Konspirasjonsteoretikerne får rett. FHI: Ikke usannsynlig med jevnlig vąksinering.

“Ja, hva skal man si til dette?
De såkalte “konspirasjonsteoretikerne” virker få rett hele tiden. De burde nå omtales positivt som de forutseende og kloke mennesker de er som har oppdatert seg på det som av den betalte bløffgjengen med faktasjekkerne kalles “useriøse sider” og “useriøse kilder”, “useriøse forskere” og “useriøse leger” etc, men som er mer seriøse enn det mainstreammedia og faktasjekkerne er til sammen.Scenariet med flere vaksineringer jevnlig legges nå frem fra FHI som ikke usannsynlig. Man slipper “nyheten” gradvis og så får det spre seg slik at de vaksinerte venner seg ved tanken som er at de må ha “More of the same”. De to første vaksineringene virker ikke, de sluttet å ha effekt (om de noen gang hadde det) langt tidligere enn myndighetene hadde antatt, og menneskene som trodde de var trygge (noen skrøt faktisk åpent av at de var fullvaksinerte) må ha nye doser, flere doser, så det blir jevnlige vaksineringer i årene fremover,” skriver Malvind Børresen torsdag.

“Altså: Flere stikk i armen, flere eksperimentelle væsker i kroppen, flere bivirkninger av ulike slag. Og en periode med venting på neste vaksine og neste og neste…..
“FHI om framtiden: – Ikke usannsynlig med jevnlig vaksinering
– Hvor lenge regner man med at virkningen av den tredje, såkalte boosterdosen med vaksine vil vare?
Dette spørsmålet stilte vi fagdirektøren for smittevern hos Folkehelseinstituttet (FHI) Frode Forland. Svaret var kanskje gitt på forhånd:
– Nå spør du mer enn noen vet eller vil kunne svare på, sier Forland.
Svekket virkning
Fagdirektøren bekrefter at virkningen av de to foregående dosene med vaksine svekket seg hurtigere enn hva man først hadde trodd og håpet på.
– Vi ser at det er en viss nedadgående effekt på vaksinen blant våre eldste, som var den første gruppen av befolkningen som ble vaksinert. Derfor ønsker vi nå å trigge immunsystemet hos alle fullvaksinerte, med en tredje dose.
Om befolkningen med tiden må regne med å bli trigget jevnlig med boosterdoser, kan han heller ikke svare på.
Må justere vaksinene
– Det vet vi ikke. Det er ikke usannsynlig at covid-19 blir et sesongbasert virus som kommer og går og som vi må justere vaksineringen etter.
– Altså at befolkningen må ta vaksiner jevnlig?
– Det er ikke usannsynlig.”

Kilde: iFinnmark

9 tanker om “Konspirasjonsteoretikerne får rett. FHI: Ikke usannsynlig med jevnlig vąksinering.

 1. Så bra!

  Mens nasjonalkonservative kristenfundamentalister og faktafornektende endetidsprofeter tviholder på deliriske åpenbaringer, godtar vitenskapen ny erfaring og tilpasser seg virkeligheten.

  Konspirasjonsteoretikere og spåkoner sier så mye rart og merkelig at de selvsagt også treffer rett.

  For oss som leter etter løsninger som virker, er det viktig å finne fakta, prøve og feile, og lære mer.

  2
  10
  • Du bør velge Jesus Kristus som frelser og Herre før det er for sent.
   I morgen kan du være død og da er det for sent.
   Ikke glem at Gud hater spottere og syndere. Han vil ikke felle en eneste tåre når han sender syndere i helvete hvor det skal være pine, lidelse og gråt og tenners gnissel!

