Ortoped Dr. J Barton Williams døde etter å ha fått andre dose av Covid-19 vaksinen

Dr. J Barton Williams som var en ortopedisk operasjonslege er en av stadig flere som skal ha dødd etter å ha fått en såkalt Covid-19 vaksine. Vaksinen skal ha utløst en tilstand som kalles Multisystem Inflammatory Syndrome som er en tilstand hvor det oppstår betennelse i ulike organ som hjerne, lunger, nyrer, øyne, mage, tarmer eller i hjertet. Ortopeden fra Memphis, Tennessee, hadde ingen kjente tilstander før han ble gitt Covid-19 vaksinen, og han ble syk en uke etter å ha fått sin andre dose av den livsfarlige vaksinen. Dr. Stephen Threlkeld som behandlet ortopeden kunne fortelle at det gikk fort fra diagnose til død. “Det var bare noen dager, og dypt tragisk,” sier legen som behandlet ortopeden.

En teori som kan forklare dødsfallet er at Dr Williams uten å vite det har vært smittet av Covid-19 og at vaksinen satte i gang en immunitetsprossess som førte til at ortopeden utviklet multiorgan inflammatorisk syndrom og at dette gjorde slutt både på ortopeden og ortopeden virksomhet. Etter dødsfallet er ortopedens klinikk permanent stengt, og ortopeden vil neppe bli den siste som dør som en følge av Covid-19 vaksinen. Den avdøde ortopeden fikk bare gode anmerkninger fra sin pasienter som nå må finne seg en ny ortoped.

 

6 tanker om “Ortoped Dr. J Barton Williams døde etter å ha fått andre dose av Covid-19 vaksinen

 1. Jeg lurer på om det blir slik at folk i hopetall dør utover høsten/vinteren -eller ikke.
  Vaksinene er uansett ikke testet nok før den ble tatt i bruk. Tror ikke vaksinen er bra for helsa. Noen vil tåle den bra tror jeg, og noen ikke.

  Det at de utsatte gruppene skulle vaksineres først tenker jeg er helt vilt. Jeg tror de tåler dritten MYE mindre.

  I USA har jeg forstått at de nå har startet å vaksinere 12-18 åringer. Hva i alle dager??!! De dør ikke av “pandemien”, men nå VIL de at de skal dø? Hvilke foreldre gir dem dette?

  Pleier ikke drømme om slikt, men i natt drømte jeg om et ille sted, bl.a. vaksine -men også andre ting…. Det kan jeg ikke skrive om her fordi det er folk her inne som mener de skal være her da. Til det vil jeg bare si; DET er du IKKE istand til.
  Det var ikke noe som ikke stemte med Guds Ord i drømmen. Barn var der, men kun de som var såpass store til å velge bort Jesus.

  “DET VAR DEN PANDEMIEN…”
  Han som sa det har gjort en god jobb tror jeg 🙂 Mange leste det og senket skuldrene og tenkte: “Tror ikke jeg gidder ta vaksinen allikevel. Dette var ikke så farlig allikevel.”

 2. Nå er Erna og den kriminelle regjeringen i gang med å innføre beviset på at du har tatt dyrets merke. Fredag innføres det. Vi så tegnet på himmelen i dag da solen delvis ble formørket. I tillegg vil Erna og det kriminelle kartellet som styrer Norge at vi fra neste uke skal ringe fastlegen å bestille dødssprøyte fra Janssen. Alt går etter planen. Trist at kristenheten er fylt opp av åndelige blindebukker som Birgir Hermansen og Øystein Søvikreit Magerøy. Slike røster SKAL man fly fra. Det er disse som forfører Guds folk til å drive hor og ete avgudsoffer.
  Det er dette Åpenbaringen 2,20 advarer mot. Det finnes mengdevis av religiøse som viser til Bibelens ord uten å kjenne Bibelens Ånd og Bibelens kraft.
  Dette er Jesabel ånden i funksjon. Alltid i opposisjon til Den Hellige Ånd. Forfører Guds folk til å ta dyrets merke og dyrke avguder.
  Ta ikke disse vaksinene. Da dør du åndelig og etterhvert også fysisk.

  2
  1
  • De er fullstendig oppslukt av at alle skal vaksineres. Det er hjernevask 24/7 og det har vart siden i fjor sommer. Først skapte de håp om vaksinen som frelser, og jommen sa vi smør. Frelseren ble rullet ut i julen som Jesusbarnet. Vi så “frelsen” komme kjørende eskortert av politibiler og motorsykler med blinkende blålys, nesten som når statsledere eller paven kommer på besøk.
   Etter noen måneder med injeksjoner med denne frelseren ser vi dødsfall, sykdom og bivirkninger og dem som er skeptisk eller ikke vil ta i mot denne frelseren, blir møtt med hån, spott og sinne fra vaksinerte eller dem som har latt seg merke.
   Naboer hilser ikke, man får sure kommentarer fra folk på butikken og det er for meg tydelig at vaksinen har gjort noe med psyken til dem som har tatt dem. Dette gjelder også folk som går i kirken eller menigheter. Det er som om Den Hellige Ånd er veket fra dem. På sosiale plattformer hyller de vaksinen og takker vaksinen for at de nå får vaksinepass og kan reise ut i verden igjen.
   Det er som om Jesus er blitt byttet ut med en annen guddom.
   De kan sitere bibelvers og vise til vers som støtter deres valg, men det kan de også gjøre i skjøgekirkene og blant liberale teologer som støtter homoekteskap.

  • Godt beskrevet om “frelseren” som kom…
   Med blålys.

   Kristne tror de skal til Israel. Og syden. De kommer ikke til Israel. Det har jeg sagt hele tiden. Tror jeg skrev det her på Søkelys helt i starten av “pandemien” men husker ikke sikkert. Jeg sa det blir aldri som før nå. Jeg visste det. Og var minst overasket av alle rundt meg. Hadde ventet på noe rett før det skjedde, men visste ikke hva som skulle skje.

   Jeg gjentar. Det blir ALDRI som før. Jesus kommer snart. Er vi rede?

   Jeg har aldri kjent mer fred enn nå.
   Men kristne er livredde. Men snakker ikke om det. De fleste skal ta sprøyta, det er deres frelser.

   Du SKAL ha Guds fred. Kanskje vær villig til å høre på en annen undervisning enn det du har hørt på en tid….

   “MIN fred gir Jeg dere -ikke den fred som verden gir, men Min….”
   Hører ingen menighet si det. Hører INGEN engstelige kristne si det. Verden suger. Er lei av lidelsen, trengsler og manglende samhold med kristne…

 3. Gled dere ikke over at åndene er dere lydig, gled dere heller over at navnene deres er oppskrevet i livets bok. Luk 10:20.

Det er stengt for kommentarer.