Kenneth Copeland’s “salvede” president-kandidat, Ted Cruz, i trøbbel etter påstander om at han skal ha vært utro med fem forskjellige kvinner

cruz-ferdig-skandaleTed Cruz, som er en mulig amerikansk presidentkandidat kan være i trøbbel etter at en rekke medier nå kan avsløre at kandidaten som har mest støtte blant kristne velgere, skal ha hatt vært utro med fem forskjellige elskerinner. Saken blir nå rapportert av en rekke amerikanske medier, deriblant The Political Insider, USA Politics Today,  National Enquirer og en rekke andre nettsider forteller at en mulig sex-skandale kan felle den amerikanske kandidaten som har fått støtte av blant annet Dr Michael Brown og av Kenneth Copeland som hevdet at Ted Cruz er “kalt og salvet” av Gud til å bli USAs president.

Dersom rapportene som nå blir omtalt på flere nettsteder og ikke minst på sosiale medier er sanne, kan dette være begynnelsen til slutten på Ted Cruz sjanse til å bli republikanerens kandidat til å overta etter Barack Obama. En av dem som allerede har kommentert saken er You Tube profilen Mark Dice. Dersom historien til “the National Enquirer” ikke holder vann, -kan the National Enquirer stå foran et søksmål som kan sende dem rett i konkurs, og dersom beskyldningene er sanne vil det kunne ødelegge valgkampanjen for Ted Cruz og hans ekteskap.

https://www.youtube.com/watch?v=ZG0oO_bjfek

Også den liberale You Tube personligheten David Packman som gjennom sitt David Packman show har over 205 000 faste følgere har også kommentert de omfattende skriveriene om Ted Cruz og den påståtte skandalen. David som har et relativt populært talkshow hadde opprinnelige ikke tenkt å si noe om saken, men siden historien ikke kommer til å forsvinne av seg selv, har den liberale You Tube profilen valgt å ta opp beskyldningene i sitt talkshow. Snakk om kaos den amerikanske valgkampen er i ferd med å utvikle seg til å bli. “Jeg tror ikke dette vil gå bort av seg selv,” sier Packman i videoen under.

 

 

7 tanker om “Kenneth Copeland’s “salvede” president-kandidat, Ted Cruz, i trøbbel etter påstander om at han skal ha vært utro med fem forskjellige kvinner

 1. Der røk han. Han sanket i all hovedsak stemmer blant konservative kristne, og nå vil de nok vende dem ryggen.
  Clinton og Trump; Alle med forstanden i behold forstår hvem som er å foretrekke her.
  Trump har ikke engang noe å bidra med i et kommunestyre, og laaangt mindre i det hvite hus.
  Mannen er en uintelligent og arrogant klovn.
  Han arvet en mrd av faren og dyktige medarbeidere har mangedoblet formuen for ham! That it! Amerikanerne er rare, de applauderer å stenge grensene for muslimer, men tviholder på våpenlovgivningen. Fakta; Etter 9/11 har 33 mennesker blitt drept av terror i Amerika, mens 150.000 har blitt drept av skytevåpen. God dag mann økseskaft!!!

  • Sjelden å lese en mindre klok kommentar enn denne til Lund. Meninger er tatt rett ut fra luften, uten noen begrunnelse!
   Alt det som skrives her er omvendt av sannheten, det er Donald Trump som er å stole på. Han vil bli en meget god president, og sammen med høyresiden i europeisk politikk, kommer nok verden på skinner igjen…

 2. Myhren; Som vanlig er det bare høyrepopulistisk tomt snakk fra din side. Hadde jeg ikke visst fra før at du faktisk er SÅ bortreist, ville jeg trodd at kommentaren din var en spøk!
  Jeg blir direkte kvalm av å tenke på at du kaller deg kristen?

 3. Dessuten lyver du Myhren; alt er faktabasert. Går det helt rundt for deg?

 4. Donald Trump står neppe bak dette, men det kan være lurt å huske på at direktøren for National Enquirer er venn av Donald Trump.

 5. Svært mange nordmenn tror at republikanerne er noe lignende FRP. Dette er meget galtl.Republikanerne er konservative og har en tydelig og klar retning, mens FRP er et populistisk og liberalt parti, som vingler i alle retninger, etter hvor det er stemmer å hente.

Det er stengt for kommentarer.