   1
   2
  • Aragon nevner spåkoner…
   Jeg blir sammelignet med Rene Moses av en en annen her:

   (Rene Moses lyver, og fastsetter datoer, alle her vet at jeg sier bortrykkelsen kan komme i natt eller om år, og jeg må le)

   https://www.sokelys.com/laerer-gjennom-tjue-ar-tar-farvel-med-sine-elever-etter-a-ha-blitt-sparket-fra-jobben-fordi-hun-ikke-vil-ta-vaksinen/

   https://www.sokelys.com/horer-du-dronn-av-hovslag-fra-apokalypsens-rytterne-pa-den-hvite-og-rode-hesten/

   Og Moses , han i Bibelen, blir sammenlignet med oss når han løftet sin hånd og mirakler skjedde. «Vi skal stå med løftede hender i en åndelig krig» (!) sies det. Og Tore ber om å slippe å høre mitt sjeliske tull . Tore, du trenger ikke lese 😊 Gud er mektig til alt, men ingen kristen gjør som Moses.

   2
   2
  • Så Hannah – du ønsker oppmerksomhet. Du klarer ikke å legge det bak deg – nei vel. Vel, jeg er bekymret for din sjel, fordi den er på vei til å gå tapt – men du aner det ikke selv – og klamrer deg til enkle Bibelvers som Rom. 10:9-10.

   Da jeg kom fersk fra bibelskolen, møtte jeg en mormoner – og sa at du må bekjenne Jesus som Herre – så sa han, jeg bekjenner Jesus som Herre hver dag. Da ble jeg noe forvirret. Men så etter noen år, etter bla. å ha lest Galaterbrevet – så skjønte jeg at du kan ikke forvente deg som frelst, og bekjenne Jesus som herre, om du ikke er lydig fra ditt hjerte mot Ånden og Guds Ords åpenbarelse. Mormonerne tror også på Mormons bok – noe som skiller de bort fra fellesskap med Jesus.

   Ett eksempel – egentlig kunne jeg tatt frem mange – men det var en kvinne – som kalte seg kristen – hun var med i menigheten, men samtidig var hun samboer. Ikke bare det – men hun og min mor – gikk sammen om å skjule kristne flyktninger ett års tid – vel og merke hjemme hos denne personen A. Og A brukte denne lille familien på 4 – som sine slaver i ett års tid – og var hard mot dem.

   Men samme dame – når hun kom på møte – så gikk hun først fremst i lovsangen – og lovte Jesus – høyt opp med armene og henga seg til det. Hmm – noe som skurrer?

   Flykningene valgte å melde seg til politi etter ett år med slavearbeid – og ble sendt til det transittlandet de først kom til. Kort tid etter fikk A kreft – og så rett før hun døde – og min mor var der en uke før hennes død – så lå hun og forbannet flyktningene.

   Tror du hun var frelst?

   Jeg kunne ta masse sånne eksempler – når jeg var ny på veien – så forvirret dette meg. Eks. en “nyfrelst” mann kom inn i menigheten, fordi hans sambo hadde blitt frelst – jeg var da ganske fersk på veien – 3-4 år. Så han banet seg opp – og dyttet bort en gudfryktig kristen – som egentlig skulle få jobben i kontoret for pastoren – men så fikk han den isteden, og kom på toppen – og en nyfrelst jente på den tiden, som var herlig frelst – ble påvirket av denne – og mistet fokusen på Kristus, og henga seg til sjelisk tro.

   Da jeg en dag møtte disse 2 – og begge smilte til meg – bredt – så talte Ånden til meg “Falske hjerter” – og jeg ble litt satt ut. På den tiden var jeg naiv – jeg visste faktisk ikke hva å være falsk var.

   Men tiden viste det seg å stemme – den falske mannen – fikk barn som var temmelig gudløse, mine barn ble mobbet av iallefall en av de, på den kristne skolen – og til slutt forlot mannen bare kona og barna – og dro til Afrika – for å trene ett fotball-lag. Siden vet jeg ikke mer.

   Kvinnen som jeg sa var nyfrelst, og en stund henga seg til denne “åndelige” falske kristne – som jeg kjente nært i starten, mistet seg selv og glansen i sine øyne – etter noen år hun fikk kreft og slet med det over lengre tid. Men både jeg og kona skjønte at når hun refererte fra eks. tidligere gudsmenn hadde sagt, på skoleavslutning for våre barn (hun var rektor på en kristen skole) – så var det tomt og falskt – fordi hun levde ikke som hun sa.

   Rett før hun døde – så var jeg på kontoret hennes – og snakket med henne – og det var ett fryktelig demonisk nærvær i rommet. Jeg klarte ikke å puste. Å jo – vi snakket positivt – jeg hadde noen ærend jeg ville prate om.

   Så døde hun – og jeg tror hun gikk fortapt – jeg gråt i mitt hjerte – og ene jenta hun hadde ,var en stund bestevenn med min jente – og hun var temmelig usunn – var veldig opptatt av demoner ol.

   Så kom det en ny rektor på skolen – hun visste jeg var en bønnekvinne. Og da jeg igjen var på samme kontor som sist – men med en ny kvinne – så oste hele plassen av Guds nærhet.

   Det og mange andre historier – har lært meg å kjenne igjen – folk som kaller seg kristen – men når de hiver ut alt mulig rart, så tenker de ikke på at de deler det som ligger i hjertet – som Jesus sa:

   Da sa han til dem: Derfor er hver skriftlærd som er opplært for himlenes rike, lik en husbond som bærer fram av sitt forråd, nytt og gammelt.
   Matt 13:52

   Eller

   Ormeyngel! Hvordan kan dere tale godt, dere som er onde? For det hjertet flyter over av, det taler munnen.
   Et godt menneske bærer fram gode ting fra sitt gode forråd, og et ondt menneske bærer fram onde ting fra sitt onde forråd.
   Men det sier jeg dere: Hvert unyttig ord som menneskene sier, skal de gjøre regnskap for på dommens dag.
   For etter dine ord skal du bli kjent rettferdig, og etter dine ord skal du bli fordømt.
   Matt 12:34-37

   Det man har i hjertet, kan man ikke skjule – det blir åpenbart – for de som lever i lydighet – om enn ikke perfekt – fordi det finnes ingen perfekte kristne – alle synder og gjør feil – men en falsk kristen – eller en sjelisk kristen – tar frem ting, som ikke det er ånd i – og de verste forførerne – blander ånd og sjel – noe er det kraft over og andre ting er det helt på bærtur.

   Så nå er det din tur – å være ærlig – ikke mot meg – men mot Han du kaller din Frelser – fordi ikke alle som sier Herre, Herre kommer inn – og mange lever i selvbedrag, fordi de ikke kommer til sannhets erkjennelse.

   Du burde lese boken “Profet” med Frank Peretti (fås på engelsk)- dessverre ikke til salgs lengre – men hovedpersonen der, fikk en kallelse som ung – men kastet den bort – men da Gud kalte på Ham som voksen – så skjedde det aldri noe med hjertet før den dagen han sa til Gud – Hva er det som bor i mitt hjerte? – og da måtte han flykte – men Gud hørte bønnen – og fulgte han – til Gud fikk rullet opp alt som lå inne i sjelen hans – til han ble sønderknust. Den dagen kom den fortapte sønnen hjem – helt annerledes – og den veien er det som du må gå – men ingen kan tvinge deg til det!

   Du kan enten leve på narrativet du nå bedrar deg selv med – eller du kan gjøre som han jeg fortalte om – det er ditt valg! Men ikke forsøke å overbevis meg – før du virkelig har noe i hjertet, som slår inn i mitt hjerte – da vet jeg at du er en søster! Ikke før!

   3
   7
  • Aragorn

   Er du her for å forstyrre – eller er du her fordi Gud kaller deg, og du kan ikke la være? Du bør ikke undervurdere Gud – Han er mye mer mektig enn du tror – vær forsiktig så Han ikke fører deg til Korset – som Han gjorde med Paulus…..

   3
   2
  • Leste bare litt a d Tore skrev, begriper ikke hva han holder på med…

   Må si det er det merkeligste….
   Tror d var nevnt både ordet gudløs samboer falske hjerter, noe var «frelst» og noen var ihvertfall ikke, og noen hint om at noen falske fikk kreft.

   Hva har dette med meg å gjøre?

   Tror du må kaste ut demonutdrivelesbøkene fra USA og livets ord nå. Eller hva du leser….

   Ifølge ham er jeg ikke frelst😊
   Det er jo spesielt…jeg lurer på hva som egentlig skjer her inne, alt dette hatet mot meg😊 Hvordan kan en kristen leve med det?

   Man vet jo det -at det går ikke. Han skal sitte til bords med meg i himmelen, hvordan skal han klare det?
   Jeg sliter ikke med det😊

 2. Hvem har tidligere utelukket at dette var en hypotetisk mulighet?

  Jeg har ikke fått med meg en slik påstand.

  1
  2
  • Enig med Roperid

   Myndigheter og helseforskere har hele tiden vært usikre på hva som vil skje når man åpner opp. En befolkning er ikke en homogen masse. Der er så mange faktorer som spiller inn at man kun kan anta og håpe når man sier noe om hvordan en smitteutvilking vil gå.
   At VG og Dagbladet, og resten av msm som ingen her inne tror på, fremstiller den tabloide varianten gjør oss alle håpefulle. I neste omgang er vi alle like skuffet fordi det ikke gikk slik som vi håpet.
   Det har aldri vært noen fagfolk som har sagt at dersom vi setter inn dette ene tiltaket, eller disse to tiltakene så vil fasiten bli sånn eller sånn på den og den datoen. Der er for mange variabler til at fagfolk sier slikt.

   Jeg husker fremdeles Bjørn sine spådommer for høsten:
   “Til høsten og vinteren kommer massedød bland vaksinerte, når folks immunitetsforsvar går løs på indre organ fordi vaksinen gjør at de blir aktivert av ethvert ufarlig virus.”
   Pessimisten mente at så mange vil dø i høst at “Dette vil presse ned boligprisene fordi det vil bli færre boligkjøpere”
   https://www.sokelys.com/malvind-borresen-na-dor-flere-i-norge-av-covidvaksinen-enn-av-coronasmitten/#comment-1998342

   Jeg oppfordret han dengang til å selge huset, vente til massedøden var et faktum og kjøpe huset tilbake med god fortjeneste. Nå var det spøkefullt (eller kanskje sarkastisk?) fra min side, og jeg tror ikke Bjørn egentlig trodde på sine egne spådommer.

   Men ja, det er nå engang slik at pessimisten enkelte ganger får rett til slutt. Men ikke alltid.

 3. Det vert interessant å sjå om fase 5 oppfyllest.
  Me er no i november, men enno lang tid til mars.

  —- Etablere kaos og unntakstilstand. (November 2021-mars 2022)
  – Utnytte mangelen på varer og mat.
  – Forårsake lammelse av realøkonomien og nedleggelse av fabrikker og butikker.
  – La arbeidsledigheten eksplodere.
  – Påfør en tredje dose med vaksiner (boostere).
  – Fullføre (take up) drapet på de levende gamle mennene.
  – Pålegge obligatorisk vaksinering for alle.
  – Forsterke myten om varianter, effekten av vaksinen og immuniteten til flokken.
  – Demoniser anti-vaksinere og hold dem ansvarlige for de døde.
  – Arrester opposisjonsledere.
  – Pålegge digital identitet på alle (QR-kode): Fødselsattest, identitetsdokument, pass, førerkort, helseforsikringskort …
  – Etablere unntakstilstand for å beseire opposisjonen.

  https://www.sokelys.com/6-nov-2021-mike-yeadon-tidligere-pfizer-forsker-sendte-dette-ut-pa-torsdag-vi-naermer-oss-trinn-5/

Det er stengt for kommentarer.