke verdig. Den som elsker sønn eller datter mer enn meg, er meg ikke verdig. Og den som ikke tar sitt kors opp og følger etter meg, er meg ikke verdig. Den som finner sitt liv, skal miste det. Men den som mister sitt liv for min skyld, skal finne det.

Det er stengt for kommentarer.