Han tror han er den høyeste Guds tjener og proklamerer at alle som har tatt vaksinen går fortapt

“The GOSPEL of VACCA” var tittelen på budskapet den selverklærte høyeste Guds tjener,  Wally Werks holdt i Atlanta i begynnelsen av januar. Wally Werks som mener seg å ha en spesiell åpenbaring av Jesus Kristus er en kontroversiell YouTube profet som har 108 000 følgere på YouTube. I sitt budskap fra 23 januar slår Wally Werks fast at Corona-vaksinen er dyrets merke, den ødeleggende styggedom som er stilt opp på et sted den ikke skal være, nemlig å ha tatt Guds plass som verdens frelser og verdens håp. “Vaksinens evangelium” og “Vaksinen som Frelser” er blant de avisklipp han viser til når han begrunner at Covid-19 vaksinen er dyrets merke i Johannes Åpenbaring. “Alle dem som nå har tatt vaksinen har besudlet sin sjel med den ødeleggende styggedom, -og er evig fortapt og uten håp om frelse, er budskapet Werks gir til sine følgere

Wally Werks budskap er en farlig blanding hvor fakta, spekulasjoner og udokumenterte påstander røres sammen til en farlig miks. Dagens Covid-19 vaksiner henger egentlig sammen med den historiske dyrkelsen av kua i Europa. Symbolet som viser en kvinne som rir på ei okse/ku som brukes for å symbolisere den europeiske union er egentlig et gammelt symbol som henger sammen med forhistoriens dyrkelse av en kvinne som rir på ei okse/ku. Werks peker på en uklar forbindelse mellom dyrkelsen av Kua og utviklingen av vaksinen. I følge Werks er vaksinen “den ødeleggende styggedom” eller dyrets merke som er omtalt i Bibelen. Den som tar vaksinen er derfor besmittet, og har tatt dyrets merke og er dermed evig fortapt. I følge Wally Werks er det bevist at vaksinen blir omtalt som “håp” eller en “frelser” som er titler forbeholdt Jesus Kristus. I enkelte avisartiker Wally Werks viser til blir vaksinen fremstilt som “Messias”. Covid-19 vaksinen er i følge Wally Werks dyrets merke.  YouTube profilen Chris LaSala og Ben Robertson tar et kritisk oppgjør med Wally Werks ideer om at Covid-19 vaksinen er dyrets merke.

Facebook Comments

19 tanker om “Han tror han er den høyeste Guds tjener og proklamerer at alle som har tatt vaksinen går fortapt

 1. Helt enig med alle gode kristne som forstår at første verdenskrig og strek-koden og «vaksinen» og valdresprofetien og Jo Biden og Bill Gates er sikre endetidstegn! Før hanen galer torsdag morgen er vi alle opprykket til Himmelen som Jesu brud for samfunn med Ham! Garantert!

  Sier som Jesus:

  Ve deg, Korasin! Ve deg, Betsaida! Dersom de mektige gjerningene som er gjort i dere, var blitt gjort i Tyrus og Sidon, da hadde de for lenge siden omvendt seg og kledd seg i sekk og aske. Det sier jeg dere: Tyrus og Sidon skal få det tåleligere enn dere på dommens dag! Og du Kapernaum, som er blitt opphøyet like til himmelen! Like til dødsriket skal du bli nedstøtt. For dersom de kraftige gjerningene som er gjort i deg, var gjort i Sodoma, da var den blitt stående til denne dag. Det sier jeg dere: Sodomas land skal få det tåleligere enn du på dommens dag.

  Evig pine i milliarder av milliarder av milliarder år er vel fortjent for alle gudløse syndere som spiser reker, blander tekstiler og nekter å tro på Infowars og Søkelys!

  Gud er størst!

  3
  1
  • Spottere skal ikke arve Guds rike.
   Du avsløres på ditt språk.
   Guds barn er ikke ironiske på Guds bekostning.

   1
   1
 2. Dyrets merke er chip i Høyre hånd eller panne. Merke er et bevis på at du får fritt kjøpe og selge. Dersom du tar merket har du fornektet Kristus går du fortapt, om vaksinen påvirker vår DNA eller personlighet er spekulasjon

  • Dyrets merke ER chip? Det kan du ikke påstå. Arbeidet er kommet mye lenger enn chip’en nå.
   (Kanskje en usynlig tatovering som kun blir synlig ved å få et apparat mot hodet el. hånden. El. kanskje ikke. Det er jo allerede vanlig på flyplasser og andre steder å få et febertermometer rette mot hodet)
   Resten som du skriver er rett.

   2
   2
 3. Rune skriver:
  Skjønner at du har tatt vaksinen. Den gjør noe med folk slik at de blir spottere som håner og spotter Jesu folk.

  Jeg kan ikke tro hva du skriver.

  Når folk tar imot merket så vet de at de fornekter Gud. Men da har opprykkelsen skjedd. De som blir igjen og velger Jesus, må dø. Da får vi møte dem.

