Krisetall for amerikansk økonomi: Største BNP fall noensinne og mer enn 1,4 millioner mistet jobben siste uke

Det amerikanske aksjemarkedet er under press etter at de økonomiske data viser at brutto nasjonal produkt falt med svimlende 32,9 prosent i andre kvartal i 2020. Fallet er det største som vært noensinne og selv ikke 1930 tallets depresjon hadde verre tall enn det vi ser nå. Samtidig fortsetter amerikanere å miste jobben, og nærmere 1,5 millioner amerikanere mistet jobben den siste uken. Også tallet på mennesker som setter frem andregangskrav på arbeidsledighetstrygd var verre enn forventet. “USA har i realiteten begått økonomisk selvmord med å la et relativt lite dødelig virus føre til en omfattende”shotdown” av økonomi og samfunn. Resultatet av nedstengningen er at millioner av arbeidsplasser er blitt borte, ikke bare midlertidig, men for alltid.

Hundretusener av småbedrifter og familie-foretak har på grunn av nedstengningen måtte stenge dørene for godt fordi nedstengningen har ført dem til konkurs. USA har i realiteten begått økonomisk selvmord, sier Gregory Mannarino i sin siste video.

2 tanker om “Krisetall for amerikansk økonomi: Største BNP fall noensinne og mer enn 1,4 millioner mistet jobben siste uke

 1. Jeg lurer på hvor mange som forstår hva som skjer? Demokratene vil ødelegge Trump gjennom å ødelegge USA mest mulig før valget, for på den måten å redde sitt eget skinn. Antagelig tenker mange at dette aldri vil angå dem selv i særlig grad. Men de som vet hva som skjedde i 2008, og det er faktisk ikke så mange, de vet at vi kan stå ovenfor noe som er verre enn begge verdenskrigene til sammen.

  Situasjonen minner meg om en svenske som prøvde å advare Polen om det tyske overfallet i 1939. Men de avviste fulstendig muligheten for et slikt angrep. Men angrepet kom. Plutselig, med massedrap og massive ødeleggelser utført av både Tyskland og Russland samtidig. Svikene kom på rekke og rad helt til Polen ble overlatt til Stalins terrorvelde etter 2.VK.

  Hvorfor skjedde det? Hvorfor tok de ikke advarslen alvorlig? Jeg tror ikke på historiske tilfeldigheter. De må ha vært forblindet. Og årsaken kan ha vært at det polske jødehatet felte dommen over dem selv.

  Når nasjoner og kontinenter opplever katastrofer kan de egentlige årsakene være slike som profetene advarte mot i det gamle Israel. Og typisk forblindes folk slik at de ikke ser katastrofen komme. Så lenge de ikke omvender seg vil de forbli blinde. Jeg lurer på om det er dette vi ser idag også.

  • Dette er kloke ord ! Coronaviruset ( pesten ) forteller oss at Yeshuas ord er sanne. Foruten alle syke og døde av dette viruset ; så rammer det økonomien meget hardt. For meg ser det ut for at Den Allmektige vil alt overforbruk og all luksus til livs. Tenk på en langhelg til London for å shoppe , dra på cruise kringom i hele verden osv.
   Se hva som nå har skjedd med Hurtigruten : Jeg tror at det er livsfarlig å reise med passasjerbåter av enhver art. Forskere har funnet ut at dette viruset kan smitte via aerosoler ( bittesmå partikler i luften som sprer seg via ventilasjonsanlegget om bord ).
   Fly påståes å være sikrere i denne sammenheng.
   Jeg tror at det blir konkurser i stort omfang når det gjelder cruiserederier , flyselskap , turistdestinasjoner , reiseselskap , hotell osv.
   Jeg leser at det er på tale i Sverige å redusere pensjonene til de eldre grunnet dårlig økonomi. Dette kan også bli aktuelt i Norge – tror jeg. Vi er bare i starten på Trengselstiden !

Det er stengt for kommentarer.