Østerriksk avis: Mot full lockdown av landet i 10 dager og lov som gjør vaksinenekt straffbart

Den østeriske avisen Kronen skriver at hele landet vil stenge ned i ti dager fra og med mandag – for både vaksinerte og uvaksinerte. Det meldes også at de som første land i EU jobber med en lov om obligatorisk coronavaksinering. Landet har fra før av hatt en nedstengning kun for de ikke-vaksinerte – noe som har betydd at uvaksinerte bare unntaksvis har hatt lov til å gå hjemmefra. Samtidig har politiet gått fra butikk til butikk får å jakte ned uvaksinerte som forsøker å skaffe seg nødvendige produkter.

Torsdag ble det klart at to av landets delstater, Salzburg og Oberösterreich, må stenge ned på grunn av smittesituasjonen. Nå skriver Kronen at det er ventet at regjeringen skal kunngjøre enn full nedstenging for hele landet på en pressekonferanse fredag morgen – denne gangen for alle landets borgere. Nedstengningen vil ifølge avisen iverksettes fra og med mandag, og vil i første omgang vare i ti dager – med mulighet for forlengelse i ytterligere ti dager til.

Kan bli første landet til å lovpålegge vaksine
Avisen har også opplysninger om at det fra og med januar 2022 vil bli innført en lov om obligatorisk coronavaksinering, såkalt «allmenn vaksineplikt». Dette vil i så fall gjøre Østerrike til det første landet i EU med allmenn vaksineplikt for coronaviruset. Kronen skriver at loven vil åpne for å kunne bøtelegge og straffe personer som nekter å vaksinere seg.  Fascismen er i ferd med å legge sitt åk over Europa på nytt. Corona-fascisme og slagordet “mitt liv, min kropp” har ikke lenger betydning.

25 tanker om “Østerriksk avis: Mot full lockdown av landet i 10 dager og lov som gjør vaksinenekt straffbart

 1. Skremmende og dyrets merke er på vei!
  Jesus kommer snart igjen! Ta ikke sprøyten som gjør blodet urent
  Jesus kommer i sin tid. Stå i mot dyrets merke og holdt ut.
  Guds menighet har gått gjennom trengsler tidligere. Obligatorisk og bøye seg og hylle keiserens genius. Kristne lot være og bli kastet til løvene.
  Hold din gudsdyrkelse ren, bli ikke besmittet av urenheten i vaksinen.
  Gud går med deg i kampen mot Dyrets og dyrets merke.

  4
  3
  • Den som skal i fangenskap , må gå i fangenskap….

   Bedre å gå i fangenskap en og ta vaksinen, bedre å bli drept og dø for Jesus en og ta vaksinen.

   Hold ut og ha tro !

   4
   6
  • Hva med testen da, som jeg ikke visste hva inneholdt og tok i uvitenhet grunnet falske symptomer som gjorde at jeg ble redd og tenkte jeg burde teste meg for sikkerhetsskyld. Jeg er kjempefortvilet over at jeg tok den.

   1
   1
  • Til Betina,

   Nå fikk jeg riktig vondt av deg.
   Det smerter langt inn i ryggmargen å høre at du har slike kvaler.

   Jeg er ikke sikker på om du ønsker å høre det fra meg, men jeg kan ikke forstå at Gud noensinne ville anklaget deg for å tatt en covidtest. Dersom, og jeg mener ikke det, dette skulle vært en synd så er jeg sikker på at Jesus tilgir større synder som du gjør hver eneste dag.
   Dermed er min påstand at det viktige er at vi har vår sak i orden med Jesus. Når jeg en gang skal stå foran Guds trone og mine mange synder, feil og mangler listes opp, er jeg helt trygg på at Jesus vil si at “Jeg går god for denne personen. Jeg har sonet for hans synder også!”. Det har han sagt han vil gjøre for alle som tror OG tar i mot. Det stoler jeg på.
   Og selv om du og jeg kan være uenige om småting her nede, så tror jeg at så lenge du også har Jesus som din frelser og advokat er jeg sikker på at vi treffes i himlen om ikke altfor lenge.
   Jeg håper det er greit for deg at også jeg er med å ber til Gud om at du må få fred for dine bekymringer.
   …jeg kommer nok til å gjøre det uansett – sammen med mange andre.

