Tidligere nyhetsanker i Detroit død timer etter Covid-19 vaksinen

Det tidligere nyhetsankeret for den første svart-kontrollerte nyhetsstasjonen WGPR-TV  i Detroit døde dagen etter å ha fått Covid-19 vaksinen. Karen Hudson-Samuels, 68 ble funnet død 14 timer etter å ha mottatt det dødelige skuddet av den kontroversielle vaksinen. Kvinnen som arbeidet mange år som nyhetsleder for tv-kanalen WGPR-TV skal ha dødd av slag. Slag er som kjent en av de mange dødelige konsekvensene av vaksinene som tilbys folk. I Norge har minst 174 mennesker dødd etter å ha fått de kontroversielle vaksinene. 160 av de døde skal ha fått den kontroversielle Pfizer/BioNTech vaksinen mens 4 har dødd av Modena og fire av AstraZeneca.

Facebook Comments

14 tanker om “Tidligere nyhetsanker i Detroit død timer etter Covid-19 vaksinen

 1. Det er egentlig ingen grunn til å klage på «vaksinen», det gjør jo bare det den er designet til å gjøre.

  Mvh RJ

  6
  3
  • https://www.dagbladet.no/studio/nyhetsstudio/5?post=65930

   Verden er gått av skaftet. Om det stemmer slik RJ skriver, at man mister evnen til å leve i /føle Guds nærhet er dette ufattelig tragisk. Selv er dette det mest dyrebare jeg har.

   Har ikke ord. Det er så mange naive kristne, men samtidig i min oppfattelse oppriktige troende som går all in. Hva skjer med disse?

   Vi høster alle slik vi sår, men det er ufattelig trist å tenke på dette eventuelle utfallet av genterapien/«vaksinen». Å påtvinge genterapi på små babyer er grotesk. Håper begeret er fullt snart. Hva dere har gjort mot en av mine minste, har dere gjort mot meg. Gud skapte oss med gener, i sitt bilde. Nå leker mennesket Gud, og degraderer hans skaperverk.

   4
   1
  • Jeg vet ikke om det stemmer, men det denne mannen skrev fikk meg til å stoppe opp.

   Nå leser jeg det Tore Czilling skriver, og han har mange refleksjoner, også på hvorfor kristne tar «vaksinen. Linker til to av han siste innlegg

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/2-juni-2021-det-sovende-kristen-norge.html

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/7-juni-2021-makt-og-kontroll-i.html

   Hva skjer med gode troende kristne som tar vaksinen, har jeg lurt mye på. Har ikke noe svar på det, unntatt at den som overlever får se i tiden fremover.

   Mvh RJ

   3
   1
  • Jeg tror ikke Gud forlater en om man har tatt vaksinen. Men etter alt de leser -som kristne har skrevet, blir de livredde, frykten tar overhånd. Helt naturlig da at man ikke føler Guds nærhet. Kom deg inn i Ordet og vær sammen med Gud.

   Men trenger man noe vaksine? Tenk deg om, du det gjelder.
   I et land er 1 død siden januar av corona mens 170 ca er døde av vaksinen. Hvorfor alle springer etter denne vaksinen begriper jeg ikke.

   3
   1
 2. Det vil bli massedød til høsten og vinteren. Denne vaksinen er designet for å ta livet av mennesker. Det kalles befolkningsreduksjon.
  Det jeg har sett er at vaksinen gjør noe psykisk med folk.
  Det kan se ut som om vaksinen gjør folk følelsesmessig avstumpet eller kalde.
  Verken min familie eller jeg vil ta denne vaksinen.

  6
  2
  • «Det kan se ut som vaksinen gjør folk avstumpet eller kalde» skriver du;

   -Har du førstehåndskjennskap/erfaring til dette? Det kan godt hende det skjer, spør av ren nysgjerrighet. Mener du det gjelder kulde utvist spesifikt ovenfor ikke-vaksinerte/meningsmotstandere, eller en generell avstumpethet?
   Jeg kjenner foreløpig svært få vaksinerte, så har ikke hatt grunnlag for å observere evt endringer i disse.

  • Dette spørsmålet fra undreren er helt berettiget og fortjener et svar.

   Jeg har eller ikke noen som jeg har jevnlig kontakt med som er vaksinert, så jeg kan egentlig ikke uttale meg.

   Men jeg har lest mye, side opp og side ned av ymse slag, deriblant har jeg registrert et klynk, av en kristen som tok vaksinen, at han ikke kunne føle Herrens nærhet lengre.

   Hvis dette er riktig så er det virkelig fare på ferde. Er noe slikt synlig på denne nettsiden?

   Mvh RJ

   2
   1
  • Det tror jeg dessverre du kan ha rett i. Om ikke til høsten/vinteren, kanskje et par år fram i tid. Skjer det for fort, vil det føre til at flere ikke tar den. Det har nok de onde menneskene som har presset vaksinen på folk, tenkt nøye gjennom. Bare det at folk er så lite kritiske, viser at det allerede kan være for sent for mange.

   En person jeg er virkelig glad i, har dessverre tatt den. Dette pga det praktiske, og et ønske til å være fri til å reise. Har også en bekjent som tok den, pga dum overtalelse fra foreldre. Kjenner også flere jeg er redd for at skal ta den.

   Heldigvis vil ingen i familien ha denne dritten i kroppen.

   2
   1
 3. Mistenksomheten, fordømmelsen og konspirasjonsteoriene hos enkelte vaksinemotstandere minner om skråsikkerheten vi ser hos religiøse sekter. Fanatiske kultbevegelser som Jehovas vitner, karismatiske pinsevenner og hysteriske nasjonalkonservative har enkle og klare løsninger på alt som er komplisert og vanskelig. Tvil og nyansert syn er ikke deres melodi 😉

  3
  11
  • Vaksinen er hurtiig utviklet,nød godkjent, den er ikke skikkelig testet og det er egentlig ikke en vaksine, men en form for gen terapi ( gen manipulasjon). Den kan ha alvorlige langtids bivirkninger som ikke er kjent .
   Selskapene som har utviklet og produsert vaksinen er fritatt ett hvert erstatningskrav , som følge av bivirkninger

   Du som kaller deg filosof dvs tenker , du minner mer om en Hitler følger, sjå til å VÅKNE !

   IKKE TA VAKSINEN,, DEN KAN HA OG HAR NOKSÅ SIKKER SVÆRT ALVORLIG BIVIRKNINGER !!!

   6
   2
  • Filosofen; Tvil & nyansert syn er ikke deres (vaksinekritikernes) melodi, skriver du..

   Kan jeg spørre;-

   -hvor nyansert er din tilnærming, -hvor mye har du selv tvilt og undersøkt for å komme frem til det jeg antar er din positive holdning til «vaksinen»? Hvor mange kritiske kilder har du undersøkt?

   Om du virkelig har satt deg inn i ting, og har havnet der jeg oppfatter deg så respekterer jeg det.

   Det jeg derimot ikke har sansen for, er fordumming og stigmatisering av meningsmotstandere uten å komme med saklige innvendinger, kun stempling og stigmatisering.

   For å bruke dine ord kan jeg like gjerne si:

   -Mistenksomheten, fordømmelsen og konspirasjonsteoriene hos enkelte av VAKSINASJONSPÅDRIVERNE mot de vaksinekritiske, minner om skråsikkerheten vi ser i mange religiøse sekter. Tenk litt på den. Uansett har ingen forutsetning for å vite langtidsvirkningene av denne gen-tuklingen. Tidligst i 2023.

   4
   1
  • Hjernevask , massiv som sådan i alle medier i over ett år, fungerer akkurat slik. Forsøk en diskusjon med et sektmedlem basert å vitenskapelige realiteter…
   Folket er hjernevasket, og klare for å følge hvilken som helst ordre fra de nye gudene.
   Det var hjernevaskede vaksinetilhengere vi så i Hirden, i Hitler Jugend under andre verdenskrig, og jøder og andre opposisjonelle til hjernevasken ble utsatt for diskriminering slik vi ser skje nå.

   1
   1
 4. Se der ja, det kryr av konspirasjonsteoretikere her i dette kommentarfeltet. Det er et ørliten fåtall som dauer av covidvaksinen. For å si det sånn, 11/9-2001 er en innsiderjobb, det har ikke landet folk på månen, fly som sprer ut chemtrails, det er Arbeiderpartiet som står bakom terrorangrepene 22/7-2011, jorden er flat og Elvis lever osv osv…..Konspirasjonsteoretikere er en avart som er for farlig til å bli sperret inn på galehus. Det er bedre å slenge de nedi et dypt hull, og husk å slenge nøkkelen i sjøen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *