John Hagee om tiden vi lever i: Det kommende antikrist-systemet

Pastor John Hagee (80) i Cornerstone Church i San Antonio, Texas er blant dem som har overvunnet Covid-19 og Coronaviruset . “Kirkene må være stengt ned mens Planned Parenthood kunne holde åpent for å drepe babyer,”  de gav dem endog 500 millioner dollar slik at de kunne fortsette å drepe babyer, men steng ned kirkene som forkynner at det er seks ting Gud hater, og en av dem er dem som utøser uskyldig blod,” proklamerer 80 åringen. Myndighetene løslot en tredjedel av kriminelle hvor noen av dem ennå vandrer løs, mens de fengslet en kvinne som måtte gå på jobb for å kunne fø barna sine, er blant det Hagee fastslår i sin tale.

Hagee ble senere rammet av Coronaviruset -og sier nå at Covid-19 sykdom oppleves som en litt tøff influensa. Under sin tale i sommer sa Hagee dette: “Hvis vi ikke kjemper for vår frihet, vil friheten bli tatt fra oss. Friheten til å tale og ytre seg er under sterkt press i hele den vestlige verden. Etter at de sosiale plattformene nå har tatt livet av ytringsfriheten i den vestlige verden, applaudert av msm og Trump hatere, er det bare et tidsspørsmål før religionsfriheten også er noe som tilhører fortiden. I sin tale legger Hagee frem det han tror vil komme under det kommende antikrist-systemet.

Facebook Comments

1 tanke om “John Hagee om tiden vi lever i: Det kommende antikrist-systemet

  1. Under antikrist vil alle mennesker bli tildelt sin egen facebookside. All betaling vil skje via den. Bare facebooks nye kryptovalutta vil kunne brukes. Facebooksiden er kanskje det omtalte dyrets bildet som endog kan tale.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *