Oppdatering fra pastor Jan Hanvold etter sommerens campmeeting på Tromøya: “En stor suksess!”

Det har vært mye skrik og ståk omkring Levi Jensen og Jan Hanvolds sommerkampanje på Tromøya ved Arendal. I en fersk oppdatering på Facebook forteller Hanvold litt om hvordan sommerens kampanje har vært. “Da har vi hatt en fantastisk juli måned. Med full trøkk på Tromøya, Arendal. Hvor vi hadde et fantastisk Campmeeting ifra 3-19 juli. Selv om vi bare kunne ha 200 i teltet på hvert møte var det innom rundt 2500 mennesker i disse dagene. Med ungdomsmøter, Levi Jensen Meetup. TX- Vikings var også innom. Og vi hadde evangelisering i Risør, Tvedestrand, Arendal, Grimstad og Lillesand. Alt i alt fikk vi be med rundt 100 til frelse, og hadde noen gode samtaler om Jesus,” skriver Visjon Norge leder Jan Hanvold som også har fått oppleve trusler og fiendskap fra krefter som står ham i mot.

“Nå er jeg på Hallingskarvet, hvor det er fullt trøkk. Det er påske trøkk i fjellet, å reiselivet tjener nok inn alt de tapte i påsken. Hotellene er fulle, så derfor har vi også stort sett fulle hus. Det er jo herlig, å tjene Jesus enten du er på fjellet eller ved sjøen. Vi planlegger møter og konferanser her fremover. Annie Skaug har møter her på Hallingskarvet den 21-23 august. Med tema ” De Åndelige Gaver. Så da regner vi også med fullt hus. Ellers får vi besøk av Jørn Hyllegård ifra Danmark. Utrolig sterk når det gjelder forbønn for syke. Vi så jo dette på Hove, at mange søkte forbønn, for helse. Vi hadde forbønn til 02.30 på natta med Pastor Albert ifra Molde. Og ikke minst Jens Garnfelt som stakk innom oss på 4 møter, på Hove.

Ber for president Trump
Ellers står vi på, med forbønn nå for høsten. Det er viktig med valget i USA. Og vi ber selvfølgelig at Donald Trump vinner valget. Noe som har stor betydning for den frie verdens videre utvikling. Så er vi spente på, om Israel åpner dørene til Løvhytte festen. Slik at vi kan ta med en gruppe dit. Dette blir klart om 10 dager. Dette er jo et høydepunkt for oss, sendingene ifra Jerusalem, noe vi har gjort siden 2005.Så vi har stort forventning til ,hva Herren skal gjøre utover høsten. Idag fryder jeg meg i Salme 112. I et fantastisk solskinn her på Hallingskarvet. Fortsatt velsignet sommer,” skriver Hanvold som i løpet av det siste året har fått massiv kritikk i pressen. Som kjent har flere aktører brutt med den kontroversielle tv kanalen som har fått både berettiget og uberettiget kritikk.

11 tanker om “Oppdatering fra pastor Jan Hanvold etter sommerens campmeeting på Tromøya: “En stor suksess!”

 1. Men var den homoseksuelle eieren av dette forumet til stede under disse møtene ?

  3
  3
  • Troen lever i beste velgående i Norge! Alle frenetiske, daglige oppgulp fra de mest fanatiske anti-kristelige krefter i vårt land har ikke kunne stagge livskraftig tro fra å utfolde seg i menneskers liv – i alle samfunnslag.
   Folk lengter etter å kjenne sin Skaper og å leve i pakt med sine dypeste drømmer.
   Denne sommeren i hovedstaden har styrket min overbevisning om at Norge og Europa står foran tider av mektig velsignelse.
   Det blir strømmer av velsignelse også over Søkelys som er et av få medier som både lar kritikere og dem som kritiseres komme til orde. Hanvold har mye godt med seg og har den samme pioner-ånden som fødte fram pinsebevegelsen i Norge.
   Gud bruker Hanvold uavhengig av hva hedninger og ateister mener, uavhengig av hva religiøse mener og uavhengig av hva antikristne nettroll lirer av seg.
   Broderhilsen fra Arendal

  • Ser at artikkelen om Hanvold som er objektiv har provosert noen urene ånder i personen som gjemmer seg bak signaturen “Bjørn”.
   Når et urent menneske ikke lenger har argumenter tyr det til løgner og urenhet. Urene mennesker har hevdet at Jesus og disippelen Johannes var homoseksuelle. Er ikke det spøtt overrasket over at demonbesatte mennesker besøker et kristent nettsted for å legge igjen sine urene spor. Folk med urene ånder oppsøker gjerne kristne møter og stevner, fordi de religiøse åndsmaktene forsøker å etterligne åndsfylt kristendom. Slik var det på Jesu og Paulus tid og slik var det under pinsevekkelsen. Urene mennesker dukket opp og etterlot sine spor i møtene, noen ble løst og frelst, mens andre forble forherdet og urene fordi de var forherdet. Når et menneske synder mot Den Hellige Ånd, finnes det ikke lenger tilgivelse -og alt som da kommer ut av det menneske er urenhet blandet med falsk religiøsitet.

