Fra Resett: Her presser black Lives Matter-tilhengeren et kne mot halsen til to år gammel gutt

Sjokkerende bilde gikk viralt på sosiale medier. “Bildet av en to år gammel gutt som gråter i det en mørkhudet mann kneler på halsen hans, har skapt raseri på twitter. Mannen som kneler på halsen til gutten heter Isaiah Jackson, Ifølge Washinton Times. De melder også at mannen ble arrestert etter at bildet sirkulerte på sosiale medier, og at politiet etterforsker saken,” melder Resett.  Ikke overraskende unnlater MSM og gammelmedia her i Norge å omtale saken da den ikke passer med deres narrativ.

Brian Papin, a Special Education teacher at Cedar Grove High School in Atlanta, Georgia encouraged the Black Lives Matter supporter kneeling on a white baby’s neck in a viral photo to “lean into it until death.”

På Twitter raser nå folk mot Isaiah Jackson som nå er arrestert og mot den farget lærereren Brian Papin som skal ha undervist barn med spesielle behov. Papin som skal være en black Lives Matter aktivist postet disse linjene under fotografiet som vekker avsky: “Again! Your doing it wrong! One knee on center of the back, one on the neck and lean into it until death! You saw the video! Get it right or stop fucking around!” var oppfordringen fra lærer Brian Papin (bildet) som nå har slettet sin konto på Twitter. Flere av dem som har kommentert den rystende saken reagerer sterkt på at fake news media som CNN og MSNBC med flere ikke har omtalt saken. Et stort antall Twitterbrukere krever nå at Brian Papin som er spesiallærer ved Cedar Grove High School i Atlanta, blir sparket fra jobben. Ingen er tjent med å ha en rasist som lærer.

Rystende oppførsel viser hva slags ånd Black Lives Matter er drevet av

Flere politisk og religiøst korrekte pastorer, deriblant Joel Osteen har vært blant dem som har gitt sin støtte til black Lives Matter. Andre og mer sunne kristne som er i stand til å vurdere et tre på dets frukter har offentlig og i prekener tatt avstand fra black Lives Matter ideen fordi den er grunnleggende i strid med Bibelsk lære. I tillegg ser vi hvordan black Lives Matter er en voldelig bevegelse som går løs på kirker, statuer og dem som ikke 100 prosent kneler for denne bevegelsens krav. At disse i tillegg går løs på barn og mindreårige burde ikke komme som noen overraskelse. Det vi ser fra black Lives Matter er ikke annet enn en stygg form for rasisme. Vi er kommet dithen i dag at det er nærmest galt å si at “All Lives Matter” og gjør man det risikerer man å bli stemplet av de venstrevridde fascistene som kontrollerer og trekker i trådene. Heldigvis begynner stadig flere å få øynene opp for hvilken manipulasjon og propaganda vi har vært utsatt for i regi av bLM og gammelmedia som er helt ute av stand til å formidle et helhetlig bilde av hva som egentlig skjer.

8 tanker om “Fra Resett: Her presser black Lives Matter-tilhengeren et kne mot halsen til to år gammel gutt

  • Bra det settes grenser og slikt fjas blir slettet.
   Jeg tipper denne artikkelen trigget noen demoner i Einar.

  • Vi vet hvem som hater kristne. Nemlig dem som hater Jesus Kristus og det han forkynte.
   Jesus sa i Joh 15,18: Når verden hater eder, da skal I vite at den har hatet mig før eder.
   Ikke bli forundret når noen spytter ut hat og mørke.
   Disse menneskene er styrt av onde åndsmakter selv om de trakterer til kristne nettsteder.
   Vi har sett hvordan nettroll opptrer, og enkelte av disse er forkledd som kristne som trakterer til IMI-kirken, Joel Osteen og tilsvarende falske profeter.

  • Det er rart hvordan demonbesatte oppfører seg. Falske anklager og personangrep er alt de klarer å lire av seg.

 1. Det måtte gå slik med Black Lives Matter. De følger deres faders lyster, som er og myrde, stjele og ødelegge.
  Det er Satan og demonene som kontrollerer disse menneskene som knapt kan kalles mennesker. Dyr er en mer korrekt betegnelse tror jeg.

 2. Grusomt!!! BLM viser ingen nåde, det er en voldelig mobb som ingen bør gå ned på kne for, INGEN! Dette er er rasistisk vold mot hvitt barn! Jeg blir kvalm
  Brian Papin , lærer på videregående skriver en tekst så fullstendig rå og hatefull som overhodet mulig på facebook og blir selvsagt ikke slettet og utestengt, den type hat er godtatt fra høyeste hold.
  Håper foreldrene til hans elever er sitt ansvar bevisst og anmelder denne avskyelige lærer.

  10
 3. Selvfølgelig blir slikt søppel ikke omtalt av seriøse medier.
  Seriøse aviser kan ikke omtale slikt da det medvirker til å forsterke rasismen i samfunnet. Derfor er media tause bortsett rottereir som Resett og Søkelys.

 4. Det underlige er at det faktisk finnes lesere her som reagerer hatefullt fordi Søkelys gjengir dette. Enkelte her inne ser ut til å fullt ut akseptere den ondskap BLM representerer. Ganske utrolig. Enkelte reagerer mer på at Søkelys omtaler det som skjer, enn de reagerer på det som vitterlig skjedde med barnet.
  Ganske oppsiktsvekkende..
  Viser vel hvor dypt Arnt Arnesen har falt.

Det er stengt for kommentarer.