Plan og bygningsetaten krever at Christensen sletter innlegg om etatens ansatte og truer med politianmeldelse

En saksbehandler og en fungerende etatsdirektør i Plan og bygningsetaten truer nå Christensen med politianmeldelse dersom han ikke sletter en rekke innlegg publisert på sin himmelske blogg. På Christensens blogg blir flere nåværende og tidligere saksbehandlere omtalt både som apekatter, demoniske og ondskapsfulle. Flere av saksbehandlerne som kan se bilder av seg selv på Christensens blogg, opplever dette så belastende at de har klaget til etatens ledelse.  I skrivet som Christensen allerede har besvart og lagt ut offentlig, blir Christensen truet med politianmeldelse dersom han ikke sletter alle innlegg hvor navngitte saksbehandlere blir “hengt ut”. En tidligere ansatt i PBE gikk til personlig anmeldelse av Christensen i desember i fjor uten at det førte til annet enn henleggelse. Den tidligere saksbehandleren mener at etaten har sviktet sine ansatte ved ikke å ta nødvendige grep overfor Christensen

“Vi har observert at du gjentatte ganger omtaler etatens
saksbehandlere, både tidligere og nåværende, på din blogg. Flere av omtalene er direkte personangrep. Våre medarbeidere opplever dette naturlig nok som belastende. Det er med på å gjøre allerede krevende arbeidshverdager enda mer krevende. Vi håper at vi kan ha en saklig dialog om dine saker fremover, og at denne dialogen kan skje mellom deg og etaten. Vi ber om at du for fremtiden avholder deg fra å omtale våre medarbeidere på din blogg,” I samme brev skriver etaten videre Vi ber deg også om å slette omtaler av våre nåværende og tidligere enkeltmedarbeidere på bloggen din og etaten fortsetter: “Din omtale av våre medarbeidere på den himmelske blogg har pågått over ganske lang tid og har utgjort en stadig økende belastning på våre medarbeidere. Skulle du ikke etterfølge vårt ønske, om å slette omtalen av nåværende og tidligere medarbeidere på bloggen og å unnlate denne type omtaler i fremtiden, ser vi oss nødt til å vurdere å politianmelde forholdet. Vi håper at det ikke vil bli nødvendig,” heter det i brevet Christensen mottok den 3 februar. Christensen har allerede svart på henvendelsen og lagt ut et blogginnlegg hvor den fungerende etatsdirektøren og saksbehandleren med navn og bilde blir kraftig imøtegått.

Forsøker seg på utpressing

I sitt svar på PBEs trussel om politianmeldelse tilbyr Christensen dem en “deal” hvor han sier seg villig til å slette alt han har skrevet i bytte mot å kunne beholde mur, trapp og bod. I tillegg krever Christensen en erstatning på 500 000 kroner. ” Det er maktovergrep, enda mer av det samme som dere har holdt på med nå i 8 år. Dere lever i en verden der rett blir galt, og galt blir rett. Det rene og skjære selvbedraget. Som tatt ut fra en roman der dere forherliger dere selv som et offer. Tvert imot, det er vi som er blitt et offer for PBE mange feilsteg og løgner, der dere endog veiledet oss å bygge muren. Det er faktum i saken! Når det gjelder såkalt betale tvangsmulktene er det som dere kommer med kun nonsens og tomme trusler da disse er foreldet,” skriver Christensen som ikke frykter politianmeldelse.  “Vi har kun en mulighet å svare tilbake på all trakassering, mobbing, gjengjeldelse, represalier, hat og maktovergrep vi er blitt utsatt for. Det er det vi får formidlet på den Himmelske Blogg. Der når vi faktisk ut til enormt mange som får lese om den behandling og måten vi har blitt behandlet av det offentlige, for det er ille. Hører fra dere!,” skriver evangelisten som ble dømt for krenkende adferd og sjikane i den såkalte “horebukk-saken” etter å ha blitt anmeldt av pastor Jan-Aage Torp.

Tidligere ansatt i bygningsetaten mener at ledelsen i etaten svikter sine ansatte

En tidligere saksbehandler i Plan og Bygningsetaten har sterke meninger om Christensen: “Håper jo at mannen blir tvangsinnlagt uten mulighet for slippe løs i samfunnet. Det er jo ikke noe fysisk vondt i han… Ikke enda. Det finnes jo ingen garantier mot slik mennesker.”

Saksbehandlere i bygningsetaten opplever det å bli hengt ut på himmelske blogg som en stor belastning, og er kritisk til at ledelsen i Plan og bygningsetaten tillater at sine saksbehandlere blir utsatt for slik sjikane og trakassering. Den tidligere saksbehandleren som anmeldte Christensen til politet før jul i fjor skriver dette i en melding til Søkelys: “Min anmeldelse ble som forventet henlagt, og JKC tok det som en seier. Jeg gidder faktisk ikke bruke mer tid på dette. Det som gjør meg litt forbannet er at PBE, så lenge etterpå setter i gang en prosess. Da jeg var ansatt i PBE hadde jeg møte med kommuneadvokaten, og en del direktører i etaten. Kommune Advokaten mente det beste var å sitte stille i båten. PBE har hatt beslutningsvegring alt for lenge, og de viser at de ikke bryr seg en dritt om de ansatte.” Og den tidligere saksbehandleren fortsetter: “Jeg er glad for at jeg sluttet. Hadde det vært noen andre enn meg som ble behandlet slik som jeg ble, så kan det ende med sykemelding. Jeg ser på meg selv som rimelig robust, og det meste preller egentlig av. Men etaten må skjønne at det ikke nødvendigvis er tilfelle for andre, kanskje nyutdannede saksbehandlere. De forsømmer sin plikt til å verne om de ansatte. Det JKC gjør er faktisk trakassering og mobbing av offentlig tjeneste menn, som jo er straffbart i seg selv,” skriver den tidligere saksbehandleren i et svar til Søkelys.

Link: https://blog.janchristensen.net/2022/02/nr-2982-na-truer-hilde-olea-simonsen-og.html

Tekst: Kjell Andersen

15 tanker om “Plan og bygningsetaten krever at Christensen sletter innlegg om etatens ansatte og truer med politianmeldelse

 1. Som dere ser er det er bilde av Christensen og rettssal 519. Dette var jeg nysgjerrig på, og gikk inn på http://www.oslokirken.no og trykte på linken “Kryssild”. Der skriver Jan Aage Torp sjokkerende ting om Christensen!
  Jeg respekterer Torp som menneske, men hans vaksine-meninger har jeg intet til overs for. Som med Jan Hanvold; han er ikke for meg lenger noen åndelig hyrde eller veileder. Men det er meget interessant å lese hva han mener om Christensen og hans liv og levnet…
  Christensens språkbruk ER ikke en gudfryktig mann verdig! Som det står skrevet: Om man kaller sin neste “din dåre” er man dømt til helvetes ild..
  Her er det mye å ta tak i.
  Hvorfor er det så mye skriverier om Christensen her på Søkelys? Tar Søkelys sin redaktør parti med Christensen? Er de nære venner?

  3
  3
  • Otis. Forsøker å skrive objektivt om Christensens mange saker og konflikter og har en normal relasjon til ham.
   Har aldri møtt Christensen og har bare skriftlig kontakt med ham.
   Christensen har forøvrig omtalt meg som apekatt tidligere og han har også politianmeldt meg.
   Forøvrig er det mange som har fulgt denne og de andre sakene Christensen har vært borte i.
   Søkelys hadde omfattende omtale av hans sak med Torp -og det var omtale av den saken som gjorde at Christensen politianmeldte Søkelys.
   Det er ikke tvil om at Christensen er en fargeklatt i det religiøse landskap og flere av hans konflikter har vært prinsippielt interesante.
   Både Torp saken, og dette med kristenradio på bussen.
   I denne saken støtter jeg Christensens rett til å utprøve alle ankemuligheter, men jeg mener at når klagemulighetene er utømt som de er nå, burde Christensen rette seg etter påleggene han er gitt.
   Men igjen, jeg forsøker å skrive objektivt om saken, men personlig mener jeg at Christensen burde ha revet og tilbakeført da han fikk en romslig frist vinteren og våren 2021.
   Men dersom du søker på Jan Kåre Christensen i søkefeltet til øverst til høyre, vil du finne et stort antall artikler om Christensen og Torp konflikten.

   4
   2
  • Løgn.

   Jan Kåre Christensen har politianmeldt Søkelys og det vil politiet bekrefte.

   Men med de mange løgnene som Jan Kåre Christensen kommer med, er det ikke rart at han snubler rundt i dem. Han er og forblir en lystløgner og en tyv som bare tar seg til rette i samfunnet. Stjeling av (hotell)mat og kaffe fra et SAS hotell er en av de måtene han har tatt seg selv til rette på.

   Det i tillegg til å sette opp en mur for seg selv på offentlig eiendom.

   3
   5
  • Sakene og konfliktene til JKC er interessante for svært mange.

   Buss-Norge er full av sjåfører som har fått livene ødelagt og endevendt etter at de fikk sparken av denne lederkvartetten som dominerte i Sporveisbussene frem til korrupsjonsskandalene i 2012.

   Det var nok at de ikke likte trynet på deg. En sleivkommentar til personalsjefen på de fuktige julebordene til Sporveisbussene på Royal Christiania var nok at de la deg for hat med trakassering og forfølgelse til du enten sa opp selv eller at kundeklager ble fabrikkert for å få deg fjernet.

