Pastor Artur Pawlowski fengslet på fjerde døgnet i Canada

Pastor Artur Pawlowski som ble arrestert og fengslet tidligere i denne uken da han var på vei til en kristen gudstjeneste, har nå startet en faste mens han sitter fengslet for sine brudd på myndighetenes Corona-håndtering. I en oppdatering torsdag kveld forteller pastor Pawlowski`s bror, Dawid om forholdene den polskfødte pastoren nå opplever i fengsel. Det er usikkert når det canadiske regimet under statsminister Justin Trudeau velger å sette pastoren fri. For tiden pågår det omfattende demonstrasjoner mor Trudeau-regimets håndtering av Corona-pandemien og tvangsvaksinering av befolkningen.

Så lenge det canadiske regimet unngår internasjonal kritikk og fordømmelse av den pågående forfølgelsen av kristne i landet, er det sannsynlig at regimet vil fortsette å stramme grepet. Pastor Artur Pawlowski er en av flere kristne pastorer som har valgt å sette Guds ord foran myndigheters befalinger og regler, og blir som Hans Nielsen Hauge utsatt for maktmisbruk og forfølgelse fra myndigheter. Den kristne pastoren oppfordrer Kristi menighet til å ta del i en tre dager lang “Ester-faste” og deretter en 21 dager lang Daniel faste. I videoen under forteller pastor Pawlowskis bror, Dawid om forholdene pastoren nå opplever i fengsel. Regimetro fangevoktere har tatt fra ham Bibelen og er både en politisk og religiøs fange. I følge Dawid sitter pastoren isolert 23 timer i døgnet. Hør Dawid Pawlowski` appel for sin fengslede bror

https://www.youtube.com/watch?v=VjjrLgI1fKI

3 tanker om “Pastor Artur Pawlowski fengslet på fjerde døgnet i Canada

 1. Stasminister Justin Trudeau er en annen i elitegjengen som er kurset hos Klaus Schwab i World Economic Forum. Der tar man sikte på å avskaffe demokrati og folkestyre til fordel for et nytt diktatorisk verdensherredømme med full kontroll over innbyggerne.

  Mange av dagens vestlige statsledere har fått sin gruunleggende politiske bagasje formet nettopp i Davos under Schwab. Også norske. Det er et skremmende diktatorisk verdensherredømme disse vil gjennomføre sammen med andre liknende regimer. Derfor dempes kritikk av totalitære stater som Kina. Vestens globalinspirerte elite vil det samme selv.

  Det er Satan Djevelen selv som i følge Bibelen er “denne verdens gud” og hersker. Det er derfor ikke å undres over at sanne kristne nå kan være vitner til selveste kulminasjonen av den gamle verdens grusomme styrer. Løft derfor deres hoder og reis dere opp for deres forløsning stunder til for Jehovahs og Kristi tjenere worldwide.

  4
  3
  • Fikk en innskytelse for litt siden om at Klaus Schwab er den falske profet som kommer til å sammarbeide med antikrist. Den nært forestående tiden vil vise om jeg har rett eller ikke.

   3
   3
 2. Vi må stå opp for martyrkirken i Canada og for pastor Pawlowski.
  Den kristne kirke som ennå er fri må kjempe mot kristenforfølgelsen slik vi gjorde på 1970 tallet. Det at broder Pawlowski blir fratatt bibelen og utsatt for fornedrende behandling av de ugudelige minner meg om det som ble skrevet i boken om Vanya Moisejev som betalte den høyeste pris for å følge Jesus i Sovjet. Også Vanya ble fratatt sin Bibel når han ble sperret inne.
  Vanya valgte å lyde Gud mer enn mennesker.
  Boken som ble oversatt av Jan-Aage Torp er gripende lesning.
  Det som skjer nå med kristne i Canada som nekter å forbryte seg med Guds ord ligner den tidlige fase i kristenforfølgelsen i det kommunistiske Sovjet.
  I dag, 50 år senere har det mørket som lå over Sovjet forflyttes seg til Canada.
  Vil oppfordre kristne til å be for den fengslede pastoren og jeg vil oppfordre pastorer og kristne ledere til å forberede sine menighetsmedlemmer for kristenforfølgelsen som kommer under den store trengsel.
  Som pastor har du et ansvar for å gjøre hjorden rede til å tåle forfølgelse og døden for Jesu navns skyld. Og for Guds skyld. Legg vekk vranglæren om at kristne skal bortrykkes før den store trengsel.
  Den læren er den farligste forførelsen noensinne i kristenheten.
  Dersom vi ikke forbereder våre medbrødre på å gå gjennom den store trengsel, vil svært mange kristne føle seg sviktet av Gud og gi opp troen fordi prøvelsene og trengselen blir for stor.
  Kristne i vår tid trenger trøst og her er sann bibelsk trøst
  Åp 2,10 Frykt ikke for det du skal lide! Se, djevelen skal kaste nogen av eder i fengsel, forat I skal prøves, og I skal ha trengsel i ti dager. Vær tro inntil døden, så vil jeg gi dig livsens krone!

  2
  4

Det er stengt for kommentarer.