De venter på Obama`s tredje periode som USAs president og Antikrist

Den 20 januar 2017 forlot Barack Hussein Obama for siste gang det Hvite Hus i et miltært helikopter og overlot maktposisjonen til Donald Trump som ble valgt av folket i november 2016. Nå, snart fire år etter at Donald Trump ble valgt, står vi foran et nytt valg, som Trump, etter all sannsynlighet vil vinne igjen. I løpet av de snart fire år med Donald Trump i Det Hvite Hus, har USA gått på en mektig økonomisk opptur etterfulgt av en massiv økonomisk krise forårsaket Corona-pandemien og den globale nedstegningen. Samtidig har motsetningene i det amerikanske samfunnet vokst parallelt med Demokratenes evige heksejakt for å felle presidenten. Den ene konspirasjonsteorien har etterfulgt den andre og alle midler er blitt tatt i bruk av venstresiden for å fjerne president Trump. Frykt for et relativt lite dødelig virus, opptøyer og kaos grunnet påstått rasisme er blant de siste verktøy som er tatt i bruk for å undergrave og sabotere presidenten

Høstens valg er historisk, men uavhengig av hvem som vinner, vil amerikanerne og verden ende opp med Barack Hussein Obama! Dette er i hvert fall det en rekke profeti granskere tror. Blant dem som har kommet til den konklusjon at Barack Obama vil få en tredje periode som president og stå frem som Antikrist, finner vi både Westboro baptistkirke, kretsen rundt den omdiskuterte dato-setteren Renee N Moses og den anonyme forfatteren eller “profeten” bak boken “Really Obama is the Antichrist”, er hellig overbevist om at Barack Obama vil få en tredje periode som president, og at han da vil stå frem som Bibelens Antikrist-skikkelse. I følge dem som virkelig har forstått endetidsbildet, var Obama den sjette kongen og han vil bli den åttende konge når han tar makten tilbake. Trump er den sjuende kongen -og han vil bli tatt ut snart, i følge det disse klarer å lese ut av Bibelen. Obamas krig mot julfeiringen av Jesu fødsel viser hans sanne sinnelag og han skal ha sagt at slutten på republikken har aldri sett bedre ut. Obama vet hvem han er og at han viste at han oppfylte profetiene da han stod på den hellige plass på den spesielle dato. (22.mars.2013) I følge Bibelen skal ham (Obama) bli dødelig såret, og så bli helbredet. Det dødelige såret var en knekk i hans ego, da han måtte forlate Det Hvite Hus for Donald Trump som er den sjuende konge, som vil få en kort tid i embedet. Bibelen sier at Trump den sjuende kongen, bare vil være en kort tid, før den sjette kongen (Obama) skal komme tilbake som den åttende konge. (Skal vi ta denne teorien seriøst var følgelig George W Bush den femte konge, Bill Clinton den fjerde konge, George HW Bush den tredje konge. Ronald Reagan den andre konge og Jimmy Carter den første konge) I følge denne teorien om at Obama er antikrist vil det oppstå en krisesituasjon når bortrykkelsen inntreffer eller om Trump blir skutt. Det vil føre til at Obama kommer tilbake ved makten. “Vi forventer at noe stort skal skje dette året og vi følger spesielt med på datoene 4 og 5 august -og vi forventer bortrykkelsen av menigheten før Obama tar over etter Trump,” skriver Steven Kelley som er blant dem som hardnakket tror på denne teorien. Skal vi tro dem som fremdeles proklamerer at Barack Obama er Antikrist skulle bortrykkelsen av de kristne allerede ha skjedd for flere måneder siden, og vi befinner oss nå på overtid. I følge den beryktede datosetteren Renee Moses som spådde bortrykkelsen fredag 24 juli, kan bortrykkelsen senest skje fredag 7 august fordi det er den absolutt seneste dagen i hennes feilslåtte “rapture puzzle.”

Videoen under skal begrunne hvorfor enkelte tror at Barack Hussein Obama er Antikrist.

 

 

Facebook Comments

3 tanker om “De venter på Obama`s tredje periode som USAs president og Antikrist

  1. Jeg er veldig usikker på verdien av å “identifisere antikrist”. Dels fordi begrepet antikrist kan ha forskjellige betydninger men mest fordi det tar fokus bort fra det viktigste. Nemlig årsak-konsekvens. Problemet er jo ikke antikrist i seg selv, men årsaken til at han kommer til makten. Nesten hele Bibelen handler vel dypest sett om dette. Ole-brum-kristendommen kan se ut til å være det største problemet i dag. Kristendommen er blandet opp med verdslighet fordi alle vil ha i pose og sekk. En av grunnene til at de antikristelige demokratene får så mye vind i seilene er de antikristelige mediene. Medier som f. eks amazon, facebook og google tjener helt utrolig mye penger og med disse bedrar de folk med både sensur løgn og propaganda. Det er med dette som med antikrist. Mange jamrer seg over at de promoterer demokratenes antikristelige marxsisme men de fleste bruker dem likevel. “Det er jo gratis”, -men alle vet at dette ikke er sant. Man må betale med seg selv og godta at de kan spionere på alt man gjør. En ting er alle pengene de tjener men antagelig er den åndelige betydningen større.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.