Rettferdigheten seiret: Kyle Rittenhouse frifunnet på alle punkter -juryen enige om at det var selvforsvar

Kyle Rittenhouse (18) var tiltalt for å ha drept to demonstranter i Kenosha i USA i fjor. Nå er han frifunnet på alle punkter. Se kjennelsen og 18 åringens reaksjon etter at juryen frifant han på alle områder. Rittenhouse var tiltalt for å ha skutt og drept to personer og såret en tredje i selvforsvar da aktivster fra BLM og Antifa gikk til angrep og jaget ham. Den da 17 år gamle ungdommen flyktet for livet og ble tvunget til å skyte for å beskytte sitt eget liv. Det er ventet at Black Lives Matter aktivster og terrorister fra Antifa vil ty til gatene i raseri over frifinnelsen.

Se øyeblikket da 18 åpringen ble frifunnet på alle punkter. Det bli tidlig i saken klart at Rittenhouse handlet i selvforsvar, noe enhver har sett videoene fra hendelsen kan se. Robert i Blazing Press utbrøt “Prise God” da frifinnelsen ble lest opp

MSM, CNN og de andre venstrevridde medien har fremstilt Rittenhouse som en kaldblodig morder, men videoer som viste hva som skjedde, etterlot ikke tvil. Dette var selvforsvar og Rittenhouse skjøt fordi hans eget liv var truet. En rekke videoer fra hendelsen som opprinnelig ble lagt ut på YouTube er fjernet av sensuren, men på Rumble ligger det videoer som viser hva som skjedde og hvorfor Rittenhouse saken endte i frifinnelse. Dette viser bare hvor vitktig det er å ha en juryordning som i USA som innebærer at man blir dømt av sine likemenn og ikke av en opphøyd gruppe som er godt lønnet av systemet.

3 tanker om “Rettferdigheten seiret: Kyle Rittenhouse frifunnet på alle punkter -juryen enige om at det var selvforsvar

  1. Yes! Det finnes håp og rettferdighet!
    Men ett spørsmål må være om det finnes for mange våpen i omløp i USA….Hva gjør en 17-åring med våpen på åpen gate? Og han ble møtt med et våpen mot seg.
    Men den amerikanske våpenloven lar seg vanskelig stramme inn. For mange banditter har våpen og de kommer aldri til å levere dem inn hvis det blir forslag om det.
    Vi nordmenn kan vanskelig forestille oss våpenkulturen der borte.

    • En må virkelig være glad for at vi bor i et land der det ikke er greit å spasere rundt i gatene med skarpladde geværer og pistoler. Derimot er det på grunn av innvandringen fra krigsområder blitt helt nødvendig at politiet – og KUN dem – alltid bærer våpen. Og KAN bruke dem. Slik er det blitt etter at politikerne har ødelagt gamlelandet.

  2. Kjenner ikke detaljene, men regner med at amerikanske lover er fulgt, og er glad på den frikjennes vegne. Vet dog at I USA er religiøsiteten og kriminaliteten himmelhøy. Der er både fengselsvesen og megamenigheter vekstnæringer i fattige områder. I det sekulære Norge er det tryggere og bedre.

Det er stengt for kommentarer.