  1
  4
  • Vaksinen forherder mennesker og brennmerker dem i deres samvittighet. Å ta vaksinen er å fornekte at Herren er vår læge.
   Vaksinen får frem det verste i folk.
   Se bare på Birgir, en gang var han et lys og brakte noe fra Herren.
   Nå er det en annen Herre som han bringer bud fra.
   Folk som tar merket har ikke anelse hva de gjør. De gjør det som gir dem rett til å kjøpe og selge.
   De gjør det som må til for å skaffe mat på bordet.
   Flertallet vil ikke ofre Gud en eneste tanke.
   De gjør det ikke nå, og de vil heller ikke gjøre det da.
   Det vil bare være noen svært få mennesker som vil nekte å ta dyrets merke. Det er de som er våkne i ånden, og som stoler på Herren i liv og død.

   4
   2
  • Nå må du kutte ut. Du har tatt andre vaksiner, da FORNEKTET du at Herren er vår lege?

   1
   4
  • Med tradsjonelle og virkelige vaksiner. Nei. I følge vaksineeksperter er ikke Covid-19 medisinen en virkelig vaksine.

   Med denne vaksinen som er laget for kroneviruset forandrer folks karakter, og virus/vaksinen er kommet for å skille klinten hva hveten i Guds kirke.
   Ser på TV nå at Satan taler om innføringen av vaksinepass.
   Den som ikke ser at dette er Antikrist som er i aksjon kan umulig kjenne Bibelens Jesus.
   Vaksinen forandrer menneskets DNA og gjør også noe med folks sinn. Er ikke enig med Søkelys vinkling av Wally Werks.
   Han snakker om noe han har undersøkt grundig.
   De som vil se hva han virkelig sa uten spydige kommentarer fra spottere kan se videoen her
   https://www.youtube.com/watch?v=P-k2WDfchxY&t=6275s

   3
   3
  • Ja jeg vet hva det kan være med denne vaksinen, stoler ikke i det hele tatt på den eller noen som har med det å gjøre. Har sett mange eksperter uttale seg, både for og imot, noen med skult ansikt. Men for meg er den ene grunnen (prosent sjanse til å dø av covid minimal) først og fremst nok, til å ikke vurdere den engang. Noen kristne har valgt å ta den og har gått til Gud med det også, bedt Gud beskytte dem fra eventuelle skadelig i den. Noen av dem har kreft og har det svært vanskelig. Ingen har noe med om de tar den eller ei.

   Du kan ikke påstå at de som tar den fornekter Herren som deres lege.

   Hvis du vil oppleve å få valget om Jesus eller dyrets merke, så er du latt tilbake. Det skjer 3,5 år etter opprykkelsen. Det er noen år til, arbeidet med merket er i gang, men noen chip blir det ikke. De er kommet mye lenger nå. Bekymrer meg ei, det skal ikke du heller gjøre. Det er en ordre i Bibelen. En grundig en 🙂

   1
   3
  • Jeg tror det går mer på vanen til folk.
   De som er vant til å gjøre det myndighetene forteller dem vil nok være mer tilbøyelige til å ta dyrets merke når det kommer.
   Dyrets merke vil bli fremstilt som en redning, frelse, et håp som gir deg rettigheter og goder i samfunnet.
   Vaksinepass er et forbilde på det som snart kommer med full tyngde.
   Det er nå et økende press på sosiale plattformer om å ta vaksinen.
   Jeg så på Facebook at “pastor” Torp stolt forteller at han har tatt vaksinen:
   https://www.facebook.com/janaagetorp1/photos/a.122475218286849/780519799149051/
   Denne såkalte “pastoren” har et enormt avsvar for dem han fører vill. Folk som gjør det samme som han kan i verste fall dø eller bli alvorlig syke. Hva vaksinen gjør mentalt med mennesker er noe vi ennå ikke vet mye om. Det er ganske uttrolig hva disse falske apostler får seg til å gjøre. Det kalles narsissisme.
   Jeg er rystet over hvor fort dette har gått.
   Folk er allerede i ferd med å godta diskriminering på basis av en vaksine. Det er på høy tid at troens folk begynner å lytte til hva Ånden sier til menighetene.

   5
   2
  • Enig, der hele er en forløper, alt gjøres klart.

   Torp også? Synes det er en merkelig greie det der med å vise seg frem ang. stikket, det MÅ være lov å smile litt. Alle folk vet jo at det er mye som skurrer med hele greia, det er ikke trygt, ikke testet nok ut. Så skal de liksom stå frem… se på meg 🙂 Sannheten er vel at de er engstelige og trenger mye likes slik at nervene kan roes litt. Dette begynner å bli litt sært… Det mener jeg.

   Men jeg burde vel ha ventet det, Hanvold sa nylig; dra å ta vaksinen. Han skal ha folk med til løvhyttefesten. Please, dere kristne som har tenkt å vaksineres; la meg slippe flere bilder. Post heller en katt eller bjørkespretten.

   Inge Røysland er heller ikke blant de mest skeptiske, men han overlater avgjørelsen til lytterne, det synes jeg er riktig.

   3
   1
  • Skjønner at du har tatt vaksinen. Den gjør noe med folk slik at de blir spottere som håner og spotter Jesu folk.
   Matt 24,12 Og fordi urettferdigheten tar overhånd, skal kjærligheten bli kold hos de fleste.
   Vi ser det tydelig i dag. De fleste følger strømmen som Birgir og andre døde fisk, Guds folk derimot, står i mot herskerne i dette mørket og er ikledd Guds fulle rustning.

   5
   4
  • Vaksinen er bare forløperen til 666.
   Det jeg ser for meg er at vaksinen er første steg mot dyrets merke.
   Det andre steget er innføringen av et digitalt vaksinepass som vil bli avkrevd ved reising.
   Dette vaksinepasset er tydelig måten det vl bli innført på.
   Når Antikrist er stått frem vil de som har tatt vaksinen, dersom de ennå er i live, -nærmest frivillig ta dyrets merke, fordi Ånden ikke slipper til for å advare. Du vil vite at du har tatt dyrets merke når du ser at merket skiller hveten fra ugresset i Guds rike.

   4
   4
  • Kloakktømmeren Rune fornekter seg ikke. Snakker som en diliriumfidus. Det kommer ikke noe fornuft fra han. Det er ikke så rart heller. Han fornekter Guds Ord og gjør Gud til en løgner.

  • Og da kan jeg bare vente på at Geir legger frem bevis for sin absurde påstand. For det er, utifra kommentaren hans, helt klart at han absolutt ikke kjenner til hva Bibelen sier om dyrets merke.

  • Du har ikke sans for det som blir åndelig åpenbart.
   Å omtale kristne som “dyret” er forkastelig og viser to ting. Først en manglende respekt for Guds Ord og du medvirker til å bryte ned respekten for Guds ord gjennom din bitre måte å opptre på.
   Videre forteller det meg at du ikke har sansen for det som hører Guds rike til. Hadde du vært et Guds barn hadde du hatt øyne som ser.
   Men du velger å være spydig og du har tydelig fått et ondt øye til Bjørn og Rune. Trist

   1
   3
  • Det er ikke for ingenting de får slik omtale .Rune og Bjørn VET at de fortjener den omtalen de får. Og de vet også HVORFOR.

  • Jeg sto i en stor illeluktende grise binge, med grise møkk og gjørme helt opp til hoftene, jeg satt fast og kunne ikke røre meg uten å falle hode stups i griseriet, jeg følte meg helt fortapt og alene. Ingen som kunne hjelpe meg ut av dette illetuktende stedet, jeg sto der i mange timer.

   Neste morgen ser jeg noen kommer gående, jeg tenkte at det er nok bonden som kommer for å se til grisene sine. Da denne kom nærmere så jeg at det var Jesus, han stoppet på utsiden av grisebingen. Jeg sa til Ham at du må hjelpe meg Jesus, Han svarte, hvorfor det? Du sitter i din egen møkk.

   Min møkk? Dette er da ikke min møkk, men grise møkk. Nei, sa Jesus, alt dette du sitter fast i er din egen møkk. Nei, sa jeg det er ikke mulig, for jeg ber hver dag om at du tilgir min synd. Ja, sier Jesus jeg tilgir all din synd, men denne møkka, er dine egne ord som strømmer ut av din munn, hver dag i hele livet ditt,

   Alle ord som du har sakt som ikke har noen verdi, er i denne sumpen av møkk. Sa jeg deg ikke at du skulle vaske de andre tjenernes føtter. Jo, stammet jeg. Har du gjort det da? Sa Han. Eh, nei, svarte jeg. Han sa du dårlige tjener som gir seg til å slå de andre tjenerne med dine ord, så snudde Han seg og gikk.

   Jeg ble helt fortvilet, og gråt så jeg hikstet, og klarte ikke å si et ord. Jesus hadde gått ca. 100 meter, før jeg klarte å rope til ham med den rest av stemme jeg hadde igjen,

   Hjelp meg Jesus!

   Han snudde seg å så lenge på meg, øynene Hans brant av sinne og medfølelse. Han gikk bort til gjerde igjen, og så nøye på meg. Så sa Han, vil du omvende deg fra ditt språkbruk, og dine ord. Ja, hikstet jeg fram.

   Så klatrer han over gjerdet gikk oppå møkka fram mot meg, Jeg så av ansiktet han at han vemtes av mine ord, dess lengere han gikk dess mer flammet hans vrede opp. Han stoppet ved siden av meg og dro meg opp av gjørma, og så meg rett inn i øynene.

   Det var et fryktelig syn, øynene Hans skjøt lyn, de var som flammende ild av raseri, men også av kjærlighet til meg.
   Så han bar meg på trygg grunn, og sa gå og vask deg i mitt blod.

   Men husk at du vil så til ansvar, for alle dine ord når du står foran meg, når retten blir satt. Så gikk Han.

   Mvh RJ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *