Parler kan snart være oppe igjen

Twitter alternativet Parler som ble tatt ned av Amazon kan snart være opp igjen. I følge nettstedet WND skal Parler ha registrert et domene på webhosting selskapet Epik som er kjent for å samarbeide med konservative. Blant annet er Twitteralternativet GAB på Epik. Etter at de store big-tech selskapene har innført knallhard sensur, har brukere rømt først til Parler og deretter til GAB som har fått nærmere en million nye brukere de siste dagene. Belastingen på serveren som GAB bruker har vært enorm og dette har medført at nettsiden er svært treg.

Facebook Comments

1 tanke om “Parler kan snart være oppe igjen

  1. parler.com vil sannsynligvis være oppe igjen i løpet av søndag eller mandag. Men det mobiliseres voldsomt fra venstresiden for å hindre at det skjer. Prestigenedelaget for den ekstreme venstresiden vil bli voldsomt hvis parler får stor oppsluttning på bekostning av de “private selskapene” som sensurerer og utestenger uønskede meninger på vegne av de venstreradikale politikerne.

    Den amerikanske venstresiden har panikk. Knusende bevis for korupsjon vil bli lagt frem for å eksludere Biden som president så snart han er innsatt. Stadig mer informasjon blir lagt frem som beviser valgsvindel også. Bloggere med millioner følgere mottar store mengder informasjon som vidreformidles fortløpende. Og demokratene er livredde for at Trumpbevegelsen vil vokse ukontrollert i tiden som kommer. Da kan “president Kamalas” legititimitet bli så svekket at det kan bli vanskelig å leve med. Hvis noe av rettsstaten fremdeles fungerer så vil det bli klart for alle at hennes presidentembete kun eksisterer i kraft av valget av en kriminell person. Og hvis boblen av løgn først sprekker så vil søkelyset automatisk rettes mot Bidens medarbeidere også. Mange kan bli dratt med i dragsuget siden mange videoer viser at han har vært ganske åpen om sin korrupsjon. Alternativt kan demokratene avvikle den amerikanske rettsstaten helt. Flere demokrater har åpenlyst gått inn for dette. Uansett tror jeg USA kan miste all sin utenrikspolitiske innflytelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *