President Trump advarer om økende inflasjon, renter og krasj i børs og finansmarkedet -Bitcoin stuper tirsdag

Før Kinaviruset ble sluppet løs på verden og før nasjonene begynte å stenge ned sine samfunn og økonomien, ledet han et økonomisk velfungerende land med lav rente, lav ledighet og tilnærmet null inflasjon. USAs økonomi brølte og det ble produsert store mengder gods som gikk ut til forbrukere. USA var energi iavhengig. Men i mars 2020 satt panikken inn. Alt ble stengt ned, ledigheten eksploderte, markedene krasjet, og statlige krisetiltak for å holde roe aksjemarkedet ble satt inn. Null rente, kvantitative lettelser, sentralbanken begynte å kjøpe gjeldspapirer og krisesjekker og man skulle midlertidig øke ledighetstrygden slik at folk i hvertfall skulle ha penger under krisen.

Mer enn ett år senere fortsetter krisetiltakene, sentralbanken fortsetter å spytte penger inn i markedet -og ledighetstrygdene er så høye at folk ikke vil gå tilbake til arbeid igjen. Resultatet er kraftig inflasjon og etterhvert økende rente og dette er virkelig dårlig nytt. Videre advarer Trump uten å si det rett ut, om krakk og sammenbrudd i markedet, Mye av det den tidligere presidenten nå uttaler er virkelig dårlig nytt for både markedet og folk flest. Michael Invests & tries to make Money går her gjennom det president Trump sa og tegner et bilde av hva som kommer. Vi ser allerede i markedet for kryptovaluta hvordan verdiene på bitcoin nær sagt har kollapset fra sin all time high tidligere i vinter. Tirsdag er Bitcoin ned mer enn 10 prosent i følge E24.no

19 tanker om “President Trump advarer om økende inflasjon, renter og krasj i børs og finansmarkedet -Bitcoin stuper tirsdag

 1. Rytteren på den røde hest er i anmarsj !!

  Ett rike av jern og leire går sin undergang i møte og det er de siste verdens rike.

  Gud formet menneske av leire , vaksinen er magnetisk og manipulerer ditt dna , det blir som å blande jern og leire .

  Ett verdens rike må bestå av mennesker , mange mennesker over helle verden for å kunne kalles ett verdens rike.

  IKKE TA VAKSINEN !

  3
  3
 2. Og hvor får du det fra, at vaksine er magnetisk?
  Jeg kjenner mange som er vaksinert, ingen er blitt magnetiske, syke, fått forandret personlighet.
  Dette er bare tullball du serverer.

  7
  3
  • Kan du syne meg ett uavhengig og seriøst dokument , som syner hva vaksinen egentlig består av ? Det burde jo være av største interesse for alle å vite hva en egentlig putter inn i cellene sine , eller synes ikke du det.

   Akuratt nå , så er det eneste som kan tyde på at det er metall i vaksinen er en rekke videoer av folk som har tatt vaksinen og tester med magnet på stikk stedet og på veldig mange fester vaksinen seg.
   Men jeg vet alt din forklaring , det er manipulert , for alt som ikke passer inn i ditt narrativ er jo det , så er det ikke så nøye med dokumentasjon , så lenge helse myndighetene sier at vaksinen sannsynligvis er trygg .

   1
   1
  • Hvis det er riktig det jeg lest om nanopartikler i «vaksinen» så er de av Litium. Litium er et sjeldent metall som brukes mest til batterier, og kan magnetiseres.

   Hvis dette er riktig, så kan vi tenke oss hva som skjer når disse nanopartiklene utsettes for er magnetfelt, eks CT, MT og MR altså Røntgen, Radio Magnettomografi osv.

   Da vil Litium partiklene bli magnetisk, og tiltrekke seg hemoglobinet i blodet, altså jernet i blodet. Da skjer dette som er blitt registrert som blodpropp.

   Alle bruker vi mikrobølgeovnen for å varme opp mat, men vet du hvorfor maten blir varm?

