Ingen nye tiltak i Kristiansand, foreløpig-smitten øker og ukjente smittekilder

Kristiansand kommune er nå blant de kommuner som er høyest smittetrykk i Norge. Kommunen ligger nå på smittenivå 3, men trenden er økende. Kommunen har foretatt visse innskrenkninger, men trykker foreløpig ikke på knappen. Ordfører Jan Oddvar Skisland understreker viktigheten av de nye forskriftene som ble innført i går blir overholdt. Neste uke vil bli avgjørende og ordføreren oppfordrer folk til å bruke munnbind der det er umulig å overholde sosial avstand. Det vil foreløpig ikke bli påbud om munnbind, men det kan komme dersom smittetrenden fortsetter oppover. 

Kommunen er bekymret for at smitten fortsetter å øke i byen. Dersom trenden som peker oppover i blir snudd i løpet av vinterferieuken, vil tiltak kunne bli innført. Vi nærmer oss nivå fire og kommunen oppfordrer folk til å overholde gjeldende tiltak. Dette er de nasjonale tiltak samt innstramminger som ble innført torsdag. “Det er viktig at anbefalingene blir overholdt nøye ellers er risen bak speilet innstramminger eller nedstengninger også i Kristiansand. Det pågår en løpende dialog mellom de ulike instanser som overvåker situasjonen. Budskapet fra kommunen er at folk må skjerpe seg, bedre etterlevelse av eksisterende regler og dersom smittetallene fortsetter å øke kan det bli nødvendig å stenge ned.

Facebook Comments

1 tanke om “Ingen nye tiltak i Kristiansand, foreløpig-smitten øker og ukjente smittekilder

  1. Munnbind er den synlige beviset på at du har underkastet deg korrupte myndigheter. Kommer selv aldri til å gå med dette og de kan heller ikke nekte deg inngang til matbutikken. Kutter de ut de falske PCR testene er pandemien over.

    1
    2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *