Pentagon tror at en russisk invasjon av Ukraina er nært forestående -Biden ber alle amerikanske borgere forlate Ukraina

Både Pentagon og Det Hvite Hus ser ut til tro at et russisk angrep på Ukraina er nært forestående. President Joe Biden oppfordrer nå alle amerikanske borgere i landet om å forlate Ukraina umiddelbart. Amerikanske myndigheter ber alle amerikanske borgere om å forlate Ukraina umiddelbart på grunn av den «økte trusselen fra Russland». De som er i Ukraina bør dra nå. President Joe Biden gjentar budskapet i et intervju med NBC.

– Amerikanske statsborgere bør dra nå, sier han i intervjuet hvor deler er publisert natt til fredag. – Det er ikke som at vi har med en terrororganisasjon å gjøre. Vi har med en av de største militære styrkene i verden. Det er en ganske annerledes situasjon, og kan gå galt fort, sier han. På spørsmål om hva som skal til for at Biden vil sende tropper inn i Ukraina for å evakuere amerikanere, svarer han at det ikke vil skje: – Det blir en verdenskrig når USA og Russland begynner å skyte på hverandre, sier han. Imidlertid har Biden allerede sendt flere tusen soldater til Øst-Europa og det er frykt for at en eventuell krig mellom Russland og Ukraina vil kunne spre seg til andre land i området. Til land som er medlem av NATO. Over hele Europa er det nå forhøyet militær beredskap og dersom de amerikanske anslagene er riktig, kan Russland kunne komme til å gå til invasjon av Ukraina innen kort tid. I følge en Pentagon-rapport vil Russland kunne ha inntatt Kiev i løpet av 48 timer. Amerikanske styrker er allede på plass i området og deres oppgave vil være å beskytte sine allierte. I en uttalese lagt ut på Twitter blir det slått fast at  Russia and Ukraine declare that the Berlin talks have not succeeded after 9 hours of discussion. (Reuters) Det er bare å forberede sikkerhetsbeltet. Vi aner hvor dette bærer hen selv om vi ber om at krig kan unngås.

https://www.youtube.com/watch?v=Yaat0QRPfcI

4 tanker om “Pentagon tror at en russisk invasjon av Ukraina er nært forestående -Biden ber alle amerikanske borgere forlate Ukraina

 1. Den alt sløvere Joe Biden ser at hans popularitet synker som en kvernstein i havet. Stadig flere – også “demokratiske” velgere – vil ha ham stilt for krigsrett etter kongressvalget i november der republikanerne ser ut til å ha gode sjanser til seier.

  DERFOR trenger han en krigstruende situasjon som gir ham mulighet til å utsette valget ved hjelp av unntakstilstand og ditto -lover. Vi må huske på at vi her står overfor en totalt skruppelløs, gudløs politisk retning som ikke skyr noen umoralsk handling for å oppnå et diktatorisk verdensherredømme koste hva det koste vil.

  Folkets ve og vel, liv og helse er totalt underordnet dette narrativet. Vi finner kolportører av disse holdningene over alt – fra MSM til kommentarspaltene. Det er DIN FRIHET som menneske som står på spill, og situasjonen er lik den vi så i Tyskland i tredveårene.

  6
  5
 2. KRISTENs dommedagspregede gammelmannsretorikk og antidemokratiske nasjonalkonservatisme er farlig, men heldigvis marginal i et opplyst og våkent samfunn. PST advarte nettopp i dag mot terrortrusselen fra faktafornektende konspirasjonsteoretikere i alternative og høyreekstreme miljøer. I kampen mot «verdensjødedom», vitenskap, sekularisme, pluralisme og internasjonale fellesløsninger finner nynazistiske aksellerasjonister, “frihetselskende” vaksinemotstandere og religiøse fanatikere sammen.

  • Mener du at mennesker med en sunn skepsis til en sprøyte som dette er alle de benevnelser du lirer av deg? I så fall bør du vurdere hvor du selv befinner deg i landskapet. Når ble det legitimt/normalt å tvinge på mennesker en sprøyte full av bivirkninger og død, samt at man skal miste sine gudgitte menneskerettigheter fordi noen mener man er alle disse superlativene du lister opp? Blir skremt av tankegangen din, og kanskje har man forsømt oppgaven med å formidle fortidens gru med krig og ødeleggelse tydelig nok til den yngre generasjonen som har levd i en boble i et av verdens rikeste og beste land fordi rikdommen har gjort folk selvfornøyd og sløve. Krig og elendighet har aldri ført noe godt med seg, det var slukørete tyskere som måtte se at kampen var tapt da krigen gikk mot sin slutt, ikke mye kamplyst igjen da. Nei, ha respekt for andre som har en annen mening enn din om denne sprøyten, og la mennesker ta sine egne valg uten å bli diktert av andre.

 3. KRISTEN skriver om galskapen i Tyskland på 1930-tallet. Situasjonen nå minner dessverre enda mer om det tyske kaoset på 1920-tallet – med spiritistiske alternativbevegelser, voldsdyrkende og fornærmede frikorps, kapitalistisk overtro og kranglende nazister og kommunister. Også den gang ble den ultranasjonalistiske hitlerbevegelsen provosert av folkeforbund, nyskapende kulturmangfold, kvinnelig emansipasjon og demokratiske fellesløsninger. Løgnene om jødebolsjevismens og frimurernes sionistiske verdensregjering var ikke sannere i mellomkrigstiden enn den samme frykten for globalismen i dag…

  Det er uansett ingen endetidstegn eller en nært forestående «dommedag» – bortsett fra i ønskedrømmene til forleste religiøse fundamentalister og ideologiske «rettshavarister». Tilværelsen har alltid vært krevende, og verden et komplisert og vanskelig sted… 😊

Det er stengt for kommentarer.