   Nå skal jo 5G opp og gå fortest mulig, det er jo fremtidens teknologi, må vite. Men hva skjer med nanopartiklene i kroppen når de utsettes for fremtidens teknologi?

   Jeg bare spør, og har ikke noe svar.

   Mvh RJ

  • Mannen til ei søster døde av vaksinen to dager etter dose to. Beklager at du lyver Olsen.
   At de vaksinerte blir mer aggressive og stadig må forsvare sitt valg i en hånlig og spottende tone er noe mange av oss merker.
   Det er noe i disse vaksinene som gjør folk avstumpet og harde.

   2
   1
  • Jeg kan bare fortelle deg en ting du godeste Gerd. Det du sier om at
   “Det er noe i disse vaksinene som gjør folk avstumpet og harde.” er en påstand du SELV har oppfunnet. Jeg kjenner ganske mange som har tatt vaksinen. De er ikke i nærheten ab å bære avstumpet eller harde. De oppfører seg helt normalt, og har ikke på noen måte endret atferd. Les kommentaren din og se om ikke det er du SELV som er avstumpet og hard….

   2
   1
  • Den EGENTLIGE Presidenten 🙂

   Sannhet blir til løgn og løgn blir til sannhet.

  • Han vant i 2016. Men TAPTE i 2020 på grunn av sin egen dumhet, at han ikke argumenterte for politikken han angivelig hadde tenkt å føre, men heller kastet SKIT etter sin motstander. DET er realiteten. Selv hans egen justisminister måtte innrømme TAPET. At dere ikke tror på at han TAPTE, har nok sin grunn. Dere tror fortsatt på hva de FALSKE profetene profeterte i SITT EGET NAVN. Dere bryr dere ikke om sannheten i det hele tatt. Konspirasjonsteoriene har, for dere, overtatt for sannheten. DERE gjør sannhet til løgn, og løgn til sannhet. Og det er TÅPELIG.

   4
   5
  • Hannah vil ha en president som horer, lyver og ellers går i mot bibelen i alt. Det sier alt om Hannah.

   2
   7
  • Hannah.
   Birgir er et bevis på at hjernevask virker og er sterkt preget av det.
   Ett år med sammenhengende tankekontroll, propaganda og løgner har ført til at Birgir tror på den STORE LØGNEN.
   Hadde Birgir bodd i Tyskland under Nazi-tiden hadde han vært like hjernevasket av Gobbels propaganda som det tyske folk var.
   Tyskerne slukte rått alt som kom fra myndighetene og stilte velvillig opp i hirden og for ungdom Hitler Jugend.
   Mest sannsynlig hadde Birgir fulgt strømmen å vært medlem av hirden, flertallet trodde jo på myndighetenes propaganda og de få som var kritiske til Hitlers propaganda ble kalt konspirasjonsteorier.
   Vi lever i ei rar tid. Mitt barnebarn er nå så syk etter å reise at han setter all fornuft tilside for å få et koronasertifikat for å kunne reise.
   Men hun hadde nok også gjort som flertallet hadde gjort, skrevet under troskapsløfte til Hitler for å kunne dra til Tyrkia.
   Vi ser nå at det er forskjell på klinten og hveten.

   2
   3
  • Trist… Jeg liker Birgir jeg.
   Håper barnebarnet ditt ser det an litt og ombestemmer seg.
   Vi ber for våre kjære.

  • Ikke rart du kaller deg DET STORE BEDRAG. For det er akkurat DET du er. Å være hjernevasket kan være så mye. Den dagen jeg tok imot Jesus Kristus, ble jeg VIRKELIG hjernevasket. DET skal være sikkert og visst. DERFOR tror jeg IKKE på konspirasjonsteorier. Og ikke tror jeg på eventyrene om at Donald Trump vant valget i 2020. Selv ikke hans eget justisdepartement kunne bevise at han vant. Men du er som Akab. Du har bestemt deg for at løgnen er sannhet. Selv om du, i likhet med Akab, VET at sannheten er et sviende nederlag. Hvis ikke du omvender deg og tar imot Jesus Kristus, har du, i likhet med Akab, ikke noe godt i vente. Bli renset hvit i Jesu blod, så vinner du en hel evighet.

   3
   1
  • Gamle minner om den gang da, hjelper lite. Ingen kommer til himmelen med å snakke om den gangen da jeg tok i mot Jesus.
   Helvete vil være fylt av mennesker som engang tok i mot Jesus, men som forlot ham eller senere i livet tok valg i strid med Hans vilje.
   Det er hva du er nå og i ditt siste minutt som avgjør evigheten.
   Akkurat i disse tider ser det ut som om du følger en annen Herre enn Jesus Kristus. Våkne opp Hermansen

   2
   2
  • Jeg viser til mitt forrige svar. For det er åpenbart at du ikke har en evighet å se fram til. Det beste du kan gjøre er å bli renset hvit i Jesu blod, så vinner du en hel evighet.

  • Trump er den presidenten som vant valget, men som opplevde at verdens hat mot ham tok fra ham valgseieren og installerte sin Judas i stedet. På samme måte som det religiøse lederskapet i Israel ropte høyest “Bort med denne, la oss få Barabass,” lykkes antikrist med å få media og politikere og eliten til å skrike høyest “Bort med denne, gi oss Biden”

 3. Rune Lye!

  Ja, vi kommer alle til å oppleve enden når døden inntreffer. Og ryttere på rødlige hester er ofte nærmere enn vi tror. Jeg ser dem stadig på turstiene i nærmiljøet.

  Galningen på Patmos, Charles Taze Russell og hundretusenvis av andre selverklærte skriftlærde har spådd uriktig om trengsler og verdens ender i snart to tusen år.

  Flere og flere innser at profetiene er falske. Hver gang.

  Det gjør godt å finne trøst, håp, mening og forankring i religiøse fantasier. Men Bibelen har også skapt uendelig mye unødig lidelse. Og gjør det fortsatt.

  4
  4
 4. Koronaen er en velsignelse for oss sanne kristne da den bare dreper darwinister og de som tror at jorden er rund.

  Man må være totalt idiot for å tro at jorden er rund. Bibelen sier klart om de fire verdenshjørner og verdens ende. Noe som beviser hinsides enhver tvil om at jorden kvadratisk flat.
  Det gleder meg som sann kristen at koronaen dreper jorden er rund teori tilhengerene. Slike idioter trenger vi ikke.
  At den i tillegg også bare tar livet av darwinister er noe som vi kristne må bare glede oss over.

  Koronaen er til glede for oss sanne bibeltro kristne og det er ingen grunn til å ta en vaksine mot en glede som bare tar livet av idioter som tror på jorden er rund teorien. Rune Lye og Hannah har derfor helt rett. Ikke ta vaksinen mot denne gleden.

  3
  5
 5. Vaksinen er hurtig utviklet , den har hoppet bukk over mange test faser og den er blitt nød godkjent.
  Det er allerede påvist at den på kort sikt kan ha alvorlige bivirkninger og ingen vet hvilke alvorlige bivirkninger den kan ha på lang sikt
  Vaksinen er egentlig ikke en vaksine i tradisjonell forstand, men en form for genterapi ( gen manipulasjon) dette er å tukle med naturen eller Guds skaper verk om du vil, og det har en tendens til å veldig galt
  I tillegg er disse selskapene som har utviklet og selger denne rotte giften fritatt ett hvert ansvar , det være seg både straffe ansvar og erstatning ansvar . Legemiddel industrien er kjent for å være noe av det mest kyniske som finnes.

  Alle overnevnte er dokumentertbart fakta , så til alle dere , som bare ikke klarer å forholde dere til disse fakta , men må svare meg med hån, spot og falske påstander.
  Dere for ta vaksinen da , om dere ikke alt har sprøytet svineriet inn i dere .
  Svaret om den er farlig eller ikke vil dere få , men det slipper jeg og ha angst for.

  Til alle dere andre , som ikke følger Hitler
  IKKE TA VAKSINEN , IKKE TA DENNE ROTTE GIFTEN FRA HELVETE !!!

Det er stengt for kommentarer.