Parkeringsbråket i Stormyrveien begynner å bli farlig -basketak mellom Christensen og rasende nabo

Navngitt nabo i Stormyrveien anmeldt for angrep Politiets manglende vilje til å ta anmeldelsene om bråk og spetakkel mellom Christensen og hans naboer i Stormyrveien  alvorlig. begynner nå å nærmere seg et punkt hvor det er grunn til å frykte at noe langt mer alvorlig skjer. Christensen som tidligere anmeldte en nabo i Stormyrveien 4, ble den 16 november utsatt for et fysisk angrep som nærmest endte i et basketak med en nabo i Stormyrveien  Stormyrveien er en offentlig vei, men Christensens naboer som har adresse i gata syntes å tro at det hele er deres private eiendom og når Christensen parker taxibussen i gata oppfatter de dette som en form for innbrudd på deres eiendom og tyr til vold og truende adferd.

Parkeringsbråket mellom blogger og bibellærer Jan Kåre Christensen og naboene i Stormyrveien fortsetter. Det blir stadig mer anspent mellom Christensen og noen av hans naboer. Tirsdag 16 november som er et døgn etter at Plan og bygningsetatens siste pålegg om rivning gikk ut skjedde denne tildragelsen mellom bloggeren og en nabo som bor i Stormyrveien 6. Vi lar Christensen fortelle og teksten under er hentet fra Christensens klage til statsadvokaten: “Jeg ble angrepet fysisk av nabo i Stormyrveien 6 og det var ingen hyggelig opplevelse. Dere gjør jo  ikke noe med noe av det vi bringer frem av anmeldelser,” skriver Christensen og fortsetter: “Det var i dag tirsdag 16/11 at nabo  XXX i Stormyrveien gikk til angrep. Han mente at bussen som jeg kjører sto på «hans plass» i Stormyrveien som er offentlig. Selvsagt er hans påstander helt hinsides!
Han ødela grinda vår, slo i husveggen, sparket i bilen min og nærmest holdt på å knuse terrasse døren vår. Alt på vår eiendom.
Jeg åpnet og han skjelt meg ut, og jeg ba han roe seg ned og sa at minibussen står da fint i offentlig vei.

Gikk fysisk til angrep

“Da gikk han til fysisk angrep, og jeg gjorde ikke noe.
Slo meg på kinnet og dyttet, var aggressiv og det lyste ondskap ut av ham.
Illsint og farlig.Men det var enten en Engel eller den Hellige Ånd som tok tak i han og skubbet han ned. Han falt 3 trappetrinn. Omtåket og forvirret så han opp på meg.
Hva var dette lyste det ut fra hans ansikt, det vet jeg, Gud hjalp meg!
Da roet han seg ned etter å ha prøvd å angripe meg fysisk.
Da ble det ikke mer fysisk vold da han falt ned trappen vår som en dott.
Så i ettertid at han også hadde gjort en øks klar, så det forteller vel hvordan det er her i Stormyrveien? Mannen kan faktisk drepe, er ekstremt hissig for bagateller. Har åpenbart ingen impulskontroll og tror han kan gjøre hva han vil da PBE har gitt blanco fullmakt til alle naboer å gjøre hva de vil ovenfor oss,” skriver Christensen i sitt skriv til statsadvokaten der han klager på at politiet har henlagt en tidligere anmeldelse fra ham. Siden den anmeldelsen omhandlet en annen hendelse og en annen person må bloggeren innlevere en seperat anmeldelse på hendelsen.

Anmelder forholdet og frykter at nabo kan angripe familen

Christensen skriver i en epost til Søkelys at han ikke selv er redd for mannen, men frykter for kona, datteren og barnebarnet. “Da jeg kjørte bort minibussen så jeg at han tok bort en stor øks som han hadde gjort klar. Min datter så hele opptrinnet i fra balkongen vår og skjønner ikke at Politiet ikke griper inn da denne (navn fjernet) er livsfarlig, en tikkende bombe som går rundt her på Hellerudtoppen i sammen med enkelte andre naboer som kan få seg til å gjøre hva som helst!
Ikke minst (den forrige anmeldte naboen) som også åpenbart mangler impulskontroll når han i sin hissighet kan få seg til å klippe av ledninger og skjeller og smeller som en galning,” skriver Christensen i sin klage til statsadvokaten. Christensen har i kveld anmeldt forholdet og Søkelys har sett politiet bekreftelse på at anmeldelsen er mottatt. Det er svært spent mellom Christensen og den nå politianmelde naboen som i klippet under skriker til Christensen over den parkerte minibussen. Se klippet

11 tanker om “Parkeringsbråket i Stormyrveien begynner å bli farlig -basketak mellom Christensen og rasende nabo

 1. Politiet vil ikke gjøre noe, trist men sant.
  Blanc fullmakt imot oss, det er parolen til Politiet og det offentlige.

  • Du bør skaffe deg pepperspray til neste gang du får uønsket besøk.

  • Politiet burde ha gjort noe, men når får de hendene fulle med å etterforske svindlerne på stortinget.
   Vi ser hvordan korrupte politikere faller en etter en. Først denne hykleren i krf og så stortingspresidenten.
   Hadde politiet gått samtlige av disse kjeltringene på stortinget og i myndighetene nærmere etter i sømmene hadde de hatt hendene fulle i tjue år. Både storting og regjering burde vært sperret inne for fusk, fanteri og bedrag.
   I tillegg til forbrytelser mot menneskeheten med å lure folk til å ta denne dødelige giften i vaksinene.

  • Randi, Hadde en hatt kuleramme, så hadde en trengt det for å få med seg Plan- og bygninsetaten saksbehandlingsfeil ovenfor oss, selv om hele det offentlige forsvarer deres ugjerninger og lovbrudd!

   Her er vår siste mail til Plan- og bygninsetaten som også kopi er sendt til bl.a. Oslo Byråd, Statsforvalter og andre instanser som har holdt med deres ugjerninger og utallige saksbehandlingsfeil ovenfor oss!

   Se her for mail:

   Sak 201610333, 201609223, 201908605, 201715535, 201510929, 201410925, 201011372 og 202006740

   Plan- og bygningsetaten Oslo 7/11. 2021

   Hadde ikke det vært for at vi gang etter gang hadde holdt igjen, og vendt det andre kinnet til.

   Hadde det vært ville slåsskamper og enda mer fighter som PBE her i Oslo ønsker seg?

   Bare her forje dagen holdt jeg og en annen kollega på å bli rent i senk av en nabo som var illsint. Hva er det med Stormyrveien og Hellerudtoppen.

   Kollegaen min visste ikke om disse naboforholdene, derfor la han lapp på bussen, som jeg her legger ved sladdet.

   Forholdet kommer også visstnok til å bli anmeldt, selv om Politiet nok henlegger saken som politiet gjør med det meste?

   Det er ikke underlig for oss at naboer som driver med trusler, får utnytte tomten som nesten 60 ganger mer enn oss.

   De lar treer vokse ut i veien slik at det er nesten umulig å parkere der.

   Alt er tillatt for enkelte, at PBE og de finner i sammen, er bare at slik er det. Like barn leker best, her er det kriminelle og mørke i sammen.

   Trist, men sant! Er så glad for at i denne saken har vi aldri etterkommet eller kommer til å etterkomme noe av PBE meningsløse og ondsinnede pålegg!

   Alle krav og alt PBE holder på med ovenfor oss, selv om de har fått medhold i det meste av andre offentlige instanser (bortsett fra Namsmannen).

   Har ikke noe å si for oss, da alt det PBE holder på med stemmer ikke med virkeligheten og hva Norsk lov sier.

   Saksbehandlingsfeil hadde en ramset det opp i vår sak, hadde en måtte bruke kuleramme. At Statsforvalter, Oslo Tingrett, Sivilombudsmannen, innkrevingsetaten her i Oslo, Oslo Byråd, Kommunal- og moderniseringsdepartementet og andre ikke har fått med seg dette, er ikke noe annet enn kammaderi og begunstigelse gjennom vennskap er også kriminelt, derfor er egentlig hele den offentlig etat kriminell ovenfor oss som lar PBE holde på slik de gjør!

   PBE er mestrer på å lage egne lover og regler, da Norsk lov er i det store og det hele gode og rettskafne lover. Men dette overser PBE, og lager egne destruktive lover og vedtak. Går en tilbake til saken vår faktisk før vi bygget, var det mange hatefulle og meningsløse synspunkter og innsigelser fra naboer imot det som skulle bygges, husene våre i Krokstien a – b -c og d.

   Dette hatet og måten å oppføre seg på, har bare dessverre fortsatt her oppe på Hellerudtoppen inntil i dag. At PBE og disse naboer holder på slik de gjør, er bare slik en må forvente. Da dette er noe som skjer alltid, de kriminelle finner hverandre på en eller annen måte.

   https://blog.janchristensen.net/2021/11/nr-2951-hadde-en-hatt-kuleramme-sa.html

  • Qanon det har jeg gjort. Og Gud har stagget disse folkene.

   Les her:
   Klage til Statsadvokaten på henleggelse av sak 15553407 53972/21-201
   Oslo 16/11. 2021

   Det skal være en anmeldelse til på nabo i Stormyrveien 2 som viser at det er enkelte rabiate personer her oppe på Hellerudtoppen, godt oppildnet av Plan- og bygnings etaten i Oslo.
   Det skal være en person i Stormyrveien dette også.
   https://blog.janchristensen.net/2021/11/nr-2951-hadde-en-hatt-kuleramme-sa.html

   Det er som sagt flere utrygge personer her, og det er helt unødvendig at de skal få lov til å gå rundt å ose her og faktisk nå begynner vi å føle oss temmelig utrygge!

   Jeg ble angrepet fysisk av nabo i Stormyrveien 6 og det var ingen hyggelig opplevelse.
   Men orker ikke å anmelde dette forholdet også, da det er nok anmeldelser her.
   Dere gjør jo man ikke noe med noe av det vi bringer frem av anmeldelser.

   Det var i dag tirsdag 16/11 at nabo i Stormyrveien 6, Alex Martin Berge.
   Han mente at bussen som jeg kjører sto på «hans plass» i Stormyrveien som er offentlig. Selvsagt er hans påstander helt hinsides!
   Han ødela grinda vår, slo i husveggen, sparket i bilen min og nærmest holdt på å knuse terrasse døren vår. Alt på vår eiendom.
   Jeg åpnet og han skjelt meg ut, og jeg ba han roe seg ned og sa at minibussen står da fint i offentlig vei.
   Da gikk han til fysisk angrep, og jeg gjorde ikke noe.
   Slo meg på kinnet og dyttet, var aggressiv og det lyste ondskap ut av ham.
   Illsint og farlig.
   Men det var enten en Engel eller den Hellige Ånd som tok tak i han og skubbet han ned. Han falt 3 trappetrinn. Omtåket og forvirret så han opp på meg.
   Hva var dette lyste det ut fra hans ansikt, det vet jeg, Gud hjalp meg!
   Da roet han seg ned etter å ha prøvd å angripe meg fysisk.
   Da ble det ikke mer fysisk vold da han falt ned trappen vår som en dott.
   Så i ettertid at han også hadde gjort en øks klar, så det forteller vel hvordan det er her i Stormyrveien? Mannen kan faktisk drepe, er ekstremt hissig for bagateller. Har åpenbart ingen impulskontroll og tror han kan gjøre hva han vil da PBE har gitt blanco fullmakt til alle naboer å gjøre hva de vil ovenfor oss!

   Da jeg kjørte bort minibussen så jeg at han tok bort en stor øks som han hadde gjort klar.
   Min datter så hele opptrinnet i fra balkongen vår og skjønner ikke at Politiet griper inn da denne Alex Martin Berge er livsfarlig, en tikkende bombe som går rundt her på Hellerudtoppen i sammen med enkelte andre naboer som kan få seg til å gjøre hva som helst!
   Ikke minst Vidar Haugen som også åpenbart mangler impulskontroll når han i sin hissighet kan få seg til å klippe av ledninger og skjeller og smeller som en galning.
   Hadde ikke det vært for at vi er så rolige og Gud beskytter oss, så tror jeg at det kunne ha skjedd det meste her.

   Håper dere får gjort noe her snarest?
   Hvis ikke, så holder vi Oslo Politiet og Plan- og bygninsetaten ansvarlig for det som skjer her for å ikke rydde opp!

   Min datter Sara Caroline hørte alt, og ble selvsagt meget skremt om hun ikke så alt som skjedde. Hun har en nyfødt datter på godt 1 mnd. som hun stelte.
   Ha det slik der vedkommende med øks i bakhånd kommer opp på vår eiendom er virkelig ille og skaper en uholdbar situasjon.
   Heldigvis, det har ikke skjedd det store enda, men når?

 2. Det er rene Midt-Østen på Hellerudsletta nå. Krokstien og Stormyrveien er i ferd med å bli Norges Gazastripe. Det hersker åpenbart lovløse tilstander og både bibellærer og naboer bør dempe seg noen hakk.
  Disse naboene dine er ikke helt i vater, derfor må du være forsiktig. Naboene dine ser ikke ut til å tåle noe som helst fra deg.
  Dette som før var en uenighet om mur er blitt til et voldsamt hat.
  Mannen som roper “Jævla kødd” til deg kan ikke være frisk og vel bevart.
  Du er advart roper han til deg, men hva vil han gjøre?
  Finne frem øksa? Politiet bør ta en lang prat med mannen og dine andre naboer før noen blir alvorlig skadd der oppe.

  • Snakket med Politiet i dag.
   Gjør de noe?
   Muligvis hvis det blir drap?

   Datteren min kom med nye sjokkerende opplysninger.
   Mannen kjørte rundt med øksa i bilen.
   Dette var planen å bruke den, men han ble nok forhindret av Gud!

 3. Sånne tilstander kan ikke en bibellærer være involvert i! “Lev et stille liv i fred med alle”, står det skrevet. (Noe i den duren.)
  Jeg har intet svar å komme med, annet enn å oppfordre leserne av dette til bønn om at det må råde fred og fordragelighet beboerne imellom! Måtte Den Hellige Ånd blåse hatten av alle i gata! Amen

Det er stengt for kommentarer.