Dutch Sheets: Krigsengelen Mikael sendt til Washington

Mens Trump tilhengere og konservative kristne som støtter president Trump og kristne verdier er i sosial lockdown verden over etter at de store sosiale plattformene har slått ned på ytringsfriheten, er det mange som er usikre på hva som skjer. Skal vi tro Dutch Sheets siste oppdatering til sine bønnekrigere er engelen Mikael, en krigsengel nå sendt til Washington for å se til at Guds planer blir gjennomført. “Politkere presser hardt på for å bringe president Trump bort og ut i vanære så raskt som mulig. Media spinner ut løgner og manipulerer sinnene til millioner av amerikanere. Samtidig slår mogulene som eier de sosiale plattformene ned på ytringsfriheten til konservative,” sier Sheets i sitt budskap til menighetene.

“Det vil være forbausende dersom ikke vi forstår de åndelige makter og hvordan de mørke åndene opererer. Fienden (djevelen) har sendt en storm av raseri, forførelse og falsk informasjon mot Amerika,” sier Dutch Sheets og fortsetter: “Vi vet at Herren vil åpne munnene til de som kjenner Herren og motstå dette.  I de siste tre dager har jeg følt at noe betydningsfullt er i ferd med å skje. Beslutninger av utrolig sjokkerende proporsjoner er i ferd med å bli fattet. -Jeg kjenner dette i min ånd,” sier Sheets som med rolig stemme snakker om det som er i ferd med å skje. Jeg tror at dette er hvorfor Gud har valgt denne tid til å sende Mikael, en av de høyest rangerte englene til Washington DC. Mikael er Guds krigsengel. Han er Guds sterkeste og mest mektige engel og han har kontroll på hva som skjer. Jeg vet ikke alt, men det at Gud sender Mikael til Washington har tatt tingene opp på et nytt nivå. Gud vil ikke bli stanset, Han vil ikke bli beseiret. Herren ser alt som utspiller seg, Han er verken nervøs eller usikker og Han vil beskytte sitt navns ære som fiendene har spottet,” sier Dutch videre. Gud vil steppe inn i situasjonen for at frykten for Ham vil bli håndgripelig og de som opererer i mørkets makt vil bli kastet ned. Alle forførende handlinger vil bli avslørt. De vil se at det er Gud selv de har gått i mot. Han vil fjerne dem i vanære fra de høye punkt på fjellene hvor de har reist seg ved deres planlegging. De som ser ut til å være beseiret vil plutselig reise seg og ta sine plasser, og det vil skje brått. Gud beskytter ikke noen mann, eller noe politisk parti. Han beskytter sin pakt og planer for Amerika. Han beskytter de uskyldige.

Gud vil gripe inn gjennom sin makt og vil se til at hans rikes hensikt vil forbli fast. Han er i stand til å ta de som er Hans salvede, enten det er i det sivile området eller i det åndelige området, i disse stormfulle tider og inn til det de er tildelt. Han vil gjøre alt dette for sin utfoldende rikes hensikter. Vi sier til Amerika, Vær rede for at Guds folk skal komme frem i en skala aldri tidligere sett siden vår nasjon ble grunnlagt. Disse vil føre nasjonen til seier som har blitt profetert igjen og igjen. Tiden er inne sier Sheets og viser til Sal 36,1-4 Til sangmesteren; av Herrens tjener, av David. Syndens ord til den ugudelige er i mitt hjertes innerste*. Det er ikke gudsfrykt for hans øine. For en smigrer ham i hans øine ved å finne hans synd, ved å hate ham*. Hans munns ord er urett og svik; han har latt av å fare viselig frem, å gjøre godt,” siterer Sheets og rettleder så hvordan bønnekrigerne skal be i dag og legger frem sin bønn for Herren.

2 tanker om “Dutch Sheets: Krigsengelen Mikael sendt til Washington

  1. Viss Sheets er like pålitelig som andre «profeter» som en ser på YouTube, vet vi hva resultatet blir. Men er dette som hevdes sant, blir det en sjokkbølge i mediaverde.
    Om noen dager kommer svaret….

  2. Han sier klokelig at trump ikke kommer til å sitte som president!
    Guds planer blir gjennomført! Biden blir president!
    Det står tydelig i Bibelen at alle myndigheter er innsatt av Gud!

    Er det virkelig noen her som ikke tro på dette?

Det er stengt for kommentarer.