Palestinsk påsketerror skadde israelsk soldat

kniv-terror-påskeEn israelsk soldat ble torsdag utsatt for et palestinsk knivangrep i  Tel Rumeida på Hebron. Den israelske soldaten ble alvorlig skadd og sendt til Shaare Zedek Medical Center i Jerusalem for medisinsk behandling. Hans skader ble der nedgradert til lettere skadd. Under angrepet kom flere israelske soldater til og skjøt og drepte de to palestinske terroristene som stod bak drapsforsøket på den israelske soldaten.  Siden slutten av september har Israel vært utsatt for en omfattende palestinsk terrorbølge og tallet på døde og skadde som en følge av palestinsk terror stiger for hver eneste uke som går. (kort-nytt)

3 tanker om “Palestinsk påsketerror skadde israelsk soldat

 1. Påsken er en hedensk feiring! Høytiden om den usyredes brøds høytid er i neste mnd. Og staten Israel kan vel diskuteres. Nå det snakkes om Israel i bibelen så er det vel men til å være de 10 stammene i nord. Jødene var jo av Judah og levde i Judah.
  Judah og Israel gikk til krig mot hverandre.

  Her fra StoreNorskeLeksikon:

  Judariket, det sørligste av de to riker som oppsto da kong Salomos rike ble delt i to etter hans død (ca. 928 fvt.). (Må ikke forveksles med det romerske navnet Judea.)

  Ifølge tekstene i Den hebraiske bibel omfattet det opprinnelige Juda etterkommere av Judas og en del av Benjamins stamme (1 Kongebok 12). Nordriket, Israels rike, fikk sine egne konger og en noe annerledes religiøs tradisjon. De to landene lå ofte i krig med hverandre, i andre perioder var de allierte. Etter at Israels rike ble erobret av assyrerne i 722 fvt, og en stor del av befolkningen ført i eksil, var Juda rike den eneste israelittiske staten i området.

  Jerusalem var både hovedstad og religiøst sentrum i Juda gjennom hele kongetiden. Landet ble styrt av konger (og en dronning (Atalja) av Davids slekt, helt til byen ble erobret og ødelagt av babylonerne i år 586 fvt. En stor del av landets befolkning ble ført i eksil til Babylon, der de fikk beholde sin nasjonale egenart. Siden de bortførte kom fra landet Juda, er det vanlig å bruke betegnelsen jøder (judeere) fra denne tiden.

  Etter eksilet

  Da kong Kyros av Persia ga jødene tillatelse til å vende tilbake til Jerusalem nesten femti år senere (i 539 fvt.), bosatte de hjemvendte seg i det tidligere Juda. I rundt to hundre år var landet en liten jødisk tempelstat med religiøst selvstyre, men offisielt en persisk provins kallt Jehud (Juda). Også da senere begivenheter førte til både selvstendighet og til at landets grenser ble utvidet, forble navnet knyttet til dem som i følge tradisjonen var etterkommerne av Juda stamme.

  Da romerne erobret landet i år 63 fvt. innførte de den latinske betegnelsen Judea, som omfattet et langt større område enn det tidligere Juda.

  Så litt påskehistorie på engelsk:

  Fra “The pagan-christian connection exposed” av Michael Rood
  “Easter reconsidered
  When Nimrods wife, Tammuz mother, died many years later, the exhalted queen of heaveb was sent back to earth by the gods on the first s-u-n-day after the vernal equinox. She arrived in a giant egg, which landed on the Euphrat river and broke open to allow her to emerge, reincarnated as the bare breasted godess of fertility and sexual desire. Her new name: Ishtar-Easter. To prclaim her divinity, Easter changed a bird into an egglaying rabbit. On the western slope of Hinnom valley in Jerusalem, in the dingy depts of the Canaanite caves designated for the worship of Easter and her son nTammuz, the priests of Easter would inpregnate virgins on a alter of Easter at the Easter sunrise service. One years later the priests would sacrifice those three-month old infants on the same alter, and dye eggs in the blood of those sacrificed babies…..”

  En evig suppe.

  Passover/ Usyredesbrøds-høytid/ Pesach

  Nå er det Adar II i følge tidsregningen i bibelen og det er Purim som feires.
  Neste mnd er Nissan og 14 dag i denne mnd er Passover (Nissan 14). Det vil da bli fre.22.apr.2016. Som er her helt riktig i følge bibelen, og denne høytiden er satt for evig tid! Og det er en høytid som er YHWH`s og Israel er pålagt å holde disse til den tiden de er satt.

  Det er hva jeg har lest i bibelen da blir jo Påsken litt på feil tid. Hvem er det da denne høytiden går tilbake til? Nimrod ?? Baal?? Osiris?? ISIS??

  Her er YHWH Israels gud`s høytider:

  2016 Biblical Feast Dates

  On the Hebrew/Biblical calendar a day begins and ends at dusk (See Genesis 1).
  Accordingly, each of these Feasts begins and ends at sundown.

  •Passover: April 21-22, 2016

  •Feast of Unleavened Breads: April 22-29, 2016

  •Feast of First Fruits: April 23-24, 2016

  •Counting the Omer: April 23 – June 11, 2016

  •Feast of Weeks (Pentecost): June 11-12, 2016

  •Feast of Trumpets: October 2-3, 2016

  •Day of Atonement: October 11-12, 2016

  •Feast of Tabernacles/Shelters/Harvest: October 16-23, 2016

  •The Eighth Day: October 23-24, 2016

  • Jeg vil oppfordre deg til å lese hva BIBELEN sier, (og da mener jeg HELE BIBELEN, ikke et norsk leksikon) og så komme tilbake og fortelle hva GUDS ORD sier angående påsken og jødene. Hvordan påsken ble innstiftet fra første tid, etter utgangen av Egypt og videre.

 2. Birgir. Har du lest hele det jeg har lagt ut? Og nei det er helt feil det kommer fra Nimrods tider.
  Leser du ikke bibelen Birgir?

  Du er passe fjern fra sannheten når du ikke kan historien!

Det er stengt for kommentarer.