 2. Takk for fine dager med kraft fulle møter på Hove. Gud var der med sin kraft og salvelse i alle møtene! En herlig konferanse, selv om motstanden fra djevelens barn var stor. Ønsker Hanvold og familien en velsignet sommer.

  • Ellen Bø, hva er det med dere “kristne” som absolutt må komme med slike ord om de dere ikke TROR tilhører Gud? Hva godt kommer det ut av det å kalle dem det? Tror du har NULL nød for dem jeg, det er mange av dere “kristne” som prater slikt, det kan ikke ha vært mye åndelig på Hove når du omtaler dem slik. De er høyt elsket av Gud!

   Om dansken Jens Garnfelt brøler FIRE!!! eller noe lignende så tror dere straks at dere FØLER noe! Slik noen av dere oppfører dere i tale og oppførsel noen ganger så vil ikke ukristne ha med dere å gjøre. Mye av motstanden du prater om avtar kanskje om dere slutter med skråling i tunger ute på gata. Det er ikke bibelsk.

   Dem du omtaler aner du ingenting om velger jeg å tro.

   1
   1
  • Det var fine møter på Hove. Mye ånd og kraft. Det er litt merkelig. På utsiden av Guds leir ser vi mørket råder, men på innsiden er lyset og Guds kraft blitt sterkere.
   Det vil vel være slik i de siste tider.
   Blant verdens barn er det satan og mørket som råder, men blant Guds folk som tror på Guds ord og Guds kraft, er det kraften og lyset som rår grunnen.
   Vi ser det i dette forum også. Søkelys skriver noe objektivt om Hanvold og demonene raser mot bloggen i form av skitne angrep fra urene individ.

  • Ok. Takk for svar. Men du kan ordlegge deg om dem på en annen måte synes jeg. (Ikke gjenta for meg hvordan Jesus tok dem, jeg vet det. Det er flotte mennesker her inne)

   Men når skal du og Hanvold og kona slutte å misbruke amen? Bruken deres hører ikke hjemme noen sted. Hvorfor må kristne oppføre seg så sært? Det går jo i ett! .”amen -amen -amen”. (Ja, jeg vet hva ordet betyr)

   Snakk TIL Gud og ikke VIS dere sånn frem for alle med skråling av ord. Og uten å måtte forklare synes jeg du som kristen kan finne deg et annen navn. For du SER hva det egentlig står skrevet? Ser ikke lurt ut synes jeg.

 3. Hei Jan. Takk for de fine dagene på Hove.Sterke møter med salvet forkynnelse, Takk Jan for du står på Hele Bibelen. Heier på deg og Visjon Norge. Ha en velsigna tid på Hallingskarvet. ??‍♀️?❤??

  • HELE Bibelen?

   “Levi og oss har bedt med FLERE 100 til frelse”
   Riktig var 100 eller mindre.

   HELE Bibelen er også å tale sant. Også ydmyke seg en gang i blant. Si unnskyld kanskje? Hanvold er en leder og må også gå i seg selv en gang innimellom, som andre ledere.

   Brøle høyt i tunger??? Bibelsk? Skal dere ikke snart undervise det Paulus lærer oss ang. dette? Hanvold leser ikke disse vers på møtene. Selvfølgelig ikke. Da blir det slutt på showet så… (Jesus er ikke show, Han døde for meg) Ramle i bakken? I min Bibel leser jeg om en som falt på sitt ansikt… Hvor står det om de 100-vis på møtene deres som har ramlet i bakken? På tide at dere tar opp ting som kanskje ikke er helt… etter boka. Jeg blir flau ovenfor mine ufrelste venner. Når noen utlendinger brøler FIRE!!!! (bibelsk???) så mener dere at dere kjenner en salvelse. Det er SHOW og kan gi samme følelser som når jeg hører på Rolling Stones eller Petra. Håper dere tar opp disse merkelige tingene snart. Nå ble det jo med coronaen satt en stopper for mye av det verste…

   Jeg har IKKE sagt at Hanvold ikke gjør mye bra. Det handler ikke om det.

Det er stengt for kommentarer.