   JKC står opp mot disse. Han står opp mot kommunale halvkjeltringer i Plan- og bygningsetaten, han står opp mot en mobb av naboer som ikke tåler at han parkerer en minibuss fra Oslo Taxi på offentlig vei.

   De fleste ville ha gitt opp for lengst. JKC fortjener kudos for sin prinsippfasthet og sterke ryggrad.

   Det handler om tro.

   5
   4
  • Hvis man leser PB og Unisbuss sine respektive rettsnotater, ser man at de har loven på sin side. En lov som ikke Jan Kåre Christensen respekterer.

   Han tåler heller ikke å bli motsagt slik voksne mennesker av og til blir motsagt i en samtale. De som motsier han, blir hengt ut i hans drittungeblogg som det ene og det andre. Gjerne med bilde.
   Dette selvsagt i total forakt for deres liv, all anstendighet og norsk lov.
   Hvis man tar seg den tid til å lese hvorfor PB bøtelegger han og hvorfor Unibuss sparket han, vedkjenner Jan Kåre Christensen at han er en tyv som har stjålet hotellmat fra SAS og stjålet andre tjenester fra Unibuss.
   Men det passer ikke Jan Kåre Christensen sin barnslige verden at han selv er en tyv. Det er derfor han mener at han er et offer for andres anvendelse av norsk lov. En lov som ikke passer han men som han mener at andre skal følge. Det er derfor han har politianmeldt andre mens han selv mener at han ikke skal følge norsk lov.

   Jan Kåre Christensen er enten helt skyldig i det han gjør eller han er for mentalt tilbakestående til å forstå hva han selv gjør. I det sistnevnte er en innleggelse i en offentlig institusjon det eneste rette.

   Det er en underlig verden Jan Kåre Christensen lever i og som han mener at vi andre skal leve i. En verden der norsk lov ikke gjelder for han og der de som vennlig motsier han skal sendes i fengsel eller betale han en halv million kroner.

   3
   4
 2. Lettkrenkede innvandreres bombastiske motreaksjoner har lenge preget det vestlige nyhetsbildet og forvandlet myndighetspersoner til forskremte høns der deres oppgave tvert i mot skulle ha vært å sette foten ned på vegne av fellesskapets demokratisk utviklede lovverk.

  Nå ser vi at denne taktikkens tilsynelatende suksess tas i bruk også av andre rabulister som heller ikke vil underlegge seg det norske lovverket. Anarkiet eser ut i det vide og brede og undergraver all respekt for det normative som i mange tiår etter krigen gjorde Norge til et fredfullt og trygt sted å bo.

  Når samfunnet gir etter der lovene er krystallklare er nasjonen på vei mot en avgrunn. Det vi da kan vente oss er kaos, vold – ja bananrepublikkens samtlige kjennetegn.

  4
  3
  • Bare en ørliten sidekommentar til Halvors påstander om hårsåre innvandrere: De som jamrer seg mest i en selverklært offerrolle og ikke tåler kritikk og motgang, er vel heller grinete gubber i gamle posisjoner og “folkets representanter” i nasjonalkonservative hatblogger og kommentarfelt? Fremskrittspartister, kristenfundamentalister, Resett- og Document-besserwissere og faktafornektende konspirasjonsteoretikere klager på alt og alle og synes fryktelig, fryktelig synd på seg selv i en kropp og verden i ustanselig forandring. Det samme gjelder vel mange av skribentene i Søkelys? Ikke veldig annerledes enn JKC? 😉

   1
   6
  • Og hva liker DU best med innvandringen?

   – Kjønnslemlestelse?

   -Æresdrap?

   -Tvangsgifte?

   -Håndsavhugging?

   -Pisking?

   – Kasting fra hustak?

   – Brenning i jernbur?

   -Selvmordsbombing?

   – Barneekteskap?

   – Tvangsekteskap?

   – Syrekasting?

   – Gjengvoldtekt?

   -Steining?

   -Terror?

   Kanskje du går for æresdrap på mindreårige, tvangsgiftede småjenter? Ja vi -besserwissere og faktafornektende konspirasjonsteoretikere som klager på slikt og synes det er fryktelig, vi er noen fæle folk. Kom frivillig en tur oppom en kveld så kan du la oss skjære av deg revematen med en sløv saks uten bedøvelse? Kan vel ikke være noe galt i det etter din smak..?

 3. Dette her som Tommy Monge skriver, at jeg mobber og trakasserer.

  Det er akkurat hva det offentlige gjør, selv.

  Jeg/vi fikk veiledning, og etterpå skal vi rive.

  Monge mener at jeg ikke er voldelig, enda!

  Mannen fremstår som meget psykisk syk eller er han over Gud?

