Oppsagt bussjåfør tar saken til retten -anklager UNIBUSS for kristen-diskriminering

Den oppsagte bussjåføren i Unibuss i Oslo, Jan Kåre Christensen bebuder nå at han tar saken til retten. Forhandlingene mellom Christensens advokat Josefine Westad og Unibuss advokat Johannes Straume står helt i stampe og det er ingenting som tyder på at Unibuss vil trekke oppsigelsen. Christensen har selv offentlig bebudet at han vil ta saken til retten. I epost Søkelys har fått tilgang til skriver Christensens advokat dette; «Vi kommer ingen vei videre med Unibuss. Jeg setter opp et utkast til stevning og sender deg så snart jeg har anledning. Fristen er 8.mars.» Dermed vil saken etter all sannsynlighet ende i arbeidsretten som må ta stilling til om Christensen usaklig er sagt opp.

Christensen hevder selv at han blir oppsagt på grunn av spilling av kristen-radio. Unibuss har som tidligere omtalt mottatt flere kundeklager hvor Christensen anklages for å spille kristne radioprogram på høyt volum. Unibuss hevder på sin side at det er flere årsaker til at Christensen har fått oppsigelse og avviser at det er kristen-radio alene som er årsaken.

Facebook Comments

16 tanker om “Oppsagt bussjåfør tar saken til retten -anklager UNIBUSS for kristen-diskriminering

 1. Dette er åpenlys diskriminering ja. Alle ser det, unntatt de som ikke vil se det. Dette er bare begynnelsen, men likevel ingenting i forhold til hva andre opplever.

  Tenk litt på det, dere som hakker på Christensen. Han står faktisk opp for ytringsfriheten og trosfrihet her. Noe som slett ikke er en selvfølge at vi har. Alle som vil at vi fremdeles skal ha denne friheten, burde absolutt støtte Christensen i denne saken, og legge andre irrelevante saker til side.

  Om man har noen uenigheter, er det faktisk ikke interessant i denne sammenheng. I denne saken har Christensen blitt behandlet urettferdig, og burde få medhold i sin sak, og full støtte.

  7
  1
  • Nei ,han fortjener ingen støtte. Han vil ikke forandre seg, det har han selv sagt. Oppsigelsen er han selv skyld i.

   Og fremdeles maler kverna på den himmelske blogg om Torp paret.

   3
   10
  • Det MÅ da finnes en måte å stoppe denne narcissistiske svindleren, han har jo konflikt med alle. Barnevern, Torp, Plan og bygningsetaten, Unibuss, advokat Sperre og sikkert hele nabolaget.
   Få denne mannen mentalundersøkt. Han må jo være «et funn» for en psykiater han der

   2
   9
  • Trodde sånne folk ble henta og innlagt på psykiatrisk sykehus. én som absolutt ikke har bakkekontakt….han må ha en diagnose som tilsier klippekort hos en psykiater denne Christensen

   1
   8
 2. Unibuss mener det er ilojalt at jeg har sagt fra om deres trakassering, det er eneste de har på meg.

  10
  1
 3. Nei ,han fortjener ingen støtte. Han vil ikke forandre seg, det har han selv sagt. Oppsigelsen er han selv skyld i.

  Og fremdeles maler kverna på den himmelske blogg om Torp paret.

  Svar:
  Da regner jeg med at du vil be unibuss vennligst si opp muslimske sjåffører som hører søpla si også.

  Dette med torp har ingenting med saken å gjøre.

  2
  5
  • Nå skjønner jeg ar Anonym anonymusen er selveste hovedpersonen saken gjelder, nemlig Christensen selv.
   Så du skriver innlegg her med både ditt eget navn og under dette navnet. Du er avslørt.

   1
   4
  • Tøv, for noen løgner, Får bare håpe at Anonym anonymusen gir seg til kjenne og kan fortelle at han ikke er meg, Jan Kåre Christensen.
   Kjell Andersen kan garantere at det er 2 forskjellige IP adreser.

  • Egentlig har de holdt på i 15 år å mobbe meg.
   Det begynte i 2016 og har fortsatt nå inntil 2015, ille.
   Jeg ble kalt inn på teppe til min daværende personlige leder Einar Tvedt da instruktør Kåre Berg hadde vært i bussen der han satt bak og mente at jeg i Josefines gate hadde kjørt i 35 kmt der fartsgrensen var 30 kmt.
   Da fikk jeg beskjed om å slutte, og si opp selv. Da svarte jeg Tvedt at jeg kan godt slutte, men dere må si meg opp. Dette var sommeren 2006.
   Da ville de ikke si meg opp, bl.a. fordi jeg gikk til fagforeningen og fortale historien min, slik har det holdt på så lenge, ille.
   Se for mer her;

   https://blog.janchristensen.net/2020/11/nr-2779-skal-mte-advokat-johannes.html

 4. Nå skjønner jeg ar Anonym anonymusen er selveste hovedpersonen saken gjelder, nemlig Christensen selv.
  Så du skriver innlegg her med både ditt eget navn og under dette navnet. Du er avslørt.

  Svar:
  Du får melde fra da, hvis det er det du tror, så vil søkelys se to forskjellige ip-adresser, og e-poster, og du driter deg ut. 😉

  Vet ikke hva du har imot Christensen, men du virker som en lett fornærmet type, som ikke klarer å skille situasjon og person. At du har noen baktanker ved å klikke inn på denne saken, skinner lett gjennom. Du virker som en ganske ekkel type, for å være helt ærlig. Hilsen kvinne.

  • Tøv, for noen løgner, Får bare håpe at Anonym anonymusen gir seg til kjenne og kan fortelle at han ikke er meg, Jan Kåre Christensen

 5. Her var det mye rot. Sånn blir det av og til, når svar knappen ikke virker.
  Jeg har ikke så lyst til å gi meg til kjenne, og har mine grunner til det. men holder vel for deg og ansvarlige for siden, å vite at du og jeg ikke er samme person Christensen? Du vet jo selv at du ikke er en kvinne i 30-årene.

  De som kjenner deg, vet at denne beskyldningen er tull også. Når det gjelder vedkommende som beskylder deg for å være meg, virker det som han har et hor i siden til deg, av en eller annen grunn. Virker faktisk som han hadde bestemt seg på forhånd for å lage kvalm, før han klikket inn på siden. Overse dette tullet 😉

  1
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *