Den marxistiske kulturrevolusjonen fortsetter: Ice Age Farmer kastet ut av Twitter og Facebook

Det er ikke bare Donald Trump tilhengere som er gjenstand for den pågående utrenskningen av forskjellige røster på Twitter og Fjesboka. Et av de siste ofre for sensurmørket som nå har senket seg over den vestlige verden er Christian Westbrook i Ice Age Farmer. Hensikten med Ice Age Farmer er å varsle verden om den kommende matmangelen som vil oppstå i kjølvannet av det “green new deal” og Covid-19 nedstengningen av samfunnet. -Det pågår nå et omfattende forsøk på å slå ned på ytringsfrihet og også å slå ut linjene for matforsyningen, sier Westbrook i en video på YouTube. Også YouTube har lenge kjørt en kampanje for å slå ned på ytringer som er i strid med det “new world order” og den antikristelige globale elite ønsker å innføre.

Under dekke av den pågående Corona-pandemien har makteliten nå lykkes med å rydde flere hindre av veien for å innføre “The Great Reset” og den “green new deal” som makteliten vil tre ned over hodet på oss, er det viktig at alle kritiske røster blir brakt til taushet. En av dem som nå er rammet av Big Tech selskapenes “crackdown” av ytringsfriheten er Christian Westbrook som er blant dem som advarer om det som kommer. Westbrook som tror at også hans YouTube kanal kan bli tatt ned, er en av få som forsøker å vekke oss opp for den kommende globale matmangel. I følge Westbrook står forsyningslinjene for matvarer under angrep både fra Covid-19 regimene og også bevist sabotasje og ødeleggelse av viktige ledd i matforsyningen. Allerede nå har det vært store hopp i prisene på basisråvarer til mat og etterhvert som matprodusenter blir stengt ned, enten av Corona-nedstengningr, forskjellige virus og bevist sabotasje mot ledd i matvareforsyningen, er det grunn til å forvente økende matvaremangel for konsumentene. Det vi ser utspille seg er ikke bare et enkeltstående angrep på ytringsfriheten, men det er bevist krigstaktikk for å hindre at motstandere kan dele informasjon. Dette er et totalt anslag mot våre muligheter til å dele informasjon med hverandre, sier Westbrook i videoen under. Og igjen advarer Ice Age Farmer mot den kommende globale matvaremangelen som er under oppseiling. Christian Westbrook baserer ikke sin informasjon på drømmer, syner eller profetier, men på hva som sies og skrives i media om truslene mot vår matsikkerhet.

 

4 tanker om “Den marxistiske kulturrevolusjonen fortsetter: Ice Age Farmer kastet ut av Twitter og Facebook

 1. Først plukker de vekk de vekk de konservative og alternative røstene en etter en.
  Deretter plukker de vekk kristne røster en etter en.
  Så plukker de vekk Bibelen litt etter litt.
  Når Harris kommer til makten vil det bli gjort forsøk på å definere deler av Bibelen som hatefulle ytringer. Et eksempel er Paulus i Romerbrevet 1,27 og lignende vers.
  Det Paulus sier her er egentlig en krenkelse av homofile menn og det kan det ikke være plass til i et moderne liberalt samfunn.
  Her er alle like og hatefulle ytringer selv om de står i Bibelen må forbys.
  Dette som skjer nå er den viktigste åndskamp på minst et hundre år.
  Verdens ledende supermakt som en gang i tiden var håp og lys, er i ferd med å ende i det dypeste mørke.
  Dessverre er det slik at kristne her i Norge sover. De vil ikke vekkes. De vil trøstet av soveputeprofeter som ikke har et dagsaktuelt budskap.
  Saltet er i ferd med å miste sin kraft. Noen er ennå våkne, men du verden å få det er. Jeg ser at de aller fleste vil dulles med og tåler ikke de som faktisk forsøker å vekke opp kristne til virkeligheten.

  10
  1
 2. Hadde jeg vært eier av facebook, twitter eller andre sosiale medier ville disse fake news og konspirasjonsteoretikerne vært utestengt for lenge side. Makan til sprøyt fra disse profeter og synsere. Lytt heller til fagfolk som har kunnskap.

  2
  6
 3. I disse tider, og kommende tider, er det viktig å være oppmerksom på hva vi kan få lov til. Dersom det ikke blir lov å lese Bibelen, er det viktig å memorere bibelvers og huske disse.

 4. Du fremstår helt komplett idiot, Kjell. Pence hadde ikke noe valg. Det VET du.
  Dessuten ville han fremstått som en Judas i det amerikanske folkets øyne, dersom han prøvde å hjelpe dictator-wannabie Trump med å begå et statskupp.
  Pence kommer fra dette med æren og integriteten i behold, mens Trump må leve resten av sitt miserable liv i vanære og skam. Trump er tidenes største RINO, BY FAR!!

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.