   11
  • Betina.
   Mange lot seg teste og ble testet uten helt å vite hva det var og hva disse testene inneholder.
   Gud ser alle våre dumme valg og vet at vi bare er mennesker.
   Folk var ikke så opplyste da som nå.
   Dem som tok testen i tro på at det var en normal medisink test som en blodprøve eller noe lignende har ikke gjort noe som overtrer Guds lov.
   Å ta vaksinen er et veldig bevvist valg, spesielt når vi vet at den skader. I begynnelsen av dette viste ingen noe som helst. og gjorde ting i god tro. Ikke gi opp og ikke la frykten lamme ditt åndelige liv.
   Gud er på din siden Betina. Han vet alt, Han kjenner oss ut og inn og mye bedre enn vi kjenner oss selv.
   Frykt ikke. Kast din bekymring på Herren Jesus Kristus.
   Vi skal huske på deg på husmøtet i kveld!

   5
   3
  • Enkelte her må være besmittet av en fryktens ånd…Å ta en test er da ikke synd, og ikke farlig! Ring Svein Magne Pedersen og få forbønn mot frykt! Nå!.

  • Otis! Jeg vet hva frykt er, og jeg har vært løst fra frykt som jeg opplevde som barn, jeg ble helt løst fra det etter å ha vært kristen i 2 år. Det var ingen SMP den gang som løste meg fra frykt etter en uheldig opplevelse som barn, det var kun Jesus.
   Du bør ikke bagatellisere hva andre kjenner på, poenget er at frykten for å gå fortapt, er det bare Gud som kan komme å overbevise en om. At jeg er redd testen har merket meg, er grunnen til min frykt som jeg aldri har kjent maken til. Jeg vet også hvordan det er å kjenne Guds fred, Gud har faktisk vandret med meg på tross av mine feil og mangler i mange år. Jeg har også ringt SMP to ganger. Jeg har opplevd mye med Gud i mine over 30 år som troende, jeg velger å være litt åpen for jeg har vel ikke så mye å tape. Vi er mennesker, og har vel alle som en fått noen riper i lakken gjennom livet. Noen små, andre store, de trengs det gjerne litt dypere behandling fra Gud til å ordne. Jeg vil ellers takke deg fri pinsevenn for at dere vil huske meg i bønn, det er mye tårer og fortvilelse som jeg ikke nevner for at noen skal synes synd på meg, jeg er bare bunnløs fortvilet i hjertet. Takk også til deg Qanon for oppmuntrende ord.

  • Otis, det er sikkert fint for noen å kunne ringe til Svein M Pedersen, men man kan ha HVEM som helst troende til å be for seg. Et barn , en ungdom eller voksen. Gud hører. Og svikter ikke.

   Hvis folk tror det må en Pedersen til så er det feil.

   Jeg har tenkt mye på deg Betina, og bedt og håper du kan få kjenne Guds fred i deg snart. Han har slik omsorg for deg og Gud ser deg ren og rettferdig himmelen verdig.

   Joh 14:27

  • Hei Betina jeg ønsker du tar til deg dette ordet fra Gud : Min nåde er deg nok , den Gud elsker, den tukter han.
   Din angst for at du tok testen er en satans torn i kjødet, se på Jesus nå og ikke på bølgene som bruser .

  • En ting til Bettina, Guds veger er uransakelige og hans tanker er større en våres.
   Hør Lina Sandell sin sang : Ingen er så trygg i fare , og bit deg spesielt merke i verset ingen nød og ingen lykke skal fra fader hånd dem rykke !

  • Betina/Hannah/Qanon/Rune/Otis
   Kan dere huske han?
   Odd Kåre Rabben.
   Fikk Hiv viruset ved blodoverføring.
   Han var bløder og ble AIDS syk og døde 17 år gammel.
   Ta med dere denne fantastiske sangen på veien
   Han vet hva lidelse og utrygghet var og bekjenner likevel
   https://www.youtube.com/watch?v=sJ0Iu0SeY9g

  • Takk Rune. Jeg klamrer meg til at det er håp for meg, men frykten ligger tungt over meg som noe jeg ikke rår over. Hadde det ikke vært for testen hadde jeg hatt tro for at Gud hadde hatt nåde for min feilsteg, det har bare satt seg fast i meg. Jeg var på møte for 3 uker siden, da en venninne av meg ble minnet om å spørre om jeg ville være med. Hun hadde ikke tenkt på meg deg dagen, og jeg satt og så hvilke møter som var tilgjengelig en liten stund før hun ringte. Så tenkte jeg det kanskje var Gud som minnet henne, for jeg hadde ikke vært på møte på lenge. Jeg prøver å tenke rasjonelt, men det er ikke lett når frykten styrer. Om Gud refser meg, er det bedre enn å ende i fortapelsen, jeg vil bare tilhøre Jesus.

  • Hør Betina, dine tanker er paranoide, det er frykt tanker og de er ikke fra Gud. det er hva jeg mener når jeg skriver du har en satans tårn i kjødet som plager deg , din trøst må være at selv om satan plager deg , fører dette deg bare til å søke Gud enda mere , la nå dine tanker fare , for med alle dine tanker å bekymringer , så kan du ikke frelse deg selv.
   Nå vil jeg at du skal si til Jesus : jeg orker ikke mer , nå legger jeg meg helt i dine hender Jesus og lar mine tanker og bekymringer som satan har påført meg fare langt bort.

   Husk at Jesus har lovt at dem som kommer til han vil han ingenlunde støtte ut , husk nå det.

   2
   1
  • Rune, takk for påminnelsen om den frykten, og for å si det sånn, så er det en tung byrde å bære, og jeg orker det egentlig ikke. Skal prøve å legge det på Jesus, selv om jeg har ropt i mitt indre om Guds fred i mitt hjerte.

 2. Hei Betina. Forstår du er fortvilet. Kona tok den før hus skulle innlegges på sykehus.
  Hun sa hun følte seg dårlig fysisk etterpå men det gikk over etter noen dager.
  Hun har sagt nei til vaksinen flere ganger nå. De ringer fra kommunen og hun takker høflig nei. Det er et samvittighetsspørsmål for oss.
  Jo mer de presser, jo mer sikker blir hun på at hun ikke vil ta denne vaksinen.
  Men at det kan bli vanskelig å stå i mot presset skjønner vi alle etterhvert.
  Det viser seg jo at vi ikke har så mye fritt valg lengre.
  Alle skal tvinges.

  • Takk Geir for forståelse. Jeg tok testen i oktober for over et år siden, det var ingen kunnskap om den på det tidspunktet som jeg visste noe om. Etter noen måneder kom jeg over en artikkel, og da ble jeg virkelig fysisk dårlig i noen dager, men det gikk over og jeg tenkte ikke så mye mer over det inntil for 5/6 uker siden, da jeg hørte en undervisning som varte i 5/6 timer, jeg måtte slå av etter det var under en time igjen. Siden da har jeg vært livredd for å ha blitt merket og er fortapt. For de som ikke tror, har det ingen betydning, men jeg har vært kristen/troende i mange år. Så jeg tar ikke lett på noe lengre, selv om jeg har hatt det jeg vil kalle som en frafallsperiode etter år med utfordringer. Jeg har aldri sluttet å tro på Gud fordet, og jeg har kjent at Han har vært med i sorg og glede. Nå er jeg bare redd.

  • Betina , kan jeg spørre hvem du lyttet til? Vil du helst ikke svare, ikke føl deg uhøflig med å bare la det stå ubesvart, det er helt ok😊
   Men jeg kommer nok til å lure veldig lenge…

  • Jeg husker ikke hva han het, men det var ingenting i veien med undervisningen som jeg kunne finne. Det ble backet opp med bibelvers og han gikk såvidt jeg husker også til grunnteksten. Han nevnte ikke testen i den videoen, vet ikke om han har nevnt den i noen andre, men andre har jo mye informasjon om den. Det er skremmende. og jeg har aldri hatt problemer med å høre radikal forkynnelse som jeg heller vil oversette med, forkynnelsen av Guds ord uten å legge til eller trekke fra. Takk for omtanke Hannah.

  • Takk for svar Betina.
   Jeg har lest alt du skriver til oss alle og får bare helt enormt vondt av deg…
   Vær ikke redd Betina, fyll deg med Guds ord, hør på lovsang hver dag, denne sangen betyr mye for meg. Da er det bare Gud og meg. Han elsker deg over alt på jord Betina…

   https://youtu.be/qnN9Zz6BBzs

   Må Gud velsigne deg rikelig. Ønsker deg den beste helg på jord.

 3. Det burde komme et ramaskrik i befolkningen mot slike tiltak og lover som pålegger vaksine eller bøtelegger deg dersom du ikke vil ta.
  Her burde folk reise seg, men gjør det ikke.
  Hvorfor? Folket er lammet, splittet, det er dype motsetning og kristne er like splittet.
  Dette skjer fordi Gud tukter nasjonene og folket til omvendelse.

  • I Østerrike vil eliten innføre obligatorisk vaksine. Hvis det er noen som ikke vil vaksineres ikke blir det bot. Hvis boten ikke blir akseptert havner vedkommende i fengsel. Blir fengsel på meg hvis dette skjer i Norge. Utelivsbransjen roper nå på vaksinepasset slik at de ikke mister den høye omsetningen til jul. For det er jo de uvaksinerte som smitter så en restauranteier. Rart at nå når 90% er vaksinert at det er de stakkers 10% som øker smittetallene. Også er det mange som har vanlig influensa og lungebetennelse nå, også fullvaksinerte. Men det skilles ikke virus, alt er liksom corona bare for å få i gang coronapasset. Vi får altså et CP pga influensa virus? Fy flate for et bedrag. 😡 Vi går nå på hodet inn i et diktatur.

  • Godt å höre at noen ser at dette er akkurat det du skriver ja. Dommen er over Norge. Vi fortsetter å leve som för.

  • Til Arnt:

   Først: jeg er ikke for å innføre koronapass og måten de gjør det på i Østerrike mener jeg er feil.

   Men jeg tror du har misforstått litt rundt vaksinerte, uvaksinerte og smittespredning. Dersom man ser litt stort på det, så er det i seg selv ikke noe problem at vaksinerte eller uvaksinerte smitter den ene eller andre. Det som er problemet er at for mange blir syke. Og for mange blir veldig syke og må ha behandling på sykehus.
   Og dersom vi ikke har plass til å ta imot og mangler intensivsykepleiere til å behandle da har du og jeg et kjempeproblem dersom vi blilr alvorlig koronasyke.
   Det er spøkelset vi kjemper mot.
   Jeg vet at sykehuspersonalet begynner å bli ganske utslitt, jeg vet at andre pasienter må vente på en etterlengtet operasjon fordi vi må ha plass til covid-pasienter. En slik situasjon ønsker ingen.
   Og når vi har en overrepresentasjon av uvaksinerte blant de mest alvorlig syke så bekymrer det meg. Hva kan jeg gjøre for å være med å hindre at folk blir smittet og syke. Jeg unner ingen å bli syk av covid – vaksinerte eller uvaksinerte.
   Virkemidlene kan vi være uenige i, men noen må gjøre noe slik at der er plass til deg eller meg dersom vi blir rammet. Og uansett hva de velger å foreslå er det alltid noen som er uenige.

Det er stengt for kommentarer.