Palestinske terrorister angrep ambulanse gitt til Israel av John Hagee Minestries

heart-to-heartEn av de åtte ambulansekjøretøyene som er donert til Israel av John Hagee ministries ble tidligere i juli angrepet av palestinske terrorister som åpnet ild mot ambulansen.  Hagee Ministries har donert en rekke ambulanser til Israel gjennom  Heart to Heart som er en organisasjon som jobber i Israel med å redde liv gjennom helsepersonell, ambulansetjeneste og blodbank organisasjoner. Heart to Heart  direktør, Jonathan Feldstein  forteller til “Breaking Israel News” at mer enn 30 000 liv har blitt reddet gaver gitt fra John Hagee’s organisasjon.

På grunn av de palestinske angrepene har organisasjonen mistet to ambulanser som var gitt av kjærlighet og med den intensjon å redde liv, sier Jonathan Feldstein om Hagee Minestries gave. “Mens jøder forsøker å redde liv over hele jordkloden tar ikke fienden pause i sine forsøk på å skade jødiske liv. Ulike palestinske grupper som opererer ut fra Gaza og den såkalte Vestbredden som vi i Skriften kjenner som Judea og Samaria har i flere tiår levd og åndet for å drepe jøder og frata dem landet gitt dem av Gud.

https://youtu.be/uRyWYjnqY4A

2 tanker om “Palestinske terrorister angrep ambulanse gitt til Israel av John Hagee Minestries

  1. Ifølge koranen er alle midler tillatt mot jøder og vantro. Skremmende at Norge slipper inn et stort antall muslimer til Norge.

Det er stengt for kommentarer.