WW3 er her? Syria raser etter at den USA kontrollerte koalisjonen bomber Assad styrker i stedet for IS

Den USA ledede koalisjonens bombing av terrorgruppen IS har både vært halvhjertet og obama-muslimsvært begrenset. Natt til mandag talte den amerikanske presidenten til nasjonen etter at USA i forrige uke ble rammet av et islamistisk terrorangrep som krevde 14 liv og i sin tale fra det ovale kontor i Det Hvite Hus lovet Obama å trappe opp krigen mot IS. Noen timer senere begynte nyheten om at den USA ledede koalisjonen hadde bombet, ikke IS, men styrker tilhørende de russiske støttede syriske regjeringsstyrkene og tre syriske soldater skal ha blitt drept i angrepet. Resultatet er ikke uventet at president Bashar Assad er rasende. Noen timer tidligere begynte også nyheten om at Irak ikke ønsket tyrkiske styrker velkommen i Irak, og Irak skal ha krevd at de tyrkiske soldatene må forlate irakisk jord. Hittil har Tyrkia nektet. Mange mener vi nå befinner oss i en tidlig fase av den tredje verdenskrig. Sjekk ut hva pastor Paul Begley har å si om nyheten om at den USA ledede koalisjonen har bombet Assads styrker

 

5 tanker om “WW3 er her? Syria raser etter at den USA kontrollerte koalisjonen bomber Assad styrker i stedet for IS

 1. I følge Minos og profetien han mottok av en eldre dame fra Valdres, skjedde bortrykkelsen før 3.verdenskrig startet, jfr også den unge jøden sin opplevelse om kommende verdenskrig og det han opplevde den tiden han var død, blir konklusjonen:
  MaranAta!

  • Hvis man ikke skal tro mer paa Minos og den gamle damen enn paa Bibelen, saa burde man kanskje sjekke om det staar i Bibelen at man skal bortrykkes for 3. verdenskrig?

   Hvor staar det egentlig?

 2. Uttrykket “3.verdenskrig” står ingen plass i skriften. Men tiden vi lever, forskjellige hendelser/konflikter kan tyde på at snart kan noe av det skriften nevner skje. “Mennesker spår-Gud rår…

 3. Det profetiske budskapet som denne gamle damen hadde på 60 tallet har stemt til de grader hittil, også dette med hatet mot flyktningene har begynt å forplante seg inn i Europa. Så jeg sier Vær klar til enhver tid. Man vet ikke når Jesus kommer. Han kommer som en tyv om natten. Og den som vet dette har også øynene rettet mot himmelen.

 4. Ut fra bibelen har vi fått viktig informasjon om opprykkelsen. Bibelen trekker paralleller mellom Noas’ tid og vår tid. Den første “verden” (jorden på Noas’ tid) gikk under i vann. Den andre “verden” (jorden etter vannflommen) er spart til ilden. Før Gud åpnet alle sluser ble Noa og hans familie bragt i sikkerhet. Før ilden fortærer kloden er Guds barn bragt i trygghet. Hvordan det skjer at ilden fortærer jorden vet vi ikke, det kan skje ved en atomkrig, men også ved at Gud lar himmellegemer treffer jorden. Bibelen sier at himmelens stjerner skal falle ned.

  Hvordan vet vi at de kristne er spart for ilden? Vannflommen var Guds dom over de ugudelige på Noas’ tid. ilden blir dommen over de ugudelige i vår tid. Bibelen sier det slik:

  2. Peter, 3,3-7 Først og fremst må dere vite at det i de siste dager skal komme folk som farer med spott og følger sine egne lyster. 4 Hånlig sier de: «Hva med løftet om hans gjenkomst? Våre fedre er døde, men alt er som det har vært fra skapelsen av.» 5 De som sier slikt, glemmer at det fra eldgammel tid var himler og en jord som steg fram av vann og består ved vann, i kraft av Guds ord. 6 Og ved vann gikk den første verden under da den ble oversvømt av vann. 7 Men de himler og den jord som nå er, har dette Guds ord spart til ilden; de holdes oppe inntil dommens dag da de ugudelige skal gå fortapt.

Det er stengt for kommentarer.