  At det ligger en latent voldsmann i meg, bare skrive noe slikt er sterkt injurierende og virkelig over streken.

  https://blog.janchristensen.net/2021/12/nr-2961-full-seier-over-tommy-monge-og.html

  Monge skriver følgende:

  Håper jo at mannen blir tvangsinnlagt uten mulighet for å slippe løs i samfunnet. Det er jo ikke noe fysisk vondt i han … Ikke enda. Det finnes jo ingen garantier mot slik mennesker.

  Dette er akkurat det samme som herr har sagt i mange år, og selv burde og skulle han og åpenbart Monge også fått behandling som hele PBE burde fått tilbud om behandling.

  8
  5
 4. Bussfører 91
  Takk, takk og takk.

  Det jeg står opp og imot er grenseoverskridende kontroll.

  Maktmennesker som skaper et psykosomatiske forhold rundt seg.
  Langt flere burde ha gjort som meg, så hadde disse “lederne” i langt større grad ikke fått ødelagt mennesker og misbrukt sine stillinger og posisjoner.

  Her ser vi f.eks. Tommy Monge få lov å mene at jeg er en syk person som skal bures inne for alltid som Anders Behring Breivik.

  Vi vet også at den onde treenigheten yndet å kalle meg for ala dette.
  Det viser bare at det er de samme åndskrefter som står bak denne primitive og vulgære kampen imot meg og min familie.

  5
  4
 5. Jeg synes ikke det er urimelig av kommunen og be Jan Kåre unnlate og omtale ansatte ved navn. Jeg synes de forklarer godt beslutningsprosessen, og de forklarer hvordan dette påvirker medmenneskene/medarbeidere hos PBE.

  Man kan bare spekulere hvorfor ikke Jan Kåre behersker seg, og hvorfor han omtaler medarbeidere med navn og bilde. Jeg tror han godt vet hva han gjør, han vil legge press og det kan jo oppfattes som truende.

  Etaten skriver at Jan Kåre står fritt til å omtale etaten, de ber jo bare om respekt av enkeltpersoner. Jan Kåre kunne jo for eksempel omtalt de ansatte ved fornavn, men jeg mistenker at det ikke tilfredsstiller Jan Kåre.

  For det er snakk om tilfredsstillelse, på lik linje med onani. Selvelskende, selvtilfredsstillelse og ensomt.

  4
  4
  • Jan Kåre Christensen har ingen sak i det hele tatt.
   Ikke har han en gyldig tillatelse til å bygge trapp, bod og mur. Han hadde ikke det i 2015 og heller ikke det i 2022. All denne sjikanen av alt og alle er basert på at Jan Kåre Christensen ikke er i stand til å bli motsagt og ikke er i stand til å oppfatte at Nei betyr Nei.
   Det er uendelig mange i Norge som får Nei hvert år. Millioner av innbyggere her i Norge. 99 % av nordmenn. Og de innfinner seg med det.
   Men Jan Kåre Christensen klarer bare ikke å forholde seg til et Nei og å bli motsagt. Det er derfor han henger ut de som motsier han og gir han et Nei i sin drittungeblogg og holder en kampanje på gang i minst 7 år.

   Denne saken med PBE ble avsluttet for 7 år siden. Ethvert normalt utrustet menneske forstår dette og terroriserer ikke sine naboer og offentlige ansatte.
   Og oppfører man seg slik, er det offentlig institusjoner som må ta seg av slike mennesker og beskytte dem mot seg selv ved å innskrenke disse menneskenes fysiske frihet.

   5
   2
  • (Til Naboen: Apropos onani og kristne: forbønn for andre virker på samme måte. Det gjør godt, men bare for den som utfører handlingen, ikke for andre parter ☺️

   1
   1
  • Aril

   Vet ikke hvor mange kjønn du har, men forstår at onani er noe du har god greie på. Blir vanskelig for meg å anbefale the real thing, for da blir du vel krenket..?

   4
   1
 6. Dette blir bare latterlig, dette tullet til Jan Kåre Christensen

  PBE er Oslo Kommune
  Unibuss er Oslo Kommune
  Begge to, dvs Oslo Kommune ansatte, utskjelles av Jan Kåre Christensen som demonbesatt, kjeltringer og mafia. Han vil ha 500 000 kroner av Oslo Kommune som tort og svie

  Han selv jobber for Oslo Taxi som er Oslo Kommune
  Hans kone jobber for en skole som er Oslo Kommune

  Da krever Jan Kåre Christensen 500 000 kroner av samme arbeidsgiver han og hans kone jobber for. Han mener også at ansatte hos den arbeidsgiveren er demonbesatte, kjeltringer og mafia.

  Man må da være demonbesatt og kjeltring for da å ikke søke jobb og å ha fått jobb hos andre arbeidsgivere. Dette gjelder kone og ektemann Christensen.

  Ser virkelig ikke Jan Kåre Christensen dette selv ?

Det er stengt for kommentarer.