Pastor Dana Coverstone tror september 2020 blir kritisk og maner kristenfolket til bønn for nasjonen

Samtidig som Antifa og liberale politiske ledere i Portland har påført Trump adminstrasjonen et stort nederlag og tvunget de føderale myndighetene til å fjerne de føderale politiagentene som var utplassert for å slå ned på voldelige demonstrasjoner, forteller pastor Dana Coverstone at han har hatt en ny profetisk drøm. I hans siste angivelige profetiske drøm maner Coverstone amerikanske kristne til bønn og åndelig krigføring i september, for å be om Guds inngripen i nasjonen. “Reis deg min brud, reis deg min brud og gjør deg rede for bønn,” er budskapet som Gud i følge Coverstone vil ha ut til nasjonen. Som tidligere omtalt skal pastor Dana Coverstone tidligere ha hatt tre drømmer om at dramatiske ting skal skje i september og november.

Pastor Coverstone delte sitt siste budskap på Jim Bakker show tirsdag og budskapet ble lagt ut onsdag. Pastor Coverstone`s tidligere budskap har blitt møtt både med undring, vantro og kritikk fra kristne som er skeptiske til profetiske drømmer spesielt og peker på at Coverstone`s budskap ikke kan begrunnes med bibelvers. Andre kristne igjen kan fortelle at de selv har fått lignende budskap og mener at Coverstone`s drømmer forteller at Gud mener alvor. Andre igjen har tatt en “vent og se holdning” siden dette er profeti som man ikke kan direkte finne i Skriften.

2 tanker om “Pastor Dana Coverstone tror september 2020 blir kritisk og maner kristenfolket til bønn for nasjonen

 1. Man trenger ikke være profet for å se hva som skjer i USA. Kristendommen forsvinner og blir erstattet av noe ganske annet. Dette er noe man sett så mange ganger opp gjennom tidene. Og man kan lese om det i Bibelen.

  Det stod:
  “Reis deg min brud, reis deg min brud og gjør deg rede for bønn,” er budskapet som Gud i følge Coverstone vil ha ut til nasjonen.”

  Jeg må bare innrømme at denne ordlyden gjør meg ekstremt usikker. Er USA “guds brud”? Årsakene til USA problemer er at nesten ingen snakker om alminneliggjøringen av synd og den absolutte nødvendigheten av omvendelse fra synd. Problemer er synd og ikke noe annet. Og bønner fra syndere har liten eller ingen virkning.

  Hvis jeg skulle tenke meg hva Gud ville sagt til USA idag så ville jeg tenkt på alt det profetene sa da Israel var i akkurat samme situasjon. Vend om fra synd før det er for sent. Vend om før hele nasjonen går til grunne.

  Hvis det ikke alt er for sent? Ærlige mennesker kan bare henvise til statistikk for å si noe om USA, og for så vidt vesten gennerellt, for å sannsynliggjøre muligheten for dette. Det spesielle er at lite skiller det store flertallet av “kristne” fra resten av befolkningen. Det er ganske ille, og veldig få tar det inn over seg. Folk flest har ikke lenger noen bevissthet om synd. Kanskje har vi alt sett “det store frafallet”?

  • Coverstones budskap om “reis deg min brud” sikter nok til de kristne menighetene og forsamlingene som er i Amerika.
   Hensikten er vel å oppfordre disse til å stå opp i bønn for nasjonen og for det som han mener vil ramme USA i høst.
   Man kan dersom man legger en viss tenkning til grunn forestille seg at Gud vil avlyse krisen i november dersom kristenfolket ber.
   Siden vi er her i Norge og kan følge situasjonen, er det vel mest fornuftig å være avventende.

Det er stengt for kommentarer.