Oppfordrer til bønn for norsk/rumensk familie som norske myndigheter har tatt barna fra

bodnariuEt av barna skal ha sunget en kristen sang i friminuttet på skolen og dette skapte bestyrtelse og utløst påstander om religiøs indoktrinering, for Jesus er jo totalt ut i Norge

Rumenske kristne forsamlinger har nå engasjert seg i bønnekamp for å
bekjempe det norske “demoniske systemet” som tillater at barnevernet brutalt og uten skånsel har fratatt ekteparet  Marius og Ruth Bodnariu deres fem barn og plassert dem i fosterhjem. I følge en nettside som jobber med å få tilbakeført barna til deres troende foreldre er flere menigheter i en rekke land involvert i kampen for barna, og i flere land vil mennesker som støtter den norsk/rumenske familiens kamp komme til å protestere overfor norske ambassader

kidnappings-flaggEn rekke kristne medier og sekulære medier utenfor Norges grenser har i de siste ukene gitt den statlige norske kidnappingen av familiens fem barn bred oppmerksomhet. Saken er blitt omtalt i tunge kristne aviser som Christian Post, Christian Today og Charisma. I tillegg er saken nå omtalt i en rekke kristne publikasjoner verden over samt i flere større rumenske aviser og en rekke mennesker verden over raser nå over det som blir omtalt som “kristendomsforfølgelse i norsk regi.” Som kjent har norsk barnevern et temmelig frynset rykte internasjonalt og det er alment kjent at flere norske kristne menigheter holder mor og barn i skjul som frykter for det norske barnevernet. I flere land er det satt i gang underskriftskampanjer mot norske myndigheter og det blir også oppfordret til bønnekamp mot det som blir omtalt som et “demonisk system” som kjemper for å hindre at barna får vokse opp i samfunn med Jesus. Her i Norge har saken blitt lite omtalt og verken Norge i Dag, Dagen eller Vårt Land har omtalt saken. Imidlertid kjører nettstedet “SpikersCorner” som er en debattblogg saken i dag. Kampanjen for å få barna returnert til sine foreldre er blitt gitt navnet “Norway, return the children to the Bodnariu Family!”

Kristen indoktrinering

Anklagene mot den troende familien som er adventister er at de gjennom no_biblebibelundervisning skal ha påvirket barna destruktivt. Et av deres barn skal ved en anledning ha sunget en kristen sang i friminuttet og da læreren hørte sangen gikk hun til skolens rektor og denne episoden skal ha sendt politiet på døra til familien som følte seg som kriminelle. Uten juridisk bistand skal foreldrene så ha blitt fratatt barne, også en baby. Noe av bakgrunnen for det hele var at noen åpenbart har mislikt at disse var adventister og det kan være farlig i noens øyne. I en oppfordring fra en av initiativtakerne til kampanjen for å gjenforene barna med sine rettmessige foreldre, samtidig som myndighetene får på plass tilsynsordninger som forsikrer alle at det ikke er noe problemer med denne familien. Dette er en slik sak norske myndigheter åpenbart har problemer med å gå tilbake på. Mange familier i Norge har opplevd at norske byråkrater og myndighetspersoner mangler evnet til å erkjenne at også de kan begå feil og den norske holdningen ser ut til å være at vi skal være best i alt.

 

5 tanker om “Oppfordrer til bønn for norsk/rumensk familie som norske myndigheter har tatt barna fra

 1. Jeg har tenkt mye på og bedt for denne kristne familien. Det er hjerteskjærende når jeg tenker på hvordan barna så brått ble tatt fra foreldrene. Jeg kommer ikke over at de t.o.m tok den lille 3 måneder gamle babyen fra mora som ammet han. Hva er det de tenker på????? Jeg tenker tilbake på tiden da barna mine var små . Tenker på hvilket mareritt det hadde vært hvis det hadde skjedd med meg. Det er et tett bånd mellom en liten baby og mor. Både baby og mamma lider enormt når de blir separert. Og hvordan får babyen mat og den nærhet som som bare mamma kan gi?

  Hvis barnevernet har noe som helst mistanke om at noe er galt i barneoppdragelsen, hvorfor samtaler de ikke med foreldrene i stedet? Det virker jo helt sprøtt at de bare går og tar vekk barna. Og grunnen skal angivelig være “radikal kristen indoktrinering” , hva de da mener med det? Man skulle ikke tro at noe slikt kan skje i Norge……

  Det er viktig å gripe inn i situasjoner hvor det er mistanke om seksuelle overgrep, grove voldshandlinger, grov omsorgssvikt o.s.v. Men når barnevernet går fram på denne brutale måten, er det, etter min mening de som har begått overgrep!

 2. Her er mer informasjon om hva som skjedde;

  https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/12/03/mesajul-pastorului-daniel-bodnariu-traducerea-in-limba-engleza/

  På grunnlag av hva noe jentene i familien Bodnariu sa på skolen skal barnevernet ha laget et stort drama av det hele som endte med at de tok alle barna fra dem. På tross av at det ikke finnes et eneste bevis på at jentene snakket sant ( barn kan si mye rart , overdrive eller oppfatte ting annerledes enn det de egentlig er) tok de barna vekk med en gang på denne drastiske måten.

  I stedet for å granske forhold i familier nøye før de går til det drastiske skrittet å ta vekk barna fra foreldrene, ser det ut for at barnevernet river barna vekk ifra foreldrene ved den minste antydning til at noe ikke er bra. Dette, til tross for at antydningene kan vise seg å være falske. Ved å rive familien ifra hverandre på denne måten er skaden allerede gjort. Etter min mening, er det ikke bare et overgrep ovenfor foreldrene men også barna.

  Skal man stole blindt på at barnevernet alltid handler riktig? Hva om de driver med manipulasjoner, løgn eller handler uproffessionelt. Hvordan kan man beskytte seg?

  Man kan lese om flere historier hvor barnevernet i Norge har handlet feil og ødelagt familier. Det burde ikke skje igjen!

  • Jeg har nå funnet ut at familien er pinsevenner, i tillegg planlegger amerikanske pinsevenner en demonstrasjon utenfor den norske ambassaden i Washington den 8 januar 2016. Skremmende å tause Dagen, Vårt Land og Norge i dag er om dette. Virkelig skremmende

 3. What can you expect when Norway forsakes its Christian heritage and aligns itself with Islam through its anti-Semitic backing of the Oslo Accords and other backing of the falsely called Palestinian “cause”?

  Perhaps a close look at its Child Welfare Services might reveal a dominance of Muslims and Muslim sympathizers in senior positions.

Det er stengt